Az elmúlt hetekben a fitness eszközök jelentőségét, illetve a bennük fellelhető pluszt részleteztük. Kapcsolódva az előző témákhoz, a mai bejegyzésben néhány kiemelten hasznos kiegészítőt veszünk górcső alá, méghozzá kifejezetten a Mánia Fitness kínálatából. Az eszközök gyakorlati alkalmazásának szemléltetésére néhány videót is készítettünk.

Tiguar Kettlebell: Minőségi anyagból, tartós használatra tervezve

Rendkívüli strapabíró képességgel rendelkező eszköz, mely könnyen tisztán tartható, ráadásul egyáltalán nem is kopik, így hosszú éveken át szolgálhatja fitness termünket. Az ergonomikus kialakítás és a csúszásgátlós réteggel ellátott gumi talpazat réven nem gurul el, tehát bármilyen gyakorlat biztonságosan kivitelezhető a segítségével. A szintén csúszásmentes markolási felületnek hála pedig biztosított a stabil fogás. Többféle méretben kapható, melyeket jól látható súlyjelölések mutatnak.

Videónkban edzőink bemutatnak pár kettlebell használatával végezhető feladatot, melyeket alkalmazva hatékony és eredményes edzés állítható össze:

A forradalmasított súlyzó: Tiguar Powerbag

A funkcionális edzéshez tervezett eszköz igazán formabontó, hiszen egy henger kialakítású homokkal töltött zsákról beszélünk, mely a dinamikus mozgás új korszakát hozza el. A Tiguar úgy alkotta meg ezt az eszközt, hogy fogása ne csak stabil és biztos legyen, de kényelmes is, a maximális erőkifejtés érdekében. Az alakformálásban és az izomzat fejlesztésében szintén kiváló partner lehet , mivel erős anyaga sokféle mozgás végrehajtására alkalmas.

Különböző súlyokban érhető el, ezáltal minden sportolni vágyónak ajánlott kortól, nemtől és sportágtól függetlenül.

Súlyok és színek: 5 kg (ciklámen), 10 kg (kék), 15 kg (olíva), 20 kg (szürke) ,25 kg (piros)

Tiguar bokasúly: Felhasználóbarát tervezés, vitathatatlan hatékonyság

Egyszerű és nagyszerű eszköz, melyet a Tiguar még magasabb szintre emelt a professzionális kivitelezés által. A kiegészítő kétrétegű erős anyagból, dupla tépőzáras rögzítéssel készült, az erős és biztos tartás érdekében, továbbá kényelmes pánttal lett kiegészítve. Emellett, a külső réteg ellenáll a nedvességnek, így könnyedén tisztán tartható.

Többféle súlyban elérhető, melyeket praktikus színjelölések különböztettek meg: 0,5 kg (szürke), 0,75 kg (kék), 1 kg (olíva), 1,5 kg (ciklámen), 2 kg (fekete)

Effektív alkalmazását a következő videóban, trénereink mutatják be:

Sokoldalú, tartós, magas minőségű: Tiguar Workout matrac

A csúszásgátlós felülettel ellátott fitness szőnyeg bármilyen edzéshez ideális, hisz stabil és biztonságos alapot nyújt vendégeink számára. A Tiguar tervezői okos ötletként egy speciális fűzőlyukkal is megtoldották a matracot, lehetővé téve a praktikus tárolást (az ehhez szükséges matrac állvány szintén megtalálható a Mánia Fitness kínálatában). Sőt, a higiéniát szem előtt tartván egyszerűen tisztítható, antibakteriális anyagból készítették el.

Méret: 100 x 50 x 0,9

Még, még, még, ha ennyi nem elég:

Az eddig említett termékeken felül kiemelnénk a Tiguar prémium minőségű, speciális kiképzésű masszázs hengerét, más néven a Hexagon rollert, melynek használata serkenti a vér- és a nyirokkeringést, segíti az oxigén hatékony eljutását az izmokhoz, illetve gyorsítja a regenerációs folyamatokat.

A helytakarékosságot és praktikumot szem előtt tartva kiváló választás lehet a Tiguar Mini Bands, magas minőségű gumiszalag, mely az alsó és felső test izmainak fejlesztésére egyaránt hatásos. 4 féle, színkódokkal jelölt erősségben kapható, melyet az edzettségi szintnek megfelelően változtathatunk.

A Mánia Fitness megalakulásától fogva arra törekszünk, hogy kínálatunkkal maximálisan kielégítsük ügyfeleink igényeit, és nincs ez másképp a fitness eszközök terén sem. Aktuális kiegészítőink ITT érhetőek el.

Kérdéseivel továbbra is bizalommal fordulhat hozzánk!