VÉGE A MONOTON

KARDIÓ EDZÉSEK KORÁNAK

StairMaster® márka a Core Health & Fitness® HIIT gépeit foglalja magában. A StairMaster® testesíti meg mindazt, ami túlmutat az unalmas és monoton kardió edzéseken és biztosítja a minden igénynek megfelelő minőségi eszközöket önmagunk határai feszegetéséhez. A StairMaster® gépek úgy lettek kialakítva, hogy minden tekintetben a felhasználó legyen a fókuszban. Olyan újdonságokkal, mint az OpenHub® rendszer, minden felhasználó összes igényét kielégítő élmény lehet az edzés. A minőségi normákat túlszárnyaló megoldások, felhasználó barát kialakítások, a piacon a legújabb megoldások jellemzik az amerikai gyártású márka modelljeit.

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG
A LEGRÖVIDEBB IDŐ ALATT

A StairmMaster® High Intensity Interval Training (HIIT) a magas intenzitású intervallum edzést jelenti. Ez egy olyan kardioedzési módszer, amely a magas és az alacsony intenzitású intervallumokat váltogatja, mellyel a pulzus megemelése, majd lecsökkentése a cél. A HIIT edzést általában 15-20 perces sorozatokban hajtják végre, a test maximális, de még biztonságos megterhelése miatt. Ezzel az edésmódszerrel bizonyítottan rövidebb idő alatt érhető el a teljesítmény növekedés számos egyéb pozitív élettani hatása mellett. A StairMaster kifejlesztet egy kifejezetten a HIIT edzésekre optimalizált termékcsaládot, melyek biztonságos körülmények mellett maximalizálják a teljesítményt és a kivitelezés hatékonyságát.

StairMaster Boxmaster

StairMaster® Gauntlet 10G

StairMaster® Gauntlet 8Gx

StairMaster® HIIT Mill

StairMaster® HIIT MillX

StairMaster® HIIT Bike

StairMaster® HIIT Ski

StairMaster® HIIT Rower

STAIRMASTER HIIT HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING OKTATÓI TANFOLYAM, ONLINE
TANÚSÍTVÁNNYAL

A hosszú távú mérsékelt intenzitású kardiorespiratorikus gyakorlatok által elért egészségügyi, fitnesz és teljesítménybeli előnyök nagy része valójában sokkal rövidebb idő alatt érhető el a High Intensity Interval Training (HIIT) segítségével. A HIIT hatékony megoldás az edzésprogramozásra, mivel sokféle egészségügyi és fitnesz előnnyel jár. A StairMaster által kínált HIIT oktatói tanfolyam könnyen követhető rendszert kínál a HIIT edzések tervezéséhez, mely elősegíti a tudományosan tényeken alapuló edzési intervallumok és protokollok alkalmazását melyek szinte bármilyen edzőgéppel használhatóak. Az egyszerű végrehajtás és a tudományosan megalapozott programozás segíti kiscsoportos képzési programját, hogy maximális hatást érjen el az optimális felhasználói élmény érdekében. Ez a tanfolyam megtanítja, hogyan kell HIIT edzéseket tervezni a rendelkezésre álló hely és berendezések segítségével, amelyek szinte minden résztvevő igényéhez igazíthatók.

 Tanulási célok:

  • Megismerni a High Intensity Interval Training (HIIT) edzésforma előnyeit.
  • Megérteni, hogy a test hogyan termel energiát az izomtevékenység elősegítéséhez edzés közben.
  • Tudományos tényeken alapuló magas intenzitású és intervallum edzéseket tartani, melyek az egyes résztvevők egyedi igényeihez igazíthatók.
  • Nagy intenzitású és intervallum edzést tartani számos különböző képességű résztvevő számára.

A tanfolyam lezárásának és a tanúsítvány megszerzésének előfeltétele az utolsó alkalom során tett sikeres vizsgafeladat.

Fontos információ

A tanfolyam résztvevői elektronikus kézikönyveket kapnak e-mailben. Amennyiben az oktatók igénylik, a résztvevőknek érdemes jegyzeteléshez szükséges eszközöket magukkal vinniük. A videófelvételek készítése nem megengedett, kivéve az oktatás nagyon meghatározott pillanataiban, akkor is csak és kizárólag az oktató engedélye és felügyelete alatt.

Mindig legyen nálad törölköző, víz, ajánlott néhány hidratáló ital, banán és dió.

Jelenleg nincs aktív képzési időszakunk, de ha szeretnél értesülni a következő tanfolyam időpontjáról, iratkozz fel a hírleveleünkre.

LETÖLTHETŐ EXTRÁK

Fedezd fel katalógusaink, prospektusaink széles választékát! Regisztrálj a letöltéshez vagy iratkozz fel, hogy elsőkézből értesülj a legújabb gépekről és akciókról.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

11 + 15 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
 Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu