TRUSTED STRENGTH

AZ EDZŐGÉPEK VILÁGÁBAN

MÁR TÖBB MINT 50 ÉVE

Nautilus® az első név a fitnesz gépek márkák közül! Több mint 50 év tapasztalattal, mindig innovatív de kompromisszumokat meg nem tűrő megoldásokkal képviseltette magát a legjobb biomechanikával rendelkező márka. Kiváló és minőségi gépek jellemezték mindvégig! A Nautilus® a Core Health & Fitness® részeként teljesen megújult! Megtartva összes hagyományos értékét egy a világon is egyedülállóan széles választékkal képviselteti magát a piacon. A Nautilus® gépcsaládjai az Instinct®, Inspiration®, Impact®, EVO®, ONE® Leverage®, HumanSport® és még számos kiegészítő irányzat mint a Freedomtrainer™ vagy Xpload™ Zone.

INSPIRATION SZÉRIA

A Nautilus® Inspiration vonal számos olyan frissítést tartalmaz, amely még kiemelkedőbbé teszi az erőgépet. A szép, modern esztétikával és egységes tornyokkal újratervezett Nautilus Inspiration erőteljes első benyomást kelt. Minden gép megragadja a természetes emberi mozgástartományt. Könnyen használható és könnyen áttekinthető funkciók jellemzik, mint például az ülés és karok beállítása, hologramos útmutató a gyakorlatok elvégzéséhez. Az ikonikus Nautilus® áthúzó mozgása már elérhető az Inspiration® termékcsaládban is.

IMPACT SZÉRIA

A Nautilus® Impact bevált biomechanika és a felhasználói funkciók fejlődése tette az Impact sorozatot szilárd, versenyképes termékké. Ez a termékcsalád megtartja mindazokat a bevált, egyedi tervezési jellemzőket, amelyekről a vásárlók azt mondták, hogy ideálisak, az indítási asszisztens, a mozgástartomány kiválasztása és a fokozatos nehézsúlyú rakatok. Az Impact olyan új esztétikai és biomechanikai jellemzőket tartalmaz, amelyek megalapozták pozícióját versenyképes és változatos erősségű termékcsaládként. Ez a sorozat minden szükséges területet lefed és minden létesítmény alapját képezi, felépítése biztosítja a klubtulajdonosok által elvárt tartósságot. Az összes edzettségi szinthez illeszkedően a felhasználók koncentráltan, a mozgás teljes tartományában, hatékonyan és biztonságosan végezhetik a gyakorlatokat.

INSTINCT SZÉRIA

A Nautilus Instinct® gépek gyors és egyszerű beállításokat kínálnak, egyszerűek és könnyen kezelhetőek. Az Instinct® hatékonyan kiegészíti a specializáltabb erőgép családokat, ugyanakkor tökéletesen alkalmas alap erőnléti edzésekre vagy köredzésre. A Nautilus Instinct® gépcsalád tartalmaz egy- illetve kétfunkciós gépeket is ezzel kielégítve minden létesítmény igényeit. Az Instinct® széria is a forradalmi, szabadalmaztatott Lock N Load® lapsúlyválasztó rendszerrel van ellátva a maximális kényelemért és a minél komfortosabb edzés élményért. A Nautilus Instinct® kis férőhely igényének köszönhetően a legkisebb területből is kihozhatja a maximumot és tökéletesen illeszkedik a Nautilus® egyéb gépcsaládjai mellé illetve a Star Trac® cardio gépeihez.

HUMANSPORT SZÉRIA

A Nautilus HumanSport® egy egészen különleges gépcsalád. Egyszerű, intuitív és természetes. Mintha személyre szabott lenne minden egyes felhasználó számára. A multifunkciós HumanSport® kábeles erőgépcsalád tökéletes megoldást nyújt a több pontban állítható karok és 2 lapsúlykészlet segítségével a teljes test változatos célú edzésére. Luxus kategóriájú megjelenés, minden edzettségi szintnek megfelelő Lock N Load® rendszerrel ellátott lapsúlyrendszer, helytakarékos és soha nem látott szabadságot nyújtó végtelen számú mozgásforma. A HumanSport® kiválóan alkalmas az általános erőfejlesztésre, a vázizomzat erőfejlesztésére, a dinamikus mozgás fejlesztésére. Minden célra, mindenkinek!  Párosítva a mester oktatók által kidolgozott edzés programokkal, a HumanSport® erőteljes kiegészítést kínál minden eszközhöz.

LEVERAGE SZÉRIA

Nautilus Leverage® egyedülálló tárcsapakolós erőgép termékcsalád, mely teljesen új szintre emeli a szabadsúlyos gépek kategóriáját és edzésélményét. Mind megjelenésben, mind minőségben és a mozgástartományt illetően is messze maga mögött hagyja a versenytársakat. A legkiforrottabb konstrukció a piacon.  Az emelőkar rozsdamentes acél, recézett markolatokkal, támogatott ülésállításokkal rendelkezik. Alacsony terhelési pontok minden gépen a biztonságos és egyszerű használat érdekében. A letisztult megjelenéssel és az integrált tárolóhellyel a Leverage erővonal vonzó lesz a létesítmény üzemeltetőjéne és vendégeinek egyaránt. Minden az érzésen múlik, és ha egyszer edzettél egy Leverage-en, a többivel már soha nem lesz ugyanaz.

PLATE LOADED SZÉRIA

Nem titok, hogy a tárcsápakolós gépekkel való való edzés az egyik leghatékonyabb módja a gyakorlatok kivitelezésének és a kondicionálásnak. A termékcsaládot úgy tervezték, hogy ezekkel a gépekkel végzett edzés a lehető leghatékonyabb, legkifizetődőbb és legbiztonságosabb legyen. A Nautilus® Plate Loaded termékcsalád egyedülálló helyet foglal el az edzéseken és magában a létesítményben is. Az olyan ipari szabványos kialakításokkal, mint a Hack Squat, segítettek a hagyományos tárcsapakolós gépek új mércéjének meghatározásában. Ami az innovációt illeti, a széria élen jár a 7 fokos szögben megdöntött Smith kerettel és a Freedom Rack-el, amely a Smith Machine biztonságát és a Power Rack sokoldalúságát biztosítja.

ONE SZÉRIA

A Nautilus® One berendezés a forradalmian új súlyzós technológiát ötvözi a valaha készült legintuitívabb és legfelhasználóbarátabb kiválasztási módszerrel: a tárcsával. Egyedülálló 4-rudazatú kapcsolószerkezetük és speciális bütykös kialakításuk egyenletes ellenállást és megfelelő izomterhelést biztosítanak a teljes mozgási tartományon keresztül, miközben kevesebb vezetőrúd, állító tengely és szíjtárcsa hosszabbítja meg a termék élettartamát más gépeknél jóval. Egyedülálló, biztonságos és hatékony erősítő edzési élményhez csak EGY választás áll rendelkezésre, amely biztosítja, hogy létesítménye kitűnjön versenytársak közül.

MULTI-STATIONS SZÉRIA

Néha több felszerelésnek is van helye, néha pedig nincs. Pontosan ez az oka annak, hogy a Nautilus® Multi-Station-eink olyan nagyszerű lehetőséget jelentenek, amikor a teljes edzésélményt helyezzük előtérbe, miközben maximalizáljuk a helyet. Mindegyik multi-állomás a lehető legkisebb helyigénnyel rendelkezik, miközben egyesíti a leglényegesebb és legfontosabb elemeket az erősítő vonalakból. Nagyszerű funkciókat adhatsz hozzá , mint a forgatható szíjtárcsák a Lat Pull Down, az alacsony sor a Triceps Press, valamint a teljesen állítható csigák a Cable Cross Over rendszeren egy gazdaságos, helytakarékos berendezési megoldással.

BENCHES, RACKS, PLATFORMS

A Nautilus® padok és állványok garantálják a minőséget! Minden eszköz egyszerű, tartós, minőségi! Nem csak erősnek tűnnek, hanem minden szempontból meghaladják az iparági követelményeket. A Nautilus® padok és állványok kialakítása tökéletesen harmonizál az erőgépekkel, illeszkedik a Nautilus® bármelyik családjához, legyen szó az Inspiration Strength®, Impact Strength®, Instinct Strength®, Human Sport®, Leverage®, EVO® bármelyikéről.

LETÖLTHETŐ EXTRÁK

Fedezd fel katalógusaink, prospektusaink széles választékát! Regisztrálj a letöltéshez vagy iratkozz fel, hogy elsőkézből értesülj a legújabb gépekről és akciókról.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

Általános kapcsolatfelvétel

Adatkezelési Tájékoztató:

Hírlevélre való feliratkozás:

5 + 9 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
 Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu