ÁR/ÉRTÉK ARÁNYA
A LEGJOBB A PIACON

Az Impulse Fitness® gyártója több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik kardió és erőgépek gyártásában. Minden terméke innovatív, funkcionális, tartós és stílusos. Ár / érték aránya a legjobb a piacon. Termékeit a szakma legnevesebb amerikai és európai ipari tervezői segítségével készítik. Bármilyen erőgépet vagy kardió eszközt keresel, legyen az futópad vagy elliptikus tréner, kerékpár, csoportos vagy otthoni felhasználású, kínálatukban mindent megtalálsz. Az Impulse Fitness® berendezések a világon több ezer fitness teremben bizonyítottak már és használják mai napig teljes megelégedettséggel.

IFP LINE SZÉRIA

Az Impulse Fitness® IFP line egy tárcsapakolós, erőgép család, melyet letisztult dizájn, kompromisszumok nélküli megoldások, helytakarékossság és maximális hatékonyság jellemez. Az IFP tárcsapakolós erőgép sorozata az egyszerűséget és a gyakorlatiasságot ötvözi és testesíti meg. Az aprólékosan kidolgozott részletekben egyesülnek az ergonómiai elvek, fókuszban tartva a felhasználók kényelmes és hatékony edzési élményben való részesülését. Akár kezdő, akár haladó szintről legyen szó, a berendezések mindegyike felhasználóbarát, teljes tested átmozgató megközelítést biztosít az erőnléti edzésekhez. Tisztában vagyunk a tér értékével a fitneszlétesítményekben. Az IFP tárcsapakolós erőgép sorozata kompakt kialakítású, minimális alapterületet foglal el, lehetővé téve a korlátozott terület maximális kihasználását. Ezenkívül berendezések a stabilitást és a biztonságot helyezik előtérbe, így garantálva, hogy a felhasználók maximális edzés közbeni támogatását.

SL SZÉRIA

Az Impulse Fitness® SL széria profi edzőtermi szabadsúlyos kondigép széria, mely az úgynevezett „Plate Loaded” kategóriás gépcsaládba tartozik. Kimagasló minőségű, robusztos és rendívül erős gépcsalád! Roppant igényes és brutális megjelenésű esztétikus edzőtermi szabadsúlyos gépek, melyek már önmagában vonzák a vendégeket az edzőterembe! Egyedi izolaterális mozgása teljes mértékben megyegyezik az emberi „mechanikájával” így tökéletesen edzhetjük izomzatunkat ezekkel a berendezésekkel a sérülés veszélyének kizárásával!

HSP SZÉRIA

Az Impulse Fitness® HSP professzionális fizikai edzőeszközök tökéletes megoldást jelentenek a testre szabott és többféle funkcionális edzés igényeinek. Megfelelhet a profi sportolók, a sportcsapatok, a testedző központ és a nagy kereskedelmi tornatermek különböző követelményeinek. Az Impulse teljes körűen megvizsgálja a nemzetközi fejlett fizikai edzésmódszereket és koncepciókat. A fizikai edzőeszközök a fizikai edzés koncepciója köré épülnek, amelynek lényege az erő, állóképesség, sebesség, robbanóerő, mozgékonyság és dinamikus egyensúly.

IT95 SZÉRIA

Az Impulse Fitness® IT95 szériája tökéletes választás mindazok számára aki ipari minőségű, konditermi felhasználásra tervezett lapsúlyos gépeket keres kiváló ár – érték aránnyal és gyári garanciával.

IF93 SZÉRIA

Az Impulse Fitness® IF93 széria termékeire nem csak az innovatív kialakítás és a funkcionalitás jellemző, hanem a tartós és időtálló összeállítás, valamint a stílusos megjelenés egyaránt. Minőségi alapanyagainak hála nem igényelnek sok karbantartást, strapabírók és élettartamuk is sokkal hosszabb társaikkal szemben. Ezen tulajdonságaiknak hála sokan szeretik feltölteni az edzőtermeket termékeikkel, mivel nem csak minőség szempontjából verhetetlenek, hanem ár-érték arányban is kiemelkednek, mivel legjobbnak bizonyulnak a piacon.

EXOFORM SZÉRIA

Az Impulse Fitness® ExoForm sorozat gépei kiváló minőségű, ipari felhasználásra tervezett eszközök. Mozgástartományuk és műszaki megoldásaik kivételesek. Amerikai tervezőmérnökök munkája a szerkezeti- és a látványterv is mely alapján a gépcsalád megszületett. Az Impulse Fitness ExoForm gépeit úgy tervezték, hogy a hangsúlyos megjelenés ellenére kis területet foglaljanak el a térből annak érdekében, hogy a teremben is a lehető legoptimálisabban lehessen elhelyezni. Az Impulse Fitness ExoForm termékcsaládra a modern formavilágon, a kimagasló mozgástartományon felül a gyakorlat közben automatikusan elinduló digitális számláló is jellemző, mely méri az ismétlések számát és a munkavégzés idejét is.

HI-ULTRA SZÉRIA

Az Impulse Fitness® HIIT gépei könnyen mozgatható, minőségi fitness berendezések, amelyek ideálisak lehetnek akár kisebb alapterületű terekbe is, mint például fitness stúdiók vagy privát személyi edzőtermek. A gépcsalád a felhasználójának edzési élményére helyezi a fókuszt. A gépek célja, hogy a használókat nagyobb fizikai kihívás elé állítsa, ezáltal növelve a fejlődés gyorsaságát, hatékonyságát és a testkoordináció mihamarabbi javulását. Egy pulzusszám mérő öv segítségével az edzések alatti valós, jelen idejű edzésadatok nyomon követhetők a kijelzőn a biztonságos és hatékony edzés érdekében. Az edzés adatait ráadásul okos készülék segítségével (Bluetooth, ANT) szinkronizálni is lehet, illetve különböző applikációkkal is meglehet osztani, amelyek segítenek egy még profibb edzésterv kialakításában.

ENCORE SZÉRIA

Az Impulse Fitness® Encore széria egy ideális sorozat akár otthonra is, mely padokból és többfunkciós gépekből áll! Kimagasló minőségű, ultra modern és roppant igényes megjelenésű gépcsalád. Az Encore szériához speciálisan kardió gépek is kaphatóak, így abszolut összhangba hozható a többi eszközzel. Minimális karbantartási igénnyel rendelkező edzőberendezések.

IT7 SZÉRIA

Az Impulse Fitness® IT7 szériája konditermi felhasználásra kínál kiváló minőségű, igényes megjelenésű edzőgépeket, padokat és állványokat széles választékban. Tökéletes választás azoknak a fitness termeknek ahol az esztétikus megjelenés és az egyszerű, biztonságos használat mellett fontos a minőség és a kedvező ár.

LETÖLTHETŐ EXTRÁK

Fedezd fel katalógusaink, prospektusaink széles választékát! Regisztrálj a letöltéshez vagy iratkozz fel, hogy elsőkézből értesülj a legújabb gépekről és akciókról.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

Általános kapcsolatfelvétel

Adatkezelési Tájékoztató:

Hírlevélre való feliratkozás:

15 + 13 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
 Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu