Sportegyesületek

SPORTÁGSPECIFIKUS BERENDEZÉSEK

CSOPORTOS EDZŐKÉPZŐ TANFOLYAMOK

A jövő sport generációja a mi kezünkben van!

Sportolóként alapvető cél, hogy mindenki kihozza magából a maximumot. A gyakran pár tizedmásodpercen múló győzelem kulcsfontosságú tényezője a profi felkészülésen alapúló sportteljesítmény.

Ezt régebben azzal érték el, hogy lementek a terembe edzeni és odafigyeltek az étkezésre. Manapság viszont már egy profi sportolónak sportágspecifikusan kell felkészülnie, teljesítmény maximalizáló edzés terve, személyre szabott étrendje, saját dietetikusa, masszőr és pszichológusa is van, tehát egy komplett csapat, aki felkészíti a versenyre.

A sport világában végbemenő technológiai újtításoknak köszönhetően, nagy hangsúlyt kaptak az úgynevezett funkcionális edzésekhez köthető gépek fejlesztései, melynek eredményeként a vezető világmárkák megalkották a sportágspecifikus termékcsaládokat. Ezekkel a gépekkel olyan mozgástartományú, intenzitású és ütemű teljesítményfejlődés érhető el viszonlyag rövid idő alatt, amelyet a „szokványos” edzésmódszerekkel már nem lehetne kivitelezni.

Ezek a technológiai újítások már számszerűsítik az edzéseket végző sportoló aktuális kondicionális állapotát, illetve nyomon követik az elvégzett edzésmunka eredményességét és azonnal tapasztalható teljesítményfejlődést eredményeznek. 

Miért érdemes professzionális gépeket használni a sportolóknak?

  • azonnal tapasztalható teljesítmény növekedés
  • pont és nyomonkövetett edzésmunka mérés
  • ergonómiailag tökéletes mozgástartomány
  • a maximum elérése, a határok feszegetése
  • motiváltság a még nagyobb fejlődésre

A magyar sportélet legerősebb szervezeti egysége a sportegyesület. Itt kapja meg minden sportoló azt az alapot, melyre a későbbiekben építkezhet. Ezen szervezetek nyújtanak szakmai hátteret, csapatot, családot, közösséget, otthon mind a sportolóknak, mind az edzőknek egyaránt. A sportegyesületek léte és fejlődése a magyar sport alapkövei!

Mi a Mánia Fitness Kft-nél éppenzért nagy fokú figyelmet fordítunk a sportegyesületek megfelelő működésére és fejlődésére, szakmai támogatásunkra mindig számíthatsz!

SCHWINN CYCLING, BRONZ FOKOZATÚ OKTATÓI TANFOLYAM, ONLINE TANÚSÍTVÁNNYAL

A tanfolyam elvégzésével és a tanúsítvány megszerzésével beléphetsz eredeti Schwinn Cycling Oktatói programba. A Schwinn mindig is úttörő volt a fitnesz világában és a kezdetek óta vezető szerepet tölt be a beltéri kerékpározásban. A Schwinn Cycling technológiát a világ egyik legtapasztaltabb beltéri kerékpáros csapata fejlesztette ki azzal a céllal, hogy az oktatók biztonságos és hatékony edzésprogramot tudjanak biztosítani az kurzus résztvevőinek. Ellentétben más kerékpáros programokkal, amelyek egyszerűen csak újra alkotják a szabadtéri kerékpározás élményét, a Schwinn Cycling arra összpontosít, hogy a résztvevők olyan kerékpározási és edzési elvekkel ismerkedjenek meg, mint ritmusszabályozás és a pulzusszámszabályozás, melyek segítsenek növelni és elérni a teljesítménybeli célokat, látványos eredményekkel. A Schwinn kerékpáros oktatók szigorú tanúsítási programon vesznek részt annak biztosítása érdekében, hogy megértsék, alkalmazzák és oktathassák ezeket az elveket óráikon.

STAIRMASTER HIIT HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING OKTATÓI TANFOLYAM, ONLINE
TANÚSÍTVÁNNYAL

A hosszú távú mérsékelt intenzitású kardiorespiratorikus gyakorlatok által elért egészségügyi, fitnesz és teljesítménybeli előnyök nagy része valójában sokkal rövidebb idő alatt érhető el a High Intensity Interval Training (HIIT) segítségével. A HIIT hatékony megoldás az edzésprogramozásra, mivel sokféle egészségügyi és fitnesz előnnyel jár. A StairMaster által kínált HIIT oktatói tanfolyam könnyen követhető rendszert kínál a HIIT edzések tervezéséhez, mely elősegíti a tudományosan tényeken alapuló edzési intervallumok és protokollok alkalmazását melyek szinte bármilyen edzőgéppel használhatóak. Az egyszerű végrehajtás és a tudományosan megalapozott programozás segíti kiscsoportos képzési programját, hogy maximális hatást érjen el az optimális felhasználói élmény érdekében. Ez a tanfolyam megtanítja, hogyan kell HIIT edzéseket tervezni a rendelkezésre álló hely és berendezések segítségével, amelyek szinte minden résztvevő igényéhez igazíthatók.

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG
A LEGRÖVIDEBB IDŐ ALATT

A StairmMaster® High Intensity Interval Training (HIIT) a magas intenzitású intervallum edzést jelenti. Ez egy olyan kardioedzési módszer, amely a magas és az alacsony intenzitású intervallumokat váltogatja, mellyel a pulzus megemelése, majd lecsökkentése a cél. A HIIT edzést általában 15-20 perces sorozatokban hajtják végre, a test maximális, de még biztonságos megterhelése miatt. Ezzel az edésmódszerrel bizonyítottan rövidebb idő alatt érhető el a teljesítmény növekedés számos egyéb pozitív élettani hatása mellett. A StairMaster kifejlesztet egy kifejezetten a HIIT edzésekre optimalizált termékcsaládot, melyek biztonságos körülmények mellett maximalizálják a teljesítményt és a kivitelezés hatékonyságát.

StairMaster Boxmaster

StairMaster® Gauntlet 10G

StairMaster® Gauntlet 8Gx

StairMaster® HIIT Mill

StairMaster® HIIT MillX

StairMaster® HIIT Bike

StairMaster® HIIT Ski

StairMaster® HIIT Rower

Thorwdown® GlideBoxx

A GlideBoxx® a következő szintre emeli a boxedzéseket!
A boxedzés még vonzóbbá válik azáltal, hogy a GlideBoxx® a bokszzsákot egy interaktív ellenféllé vátoztatja, hiszen a szerkezet reagál az ütéseidre és „visszatámad”, így ösztönözve és kényszerítve téged a lábmunkára és a szögek folytonos változtatására. Ideális bokszhoz, Muay Thaihoz, MMA-hoz, kickboxhoz edzésekhez és versenyfelkészülésekhez egyaránt.

Harcművészeti szakértők fejlesztették ki.
A GlideBoxx®-ot egy MMA edzőteremben fejlesztették ki, hogy a bokszolók és a harcművészek a következő szintre emeljék az edzésüket a valósághű mozgás és lábmunkára való ösztönzés révén.

Szórakoztató és interaktív.
A Throwdown közel két évtizede tökéletesíti a sportágspecifikus terméket és ezt az eszközt is az elit MMA sportolókkal tapasztalataira alapozva fejlesztették ki. A GlideBoxx-ot úgy tervezték, masszív, strapabíró és biztonságos, de egyúttal könnyen beszerelhető is legyen.

A Tiguar® professzionális boxzsákjaink 3 féle méretben kaphatóak kiszolgálva a kezdőket és a kevésbé haladókat egészen az edzésben jártas nagy magasságú és súlyú felhasználókig.

A Tiguar® boxzsák minden edzési követelménynek megfelel. Akár boxzsákot keres fitneszbokszhoz, profi ökölvívó edzéshez, a stressz vagy az agresszió csökkentése érdekében, akár csak az egyensúly és a rendszeres edzés alternatívájaként, ez a boxzsák minden edzéshez és stresszhelyzethez megfelel.

Minden Tiguár® boxzsákot Lengyelországban gyártanak, a tervezést és a gyártási folyamatot az Tiguar szakértői csoportja felügyeli. A sportfelszerelések gyártásában szerzett több éves tapasztalatuk lehetővé tette számukra, hogy tökéletes boxzsákokat állítsanak elő, amelyek minden elemét megfelelően megerősítettek és az igényes edzésekhez igazítottak.

Tiguar Boxzsákok

SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉS
LUXUS KATEGÓRIÁJÚ MEGJELENÉS

A HumanSport® egy egészen különleges gépcsalád. Egyszerű, intuitív és természetes. Mintha személyre szabott lenne minden egyes felhasználó számára. A multifunkciós HumanSport® kábeles erőgépcsalád tökéletes megoldást nyújt a több pontban állítható karok és 2 lapsúlykészlet segítségével a teljes test változatos célú edzésére. Luxus kategóriájú megjelenés, minden edzettségi szintnek megfelelő Lock N Load® rendszerrel ellátott lapsúlyrendszer, helytakarékos és soha nem látott szabadságot nyújtó végtelen számú mozgásforma. A HumanSport® kiválóan alkalmas az általános erőfejlesztésre, a vázizomzat erőfejlesztésére, a dinamikus mozgás fejlesztésére. Minden célra, mindenkinek!  Párosítva a mester oktatók által kidolgozott edzés programokkal, a HumanSport® erőteljes kiegészítést kínál minden eszközhöz.

HumanSport® Freedom Trainer

HumanSport® Total Legs

HumanSport® Total Delts

HumanSport® Arm Crunch

Nautilus® HumanSport Shoulder Chest

HumanSport® Pull Lift

VERSENYSPORT
FELKÉSZÜLÉSRE TERVEZVE

Az Impulse Fitness® HSP-PRO001 kétkarú funkcionális tréner 5 LED-es kijelzőn jeleníti meg az ellenállás értékét, az edzésidőket, a csúcsteljesítmény százalékát, a csúcsteljesítmény-paramétereket, így az oktatók is  megismerhetik az edzésinformációkat és alakíthatják az edzést. A felhasználó magassága és a különböző edzőmozgások végzéséhez állítható az edző kar. 180 fokban állítható függőlegesen 13 szinten, mindkét kar (az elülső és a hátsó) vízszintes síkban 90°-on, 7 szinten állítható, amely minden magasságnak és edzéstípusnak megfelel. Különféle kiegészítőkkel is kibővíthető, például kettős húzófogantyúkkal, bokahevederekkel, edzőövekkel, combszíjakkal, tricepsz edzőkötelekkel stb., hogy összehangolják az edzést különféle speciális funkcionális edzésekkel.

HSP-PRO001 kétkarú funkcionális tréner

A SPORTTELJESÍTMÉNY ÉS REHABILITÁCIÓ KONCEPCIÓJA

AzImpulse Fitness® HSP-PRO002 funkcionális tréner 5 LED-es kijelzőn jeleníti meg az ellenállás értékét, az edzésidőket, a csúcsteljesítmény százalékát, a csúcsteljesítmény-paramétereket, így az oktatók is  megismerhetik az edzésinformációkat és alakíthatják az edzést. A felhasználó magassága és a különböző edzőmozgások végzéséhez állítható az edző kar. 180 fokban állítható függőlegesen 13 szinten, mindkét kar (az elülső és a hátsó) vízszintes síkban 90°-on, 7 szinten állítható, amely minden magasságnak és edzéstípusnak megfelel. Különféle kiegészítőkkel is kibővíthető, például kettős húzófogantyúkkal, bokahevederekkel, edzőövekkel, combszíjakkal, tricepsz edzőkötelekkel stb., hogy összehangolják az edzést különféle speciális funkcionális edzésekkel.

HSP-PRO002 funkcionális tréner

SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁS
MEGBÍZHATÓSÁG, TARTÓSSÁG

A Tiguar® koordinációs létra egy univerzális és sokoldalú edzőeszköz sportolóknak és oktatóknak. Az egyes modulok a mágneseknek köszönhetően sokféle variációban csatlakoztathatók egymással, amely nagyszámú kombinációt és összeállítást tesz lehetővé. A termék új lehetőségeket teremt a motoros és koordinációs képzésben. Könnyen és egyszerűen használható fitness eszköz, egyben rendkívül tartós is, így tökéletesen alkalmazható bármilyen körülmények között.

Tiguar® Speed Ladder

A fentebb felsorolt márkák még így is csak egy szeletét képezik a teljes kínálatunknak. Minden általunk forgalmazott termékhez könnyű és problémamentes szervizt valamint karbantartást és alkatrész ellátást biztosítunk. Célunk, hogy a berendezéseid élettartamát a maximálisra növeljük és még sok-sok éven keresztül szolgálják ki a létesítményed vendégeit. A problémamegelőzésen alapuló karbantartási szolgáltasunknak köszönhetően minimálisra csökkenthetőek a javítási költségek. Minden karbantartási látogatás alkalmával elvégezzük az összes szerződésben foglalt a berendezés biztonsági ellenőrzéseket, a teljes átvizsgálást, beállítássokat és egyéb finomhangolásokat a gyártói előírásoknak megfelelően, sok esetben még azokon túl is.

A Mania Fitness Kft. kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a kondigépek és fitnesz berendezések területén. Mindannyian elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük ügyfeleinket a céljaik elérésében. Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal, mi azonnal állunk rendelkezésedre.

Szolgáltatásaink

Legyen szó akár bővítésről, fejlesztésről, vagy egy komplex edzőterem kivitelezésről mi állunk rendelkezésedre.
Válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatásunkat és olvasd el mit kínálunk számodra.

Edzőterem tervezés, nyitás, fejlesztés

Najainkban trendi és felkapott lett a testmozgás és az egészséges életmód. Ennek a leggyümölcsözőbb bölcsője pedig nem más, mint az edzőterem. Minőségi géppark, ízléses belső építészet, télen fűtött, nyáron hűtött, egy összetartó közösséget formáló és tömegeket megmozgató vonzaerő. Egy konditerem nyitása jó befektetési lehetőség hosszútávra.

Kondigépek forgalmazása

Cégünk fő profilja a kondigépek forgalmazása, melyben közel már 20 évnyi tapasztalatunk van. A hazai piacon egyedülálló módon, óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így nálunk nem csak katalógusból lehet válogatni a termékeket. Valós, fizikai gépállományunknak köszönhetően gyorsan és pontosan tudjuk kiszolgálni az ügyfeleinket.

Edzőtermi kiegészítő eszközök

Mindenki mindenhez használja őket, ugyanis kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenek. Rendkívül sokféle mozgástípushoz használhatóak, így megannyi csoportos óra, illetve edzésprogram menetébe beépíthetőek. Az edzőid új gyakorlatsorokat állíthatnak össze, valamint változatos órákat tudnak tartani, melyek a vendégeid tetszését is elnyerik.

Kondigépek szervizelése, karbantartása

A kondigépek és más fitnesstermi berendezések biztonsága, azok rendszeres szervizelése és karbantartása elsődleges és elengedhetetlen minden edzőterem számára. Ezáltal naprakészen tarthatod a gépeidet és gondoskodhatsz azok, hosszútávú, üzembiztos működéséről, hogy még sok-sok éven keresztül szolgálják ki a vendégeidet. Az elhanyagolt gépek nemcsak, hogy veszélyesek, de a romboló hatással is vannak a termed hírnevére nézve.

Kondigépek felújítása

Műhelyünkben nem csak technikailag és szerkezetileg újítjuk fel gépeidet, hanem esztétikailag is helyreállítjuk azokat. Csapágyazás, szőnyegcsere, elektronika javítás és még megannyi problémára kínálunk megoldást, melyekkel biztos alapokat adunk ahhoz, hogy gépeid még hosszú évekig kiszolgáljanak téged. Gyári alkatrészekkel dolgozunk, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani. Véget vetünk a kattogó, surlódó hangoknak és a kopott szőnyegek korának.

Kondigépek újrakárpitozása

Nem csak esztétikai értékű, látványossági szerepe van egy edzőgép kárpitnak, egy támasztéknak vagy egy párnának, hanem nagyon fontos szerepet játszanak a gyakorlatok megfelelő kivitelezésében és a helyes testtartásban is. 100%-osan személyre szabott, vagy pont hogy az eredetivel megegyező minőségű, strapabíró kárpitozást tudunk készíteni, amellyel valóban újjá varázsolhatod a régi gépeidet és visszaállíthatod a komplett edzőtermed régi dicsfényét.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

Általános kapcsolatfelvétel

Adatkezelési Tájékoztató:

Hírlevélre való feliratkozás:

7 + 10 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
 Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu