Sportegyesületek

A magyar sportélet legtradicionálisabb szervezeti egysége a sportegyesület. A Mánia Fitness Kft. nagy fokú figyelmet fordít a megfelelő működésükre, hiszen a versenysportok tevékenységei az egyesületekben zajlanak. Itt kapja meg minden sportoló azt az alapot, melyre a későbbiekben építkezhet. Ezen szervezetek nyújtanak szakmai hátteret mind a sportolóknak, mind az edzőknek. A sportegyesületek léte és fejlődése a magyar sport alapkövei!

Ajánlatot kérek

A jövő sport generációja a mi kezünkben van! Célunk, a sport világában végbemenő változások és a megjelenő új technológiák nyomon követése, majd szakmai tapasztalatunkra alapozva ezek meghonosítása hazánkban.

Sportolóként alapvető cél, hogy kihozza mindenki magából a maximumot. Ezt régebben elérték azzal, hogy lementek a terembe edzeni és odafigyeltek az étkezésre. Manapság viszont már senki nem lepődik meg azon, hogy egy profi sportolónak külön dietetikusa, masszőre, vagy akár pszichológusa van, aki felkészíti a versenyre.

A vezető világmárkák által bemutatott új termék paletták közül nagy hangsúlyt kaptak az un. funkcionális edzésekhez köthető gépek fejlesztései, melyek az összes sportban fejlődést eredményezhetnek, hiszen olyan mozgástartományt és intenzitást érünk el velük, amelyeket a „szokásos” edzésekkel nem lehetséges.

A gyakran pár tizedmásodpercen múló győzelem, vagy vereség kulcsfontosságú tényezője a sportteljesítmény, melynek mérése az ideális edzésterv kialakításához nélkülözhetetlen.

Egyrészt azért, mert számszerűsíti az edzéseket végző sportoló aktuális kondicionális állapotát, másrészt így követhető nyomon az elvégzett edzésmunka eredményessége. A gyártók fejlesztéseivel olyan képernyőket gyártanak melyek egy profi versenyző igényeit is kielégítik.

Miért érdemes professzionális gépeket használni a sportolóknak?

 • érezhető teljesítménynövekedés
 • ergonómiailag tökéletes mozgástartomány
 • könnyen követhető teljesítménymérés
 • motiváltság a fejlődésre
 • maximum elérése

Csapatunk szakmai támogatására teljes mértékben számíthat minden minket megkereső egyesület!

Ajánlatot kérek

Cégünk vállalja kisebb és nagyobb edzőtermek, fitness klubok 3D-s tervezését is!

Ajánlatot kérek

Miért a Mánia Fitness?

Magyarországon egyedülállóként 14 év szakmai tapasztalattal rendelkező Mánia Fitness-nél megtalálja a prémium minőségű új, felújított és használt fitness és edzőtermi gépeket, valamint a szolgáltatásaink közé tartozik, azok szervízelése, javítása és karbantartása.

Cégünk rendelkezik a legnagyobb raktárkészlettel és legváltozatosabb termékkínálattal a piacon. Versenyképes árakat és évtizedes tapasztalatot kínálunk meglévő és új ügyfeleinknek. Naprakész tudással rendelkező, folyamatosan képzett szakemberekből álló csapatunk biztosítja Önnek a legmagasabb szintű szolgáltatást.

Felmérjük igényeit és mindent megteszünk, hogy Önnel egyeztetve kialakuljon az ideális edző részleg. Követjük Ön helyett a fitness ipar fejlődését, lépést tartunk az új trendek megjelenésével, így Ön is naprakész szolgáltatást nyújthat vendégeinek.

A Mánia Fitness a legjobb választás, hogy biztosítsa az Ön egyesülete számára szükséges eszközöket, berendezéseket, kiegészítőket és szervízszolgáltatást. Nálunk valóban mindent megtalál a legújabb kardió technológiától a legjobb erősítő berendezésekig, tartozékokig egy helyen. Mindezt a legkedvezőbb áron. Több száz elégedett ügyféllel rendelkezünk Európa szerte. Kérjük, böngéssze oldalunkon a referencia listánkat és lépjen kapcsolatba velünk!

Ajánlatot kérek

Sportegyesületek figyelmébe ajánlott gépek

Egy profi élsportoló már találkozott az edzőtermi gépek teljes palettájával, így szeretnénk felhívni a figyelmet azon funkcionális edzőgépekre, melyek használata kuriózum a hazai sportvilágban, teljesítménynövekedésben, állóképességfejlesztésben pedig verhetetlenek. A CORE HEALTH & FITNESS® égisze alatt gyártott StairMaster márka kifejezetten a magas intenzitású, manapság elterjedt kifejezéssel élve „high intensity” gépparkja a legkiválóbb választás minden olyan sportolónak, aki ki szeretné hozni magából a maximumot, vagy csak új mozgásformára vágyik.

Megnézem az összes gépet

Fitness tanácsadás

Egy másik értéknövelő szolgáltatásunk ügyfeleink számára, hogy személyesen Önnel dolgozunk, ezáltal segítséget tudunk nyújtani az Ön sportlétesítményének életében bekövetkező állandó trendek által fellépő kérdések megválaszolásában. Keressen akár felszerelést egy komplett fitness központhoz, vagy csak jó áron szeretne néhány futópadot vagy erősítő gépet az edzőtermébe, bízhat abban, hogy a Mánia Fitness-től őszinte válaszokat, személyes figyelmet és kiváló árakat kap.

Miért nem csatlakozik Ön is elégedett ügyfeleink köréhez?

Használja ki szakmai tapasztalatunkat és indítsa be most edzőtermét!

 • Kiterjedt üzleti kapcsolatok az egész fitness iparban

  Kapcsolataink a berendezések, táplálék kiegészítők, szoftverek és kiegészítők gyártóival, beszállítóival és másokkal az iparban, lehetővé teszik számunkra, hogy nagyszerű kedvezményes árakat kínáljunk mindenkinek akivel együtt dolgozunk.
 • Személyes figyelem és elérhetőség

  Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra ügyfeleinkkel és igyekszünk mindig minden körülmények között elérhetőek lenni partnereink számára.
 • Évek óta a szakmában

  Az elmúlt évek során, miközben olyan sok edzőterem tulajdonost segítettünk a fitness berendezések szervizelésében, nagy tapasztalatra tettünk szert arról, hogy mi működik és mi nem. Megbízhat a szakmai tudásunkban, amely segíteni fogja Önt és a fitness termét.
 • Hosszútávú elkötelezettség az ügyfelek felé

  Azért dolgozunk hogy hosszútávú kapcsolatot alakítsunk ki és tartsunk fenn ügyfeleinkkel.
Ajánlatot kérek

Finanszírozás

Miután több száz elégedett ügyfelünknek segítettünk a fitness termek elindításában és fejlesztésében, korszerűsítésében, megértjük a pénzügyi nehézségeket, amelyek egy ilyen projekt kivitelezésekor felmerülhetnek. Cégünk többféle megoldást kínálhat tervei megvalósításához szakértői csapatunkkal, hogy jobban hozzásegítsék az ügyfeleinket ahhoz, hogy megtalálják a legalacsonyabb finanszírozási formákat. Amikor ezt párosítja a már egyébként is nagyon kedvezményes árú felújított edzőtermi gépeinkkel, az azt jelenti, ügyfeleink is megerősíthetik vállalkozásukat és a legtöbb pénzt spórolhatják. A folyamatot a lehető legegyszerűbbé tehetjük azáltal, hogy a legmegfelelőbb pénzügyi megoldást biztosítjuk Önnek az edzőtermi gépek megvásárlásához, így időt és energiát takaríthat meg , amelyet vállalkozásának más területein fektethet be. Mi azáltal is segítünk partnereinknek, hogy alkatrész és munka garanciát biztosítunk a szerződés időtartama alatt, ami azt jelenti, hogy a gépek szervizelése biztosított és azok mindig használatra készek lesznek, hogy az Ön ügyfelei is elégedettek legyenek.

Az ön elégedettsége a mi névjegyünk!

Ajánlatot kérek

Szakértői létesítménytervezés

A Mánia Fitness tapasztalt képviselői segítenek Önnek az új létesítmény megtervezésében, vagy a meglévő géppark
bővítésében, korszerűsítésében, hogy a legjobb elrendezést  biztosítsák minden fitness gépnek! Ügyfeleinkkel közösen kiválasztjuk a helynek megfelelő berendezést, és segítünk  annak beállításában. Figyelembe véve, hogy a tagok és ügyfelek számára felhasználóbarát legyen. Képviselőink különböző alaprajzokkal látják el Önt, amelyek olyan elrendezéseket ábrázolnak, amelyek a legjobban működnének az Ön termében.

Ajánlatot kérek