BÁTOR. SZABAD. FÜGGETLEN.

 A Tiguar® márka Lengyelország vezető sportkiegészítőket gyártó vállalata. Dinamikusan fejlődő cég, mely minőségével, fejlesztéseivel és egyedi dizájn elemeivel emelkedik felül versenytársain. Bármilyen kiegészítőt keresel, legyen az jóga vagy pilates eszköz, funkcionális edzéscsoportos vagy egyéni órák, kínálatukban mindent megtalálsz. A tigris a bátorság szinonimája, míg a jaguár az erő és az ész szimbóluma, ezen tulajdonságokat egyesítette egy márkában: TIGUAR!

Minden új termék új lehetőségeket jelent a számodra, soha nem állunk meg az új utak felfedezésében, amelyek közvetlenül a célokhoz vezethetnek. A termékeket nem csak a kiváló esztétika és tartósság jellemzi, hanem lehetőség szerint környezetbarát is. Ezért a portfóliónban a lehetőségek függvényében többek között természetes anyagokból, vagy újrahasznosított anyagokból készült termékek találhatók.

A MÁRKA FŐ KATEGÓRIÁI

OKOS. BÁTOR. FÜGGETLEN.

A Tiguar® márka 2010-es bevezetését az az ötlet előzte meg, hogy az akkoriban fellelhető termékek továbbfejlesztett változatait létrehozzák és bevezessék az edzőtermek világába. Ismerték azokat a hiányosságokat, amelyek szükségesek lettek volna ahhoz, hogy a létesítmény személyi edzői a legjobb minőségben nyújthassanak maximális edzésélményt az egyéni vagy csoportos órákon.

Hazájában a Tiguar® a csoportos edszözközök ágazatának piacvezető márkája. Hűen a márka mottójához, ami bátorságra, szabadságra és függetlenségre buzdít sikerült a cégnek egy olyan értékrendet felállítani, amellyel Európa szerte a létesítmény vezetői és dolgozói egyaránt mind egyetértenek. A személyes célokat  egyeüttesen, egy jó hangulatú, támogató közösségben lehet a legkönnyebben elérni, amely rendelkezik a munkához szükséges minőségi felszerelésekkel. Ez az összetartó erő lehetővé teszik számukra, hogy egyre szélesebb körben fedezzék fel az iparág új területet. Közelengedik a márkához az eszközök végfelhasználóit, azok személyes tapasztalataira és véleményére alapozva, olyan eszközöket fejlesztenek, amelyekkel biztonságosan az egyszerű felhasználhatóság mellett maximalizálható a hatékonysság. Ehhez pedig egy ergonimóiai és esztétikai tökéltesség párosul.

Piaci jelenlétük első pillanatatól kezdve küldetésük volt, hogy folyamatosan fejlesszék és tökéletesítsék a termékvonalaikat. Bármilyen új terméken dolgozva gondolnak azokra, akik az eszközöket majd használják, tudják, hogy jó kezekben lévő felszereléseik valódi csodákat tudnak okozni. Velük egyitt mi is minden szinten támogatjuk az embereket, lehetővé téve számukra, hogy átfogó módon dolgozhassanak az egszségük és fittségük érdekében. Jelen vagyunk a termékpalettával fitnesztermekben és edzőtermekben, rehabilitációs központokban, jógastúdiókban, sportklubokban, sportközpontokban, hotelekben és lakóparkokban egyaránt. Velük együtt mi is büszkék vagyunk arra, hogy ahol emberek vannak, ott mi is ott vagyunk. Azért vagyunk, hogy jobb legyen!

A legnagyobb események során tesztelt berendezések

A legnagyobb európai fitneszkonvenciók szervezői profitáltak tapasztalataikból és erőforrásaikból – az International Fitness Showcase Nagy-Britanniában, az Imperial Fitness Convention Bécs, a FitMash Convention Ausztriában, az Xplosion Fitness & Aerobic Convention Németországban és a 3D Fitness Convention Csehországban. De ez csak egy része tapasztalatoknak. Olyan kisebb rendezvényeket is támogatnak, mint a edzőtermek, fitneszklubok, fitnesziskolák és privát személyi stúdiók. 2018-tól központi főhadiszállásukon lévő rendezvélnyük az EU4YA by tiguar – Lengyelország legmodernebb és legnagyobb fitneszkonvenciója, amely egyben Európa harmadik legnagyobb nemzetközi rendezvénye is, amelyre egész évben készülnek.

47 országban jelenlét

A számos európai és országba irányuló export dinamikus növekedése meggyőző erőként hazott, hogy értékeik és kemény munkájuk nemtezközi színtéren is megállja a helyét.

CÉLKITŰZÉS ÉS SZEMÉLYES PREFERENCIÁK

Fókusz

Összpontosítsd az energiád arra, ami fontos! Ne feledd, hogy a siker a részletekben rejlik.

Öröm

Csináld, azt amit szeretsz, és érezd jól magad! Tartsd távol a negatív gondolatok. Élvezz minden pillanatot!

Kreativitás

Légy kreatív, feszegesd a határaidat, állíts fel új szabályokat, törj utat a céljaid felé és ne nézz vissz!

Bátorság

Fedezd fel a belső hangodat és koncentráld a figyelmedet! Légy bátor és kövesd az álmaidat!

HOGYAN KÉSZÜL EGY TERMÉK?

01 ÖTLET

Ipari formatervezési szakemberekből, kereskedőkből, trénerekből és menedzserekből álló kreatív csapat egyezteti az igényeket, elvárásokat, trendeket, új gyakorlattípusokat. Meghatározásra kerülnek a projekt alapfeltételezései.

06 ELEMZÉSEK

A fenntartóssági elemzésekkel optimalizálják a konstrukciót és minimalizálják a megvalósítás idejét és költségeit.

02 VÁZLAT

Beszélgetések eredményeként születnek meg az első tervezési és kivitelezési ötletek, szabadkézi rajzok formájában.

06 3D NYOMTATÁS

Ezek alapján értékelésre kerül a valós termék vizuális, ergonómiai és alkalmazott felhasználsa szempontrendszerei szerint.

03 ELKÉPZELÉS

Az elképzelt és egyeztetett vizualizációk számítógépes formatervezéssel kerülnek már előre láthatóvé téve. 

07 PROTOTÍPUS

A CAD fájlok elküldésre kerülnek a gyártónak. Elkészülnek az utolsó simítások és egyben az első megvalósult darabok is.

04 MODELLEZÉS

Ezt követően elkészítésre kerül méretspecifikusan az anyagmodellek. Ezen a ponton már konzultálás történik a felhasználókkal, valamint a megvalósításért és értékesítésért felelős részlegekkel. Itt még utoljár ellenőrzésre kerül az alap elképzelés és ha szükséges végrehajtásra kerül néhány kisebb módosítás.

08 GYÁRTÁS

Megkezdődik a gyártás és az új termék forgalmazása valamint terjesztése a piacon a disztribútori hálózatok bevonásán keresztül.

ÚJ KIEMELT TERMÉKEK A WEBSHOPON

LETÖLTHETŐ EXTRÁK

Fedezd fel katalógusaink, prospektusaink széles választékát! Regisztrálj a letöltéshez vagy iratkozz fel, hogy elsőkézből értesülj a legújabb gépekről és akciókról.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

15 + 3 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
 Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu