Magánszemélyek, kisközösségek

Edzőterem tervezése, kivitelezése, karbantartása

Az otthoni edzőgépek segítenek az egészséges életmód kialakításában.

Az otthoni edzőterem lehetővé teszi, hogy könnyen beiktassuk az edzést a mindennapi rutinunkba, ezáltal segítve az egészséges életmód kialakítását és fenntartását. Az otthoni edzőgépek előnyei között szerepel a kényelmes és hatékony edzés a saját komfort zóna elhagyása nélkül, a saját a időbeosztásod szerint való testmozgás, a magánélet védelme és még az utazással töltött idő megtakarítása is. Ez különösen akkor fontos, ha valamilyen okból kifolyólag nem tudsz, vagy nem szeretnél edzőtermet látogatni. Az edzőgépek kiválasztásnál fontos szerepet játszik a rendelkezésre álló hely, az egyéni edzési célok és a kialakításra szánt költségvetés is.

Otthoni edzőtermedben a tervezés időszakában még a kivitelezés előtt akár virtuális sétát tehetsz 3D látványtervezési technilógiánknak köszönhetően. Kínálatunkban szerepelnek a kifejezetten otthonra tervezett termékcsaládok padok, kézisúlyzók, állványok, kompakt erő és kardió gépek, súlyzós berendezések valamint multifunkcionális edzőállványok és még sok más. Ezeket a termékeket széles korosztály, edzettségi szinttől függetlenül biztonságosan és könnyen tudja használni.

Számos edzőgépünk tartalmazza a legújabb technológiai fejlesztéseket, például okoseszközökkel való párosítást, alkalmazásokat és egyéb digitalizált funkciókat, melyek számos motivációs funkciót kínálnak, például személyre szabott edzéstervet, virtuális edzőket és teljesítménykövetési funmciót. Igény esetén az edzőgépek mellé összeszerelési, szerviz és karbantartási szolgáltatásokat, valamint szakértői tanácsadást is biztosítunk.

KIFEJEZETTEN
OTTHONRA TERVEZVE

A Core Health and Fitness® világhírű az innovatív és rendkívül sikeres fitnesztermékek széles skálájának tervezéséről és gyártásáról. Ez a cég volt az, ami még a COVID-19 világjárvány idején is fejlődni és bővülni tudott kifejezetten otthoni edzéscélokra fejlesztett fitnesszeszközei révén, amit Core Home Fitness termékcsaládnak keresztelt. Könnyű használat, ergonómikus kialakítás, kényelmes, praktikus és kompakt elvek illetve megoldások határozzák meg ezeket az eszközöket, amik nevezetesen a Glute Drive™, Adjustable Bench™, TwistLock™ és a FightMaster™.

Core Home Fitness® termékek

SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁS
MEGBÍZHATÓSÁG, TARTÓSSÁG

 A Tiguar® márka Lengyelország vezető sportkiegészítőket gyártó vállalata. Dinamikusan fejlődő cég, mely minőségével, fejlesztéseivel és egyedi dizájn elemeivel emelkedik felül versenytársain. Bármilyen kiegészítőt keresel, legyen az jóga vagy pilates eszköz, funkcionális edzéscsoportos vagy egyéni órák, kínálatukban mindent megtalálsz. A tigris a bátorság szinonimája, míg a jaguár az erő és az ész szimbóluma, ezen tulajdonságokat egyesítette egy márkában: TIGUAR!

Tiguar® termékek széles választéka

KIVÁLÓ MINŐSÉG ÉS
KIFONOMULT ELEGANCIA

Az Impulse Fitness® Encore széria egy ideális sorozat akár otthonra is, mely padokból és többfunkciós gépekből áll! Kimagasló minőségű, ultra modern és roppant igényes megjelenésű gépcsalád. Az Encore szériához speciálisan kardió gépek is kaphatóak, így abszolut összhangba hozható a többi eszközzel. Minimális karbantartási igénnyel rendelkező edzőberendezések.

Impulse Fitness® ES3000

A fentebb felsorolt márkák még így is csak egy szeletét képezik a teljes kínálatunknak. Minden általunk forgalmazott termékhez könnyű és problémamentes szervizt valamint karbantartást és alkatrész ellátást biztosítunk. Célunk, hogy a berendezéseid élettartamát a maximálisra növeljük és még sok-sok éven keresztül kiszolgáljanak. A problémamegelőzésen alapuló karbantartási szolgáltasunknak köszönhetően minimálisra csökkenthetőek a javítási költségek. Minden karbantartási látogatás alkalmával elvégezzük az összes szerződésben foglalt a berendezés biztonsági ellenőrzéseket, a teljes átvizsgálást, beállítássokat és egyéb finomhangolásokat a gyártói előírásoknak megfelelően, sok esetben még azokon túl is.

A Mania Fitness Kft. kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a kondigépek és fitnesz berendezések területén. Mindannyian elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük ügyfeleinket a céljaik elérésében. Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal, mi azonnal állunk rendelkezésedre.

Szolgáltatásaink

Legyen szó akár bővítésről, fejlesztésről, vagy egy komplex edzőterem kivitelezésről mi állunk rendelkezésedre.
Válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatásunkat és olvasd el mit kínálunk számodra.

Edzőterem tervezés, nyitás, fejlesztés

Najainkban trendi és felkapott lett a testmozgás és az egészséges életmód. Ennek a leggyümölcsözőbb bölcsője pedig nem más, mint az edzőterem. Minőségi géppark, ízléses belső építészet, télen fűtött, nyáron hűtött, egy összetartó közösséget formáló és tömegeket megmozgató vonzaerő. Egy konditerem nyitása jó befektetési lehetőség hosszútávra.

Kondigépek forgalmazása

Cégünk fő profilja a kondigépek forgalmazása, melyben közel már 20 évnyi tapasztalatunk van. A hazai piacon egyedülálló módon, óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így nálunk nem csak katalógusból lehet válogatni a termékeket. Valós, fizikai gépállományunknak köszönhetően gyorsan és pontosan tudjuk kiszolgálni az ügyfeleinket.

Edzőtermi kiegészítő eszközök

Mindenki mindenhez használja őket, ugyanis kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenek. Rendkívül sokféle mozgástípushoz használhatóak, így megannyi csoportos óra, illetve edzésprogram menetébe beépíthetőek. Az edzőid új gyakorlatsorokat állíthatnak össze, valamint változatos órákat tudnak tartani, melyek a vendégeid tetszését is elnyerik.

Kondigépek szervizelése, karbantartása

A kondigépek és más fitnesstermi berendezések biztonsága, azok rendszeres szervizelése és karbantartása elsődleges és elengedhetetlen minden edzőterem számára. Ezáltal naprakészen tarthatod a gépeidet és gondoskodhatsz azok, hosszútávú, üzembiztos működéséről, hogy még sok-sok éven keresztül szolgálják ki a vendégeidet. Az elhanyagolt gépek nemcsak, hogy veszélyesek, de a romboló hatással is vannak a termed hírnevére nézve.

Kondigépek felújítása

Műhelyünkben nem csak technikailag és szerkezetileg újítjuk fel gépeidet, hanem esztétikailag is helyreállítjuk azokat. Csapágyazás, szőnyegcsere, elektronika javítás és még megannyi problémára kínálunk megoldást, melyekkel biztos alapokat adunk ahhoz, hogy gépeid még hosszú évekig kiszolgáljanak téged. Gyári alkatrészekkel dolgozunk, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani. Véget vetünk a kattogó, surlódó hangoknak és a kopott szőnyegek korának.

Kondigépek újrakárpitozása

Nem csak esztétikai értékű, látványossági szerepe van egy edzőgép kárpitnak, egy támasztéknak vagy egy párnának, hanem nagyon fontos szerepet játszanak a gyakorlatok megfelelő kivitelezésében és a helyes testtartásban is. 100%-osan személyre szabott, vagy pont hogy az eredetivel megegyező minőségű, strapabíró kárpitozást tudunk készíteni, amellyel valóban újjá varázsolhatod a régi gépeidet és visszaállíthatod a komplett edzőtermed régi dicsfényét.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

Általános kapcsolatfelvétel

Adatkezelési Tájékoztató:

Hírlevélre való feliratkozás:

4 + 10 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
 Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu