Fitness termek

Az egészség a mozgással kezdődik

Edzőtermi berendezések raktárkészletről, akár AZONNAL!

A Mánia Fitness Kft. központi raktárában mindenki megtalálja a prémium minőségű új, felújított és használt edzőtermi gépeket, berendezéseket és fitness kiegészítőket. Mi rendelkezünk az ország legnagyobb aktív raktárkészletével és legváltozatosabb termékkínálatával a piacon. Versenyképes árakat és évtizedes tapasztalatot kínálunk meglévő és új ügyfeleinknek. Naprakész tudással rendelkező, folyamatosan képzett szakemberekből álló csapatunk biztosítja az elérhető legmagasabb szintű kiszolgálást. Közel 7000 m2-es raktárbázisunkról akár várakozás nélkül, azonnal tudunk szállítani.

Már megvan a hely, de nem tudod hogyan tovább? Kezdő beruházóként szeretnéd a nulláról kialakítani a fitness vállalkozásodat, vagy teremtulajdonosként frissítenéd a meglévő berendezéseidet, ránk mindenben számíthatsz!

A Mania Fitness Kft. nem csupán egy forgalmazó, hanem egy olyan közösségformáló erő. Lehet szó egy több ezer négyzetméretes szabadidő komplexumról, vagy egy kis méretű, privát személyi edző stúdióról, segítünk megtervezni, berendezni és kivitelezni a projektet A-tól Z-ig. Mindenki számára megtaláljuk a számára legmegfelelőbb megoldásokat, gépeket, kiegészítőket, a testépítés hajnala óta segítjük az álmaikat elérni vágyókat

A világ legnagyobb és leigsmertebb márkáinak vagyunk a kizárólagos forgalmazói

Versenyképes árakat és évtizedes tapasztalatot kínálunk meglévő és új ügyfeleinknek. Naprakész tudással rendelkező, folyamatosan képzett szakemberekből álló csapatunk biztosítja az elérhető legmagasabb szintű kiszolgálást. A közel 7000 m2-es raktárbázisunkon található felújító üzemünk lehetővé teszi, hogy gépeinek mind kinézete, mind működése olyan legyen, mint újkorában.

A Panatta® neve egyet jelent a minőséggel a stílussal és a csúcstechnológiás innovációval. Piacorientált üzletpolitikájának köszönhetően edzőgépei a kiválóság elvein alapulva, hatékonyak, esztétikusak, megbízhatóak és hosszú élettartamúak. A Panatta® gépek olasz tervezőmérnökök kiváló munkájának eredménye mely világszínvonalú ergonómiájáról, különleges megoldásairól, egyedi formatervezéséről és nagyon széles kínálatáról híresült el és vált az egyik legnépszerűbb márkák egyikévé.

A Core Health & Fitness® csúcskategóriás edzőtermi berendezések és fitnesztermékek gyártásra specializálódott. Létesítményükben több mint 1 millió négyzetméter gyártóterület, kutatási és fejlesztési laboratóriumok, valamint vezetői és adminisztratív irodák találhatók, élvonalbeli gyártási technológiák, folyamatos áramlású összeszerelő sorokkal, elektronikai fejlesztő-, fémgyártó- és hegesztőműhelyekkel büszkélkedhet. Kiváló minőségű kereskedelmi fitneszeszközöket és digitális megoldásokat fejlesztenek és teljeskörű háttértámogatást nyújtanak az ikonikus márkáik számára: StairMaster®, Schwinn®, Nautilus®, Star Trac®, Throwdown® és Wexer®.

A Nautilus® az első név a fitnesz gépek márkák közül! Több mint 40 év tapasztalattal, mindig innovatív de kompromisszumokat meg nem tűrő megoldásokkal képviseltette magát a legjobb biomechanikával rendelkező márka. Kiváló és minőségi gépek jellemezték mindvégig! A Nautilus® a Core Health & Fitness® részeként teljesen megújult! Megtartva összes hagyományos értékét egy a világon is egyedülállóan széles választékkal képviselteti magát a piacon. A Nautilus® gépcsaládjai az Instinct®, Inspiration®, Impact®, EVO®, ONE® Leverage®, HumanSport® és még számos kiegészítő irányzat mint a Freedomtrainer™ vagy Xpload™ Zone.

A Star Trac® márka a Core Health & Fitness® kardió gépeit foglalja magában. A Star Trac® sokkal többet nyújt, mint kardió gépek széles választékát, ez a márka maga az innovatív elegancia, mely a jövőbe repít. A Star Trac® gépek úgy lettek kialakítva, hogy minden tekintetben a felhasználó legyen a középpontban. Intuitív fitnesz fejlesztésekkel, mint például az OpenHub® rendszerrel biztosítják a legjobb edzésélményekhez vezető utat. A minőségi normákat túlszárnyaló megoldások, felhasználó barát kialakítások, a piacon a legújabb technológiai újítások, maximális biztonság és hatékonyság jellemzi a márka modelljeit.

A StairMaster® márka a Core Health & Fitness® HIIT gépeit foglalja magában. A StairMaster® testesíti meg mindazt, ami túlmutat az unalmas és monoton kardió edzéseken és biztosítja a minden igénynek megfelelő minőségi eszközöket önmagunk határai feszegetéséhez. A StairMaster® gépek úgy lettek kialakítva, hogy minden tekintetben a felhasználó legyen a fókuszban. Olyan újdonságokkal, mint az OpenHub® rendszer, minden felhasználó összes igényét kielégítő élmény lehet az edzés. A minőségi normákat túlszárnyaló megoldások, felhasználó barát kialakítások, a piacon a legújabb megoldások jellemzik az amerikai gyártású márka modelljeit.

A Schwinn®-nél a kerékpározás több mint egy évszázaddal ezelőtt kezdődött. A Schwinn® márka a CORE HEALTH & FITNESS®-nél a beltéri csoportos kerékpározást teszi elérhetővé az elérhető legmagasabb szinten! Minőségi eszközök, a legújabb technológiákkal ellátva.A Schwinn® fejlesztette ki a CARBON BLUE™ hajtásláncot, mely karbantartás mentes és csendes üzemeltetést tesz lehetővé. Az Echelon2 MPOWER™ kijelző pedig a Scwinn® saját kijelző rendszere, mely egyéni és csoportos információk gyűjtésére alkalmas.A Schwinn® minden létező igényt kielégít a legmagasabb minőségi normák meghaladása mellett.

A Throwdown® 20 éve kínál egyedülálló edzési lehetőségeket a funkcionális zónák kialakításától kezdve az ökölvíváson át a vegyes harcművészetekig bezáróan mindenben. A Throwdown termékek tekintélyt parancsoló edzéskörnyezetek kialakításával varázsolnak különlegessé minden fitnesz létesítményt, lehetőséget teremtve a határok feszegetésére és a csúcsteljesítmény maximalizálásra. A Throwdown termékek széles választékával a hasznos edzőterületben rejlő lehetőségek maximálisan kiaknázhatók. Minden termék megfelel a magas minőségű elvárásoknak és biztonsági szabványoknak, az eszközök prémium és strapabíró anyagokból készülnek.

Az Impulse Fitness® gyártója több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik kardió és erőgépek gyártásában. Minden terméke innovatív, funkcionális, tartós és stílusos. Ár / érték aránya a legjobb a piacon. Termékeit a szakma legnevesebb amerikai és európai ipari tervezői segítségével készítik. Bármilyen erőgépet vagy kardió eszközt keresel, legyen az futópad vagy elliptikus tréner, kerékpár, csoportos vagy otthoni felhasználású, kínálatukban mindent megtalálsz. Az Impulse Fitness® berendezések a világon több ezer fitness teremben bizonyítottak már és használják mai napig teljes megelégedettséggel.

A Tiguar® márka Lengyelország vezető sportkiegészítőket gyártó vállalata. Dinamikusan fejlődő cég, mely minőségével, fejlesztéseivel és egyedi dizájn elemeivel emelkedik felül versenytársain. Bármilyen kiegészítőt keresel, legyen az jóga vagy pilates eszköz, funkcionális edzés, csoportos vagy egyéni órák, kínálatukban mindent megtalálsz. A tigris a bátorság szinonimája, míg a jaguár az erő és az ész szimbóluma, ezen tulajdonságokat egyesítette egy márkában: TIGUAR!

A Bauer Fitness® egy modern, dinamikusan növekvő konditermi berendezéseket és fitnesz kiegészítőket gyártó cég, amely az innovatív technológiákat ötvözi a profi sportolók és testépítők sokéves edzési tapasztalatával. Szakterületük az edzőtermek, fitneszklubok, személyi edzőstúdiók, funkcionális termek felszerelésének biztosítása. Kínálatukban megtalálhatóak a professzionális és minőségi súlyzók valamint súlytartó állványok.

A Tryon® megteremtette a legtökéletesebb edzőtermi eszközöket amellyel komfortos, hatékony, egyedülálló és minden igényt kielégítő edzésmunkát végezhetünk. Ezekkel a kiegészítőkkel új élményt, tapasztalatot biztosít minden edzéshez, minden elvégzett gyakorlathoz! Nem véletlen, hogy az ergonomikus TRYON markolatok komfortja és megjelenése mindenkit magával ragad, hiszen edzők és versenysportolók tapasztalataira építve fejlesztették ki.

A fentebb felsorolt márkák még így is csak egy szeletét képezik a teljes kínálatunknak. Minden általunk forgalmazott termékhez könnyű és problémamentes szervizt valamint karbantartást és alkatrész ellátást biztosítunk. Célunk, hogy a berendezéseid élettartamát a maximálisra növeljük és még sok-sok éven keresztül szolgálják ki a létesítményed vendégeit. A problémamegelőzésen alapuló karbantartási szolgáltasunknak köszönhetően minimálisra csökkenthetőek a javítási költségek. Minden karbantartási látogatás alkalmával elvégezzük az összes szerződésben foglalt a berendezés biztonsági ellenőrzéseket, a teljes átvizsgálást, beállítássokat és egyéb finomhangolásokat a gyártói előírásoknak megfelelően, sok esetben még azokon túl is.

A Mania Fitness Kft. kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a kondigépek és fitnesz berendezések területén. Mindannyian elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük ügyfeleinket a céljaik elérésében. Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal, mi azonnal állunk rendelkezésedre.

Szolgáltatásaink

Legyen szó akár bővítésről, fejlesztésről, vagy egy komplex edzőterem kivitelezésről mi állunk rendelkezésedre.
Válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatásunkat és olvasd el mit kínálunk számodra.

Edzőterem tervezés, nyitás, fejlesztés

Najainkban trendi és felkapott lett a testmozgás és az egészséges életmód. Ennek a leggyümölcsözőbb bölcsője pedig nem más, mint az edzőterem. Minőségi géppark, ízléses belső építészet, télen fűtött, nyáron hűtött, egy összetartó közösséget formáló és tömegeket megmozgató vonzaerő. Egy konditerem nyitása jó befektetési lehetőség hosszútávra.

Kondigépek forgalmazása

Cégünk fő profilja a kondigépek forgalmazása, melyben közel már 20 évnyi tapasztalatunk van. A hazai piacon egyedülálló módon, óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így nálunk nem csak katalógusból lehet válogatni a termékeket. Valós, fizikai gépállományunknak köszönhetően gyorsan és pontosan tudjuk kiszolgálni az ügyfeleinket.

Edzőtermi kiegészítő eszközök

Mindenki mindenhez használja őket, ugyanis kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenek. Rendkívül sokféle mozgástípushoz használhatóak, így megannyi csoportos óra, illetve edzésprogram menetébe beépíthetőek. Az edzőid új gyakorlatsorokat állíthatnak össze, valamint változatos órákat tudnak tartani, melyek a vendégeid tetszését is elnyerik.

Kondigépek szervizelése, karbantartása

A kondigépek és más fitnesstermi berendezések biztonsága, azok rendszeres szervizelése és karbantartása elsődleges és elengedhetetlen minden edzőterem számára. Ezáltal naprakészen tarthatod a gépeidet és gondoskodhatsz azok, hosszútávú, üzembiztos működéséről, hogy még sok-sok éven keresztül szolgálják ki a vendégeidet. Az elhanyagolt gépek nemcsak, hogy veszélyesek, de a romboló hatással is vannak a termed hírnevére nézve.

Kondigépek felújítása

Műhelyünkben nem csak technikailag és szerkezetileg újítjuk fel gépeidet, hanem esztétikailag is helyreállítjuk azokat. Csapágyazás, szőnyegcsere, elektronika javítás és még megannyi problémára kínálunk megoldást, melyekkel biztos alapokat adunk ahhoz, hogy gépeid még hosszú évekig kiszolgáljanak téged. Gyári alkatrészekkel dolgozunk, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani. Véget vetünk a kattogó, surlódó hangoknak és a kopott szőnyegek korának.

Kondigépek újrakárpitozása

Nem csak esztétikai értékű, látványossági szerepe van egy edzőgép kárpitnak, egy támasztéknak vagy egy párnának, hanem nagyon fontos szerepet játszanak a gyakorlatok megfelelő kivitelezésében és a helyes testtartásban is. 100%-osan személyre szabott, vagy pont hogy az eredetivel megegyező minőségű, strapabíró kárpitozást tudunk készíteni, amellyel valóban újjá varázsolhatod a régi gépeidet és visszaállíthatod a komplett edzőtermed régi dicsfényét.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

Általános kapcsolatfelvétel

Adatkezelési Tájékoztató:

Hírlevélre való feliratkozás:

2 + 12 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
 Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu