Hotelek, Szállodák, Lakóparkok, Irodák

Értékálló befektetés hosszú távra

Hotel, szálloda, wellness központ

A hazai szállodaipar kiemelkedően magas szárnyalása volt megfigyelhető az elmúlt években. A külföldi és belföldi vendégek egyaránt szívesen választják Magyarországot pihenésük céljára, így nem meglepő, hogy évről-évre egyre tbb szálloda nyílik, egyre széleskörűbb és minőségi szolgáltatással, mely egyre nagyobb versenyt is eredményez közöttük.

A vendégek igénye és választási lehetősége ezzel összhangban növekszik, így egy szálloda legfontosabb feladata ebben a versenyben, hogy szolgáltatásainak minősége a legkiemelkedőbb legyen. A Mánia Fitness csapata az egyik legnépszerűbb és leggyorsabban fejlődő szegmensben segít a szolgáltatás minőségének maximalizálásában: a szállodai fitness termekben.

Lakóparkok, irodaházak

Magyarországon sorra épülnek az új lakóparkok és nyílnak az irodaházak, melyek extra szolgáltatások nyújtásával próbálnak előtérbe kerülni a cégek és vásárlók körében. Napjainkban új szemlélet van kibontakozóban, az emberek igényeit már nem elégíti ki a megszokott tartalom. Keresik az újdonságokat, igénylik a különleges kiszolgálást, legyen szó a lakóhelyükről vagy a munkahelyükről.

Az egészséges és sportos életmód egyre nagyobb teret hódít világszerte, így a beruházók számára már nem meglepetés, hogy manapság általános elvárás feléjük, hogy fitness részleget is tartalmazzon egy épület. A Mánia Fitness csapata ebben tud teljes értékű partnere lenni bármely beruházónak, vagy szolgáltatónak. Hiszünk benne, hogy egy épület kivitelezésénél a tégla megválasztása és a fitness terem berendezése azonos körültekintést és professzionalizmust kíván.

HASZNÁLD FEL AZ EGÉSZSÉGES TUDATOSSÁG PR ÉRTÉKÉT

Globálisan észrevehető trend napjainkban az egészséges életmódra törekvés. Az öregedő populációnk, a riasztó krónikus betegségek, a növekvő költségekkel járó egészségügyi rendszerek, a mindennapi stressz és természetesen a szociális média oldalain sugárzott énképek mind-mind arra sarkalja az embereket, hogy egészségtudatosabban és fittebben éljenek.

A fitness kúltúra és az egészséges életmód Magyarország szerte is egyre nagyobb teret hódít és fejlődik. Kortól függetlenül egyre többen kezdenek el valamilyen mozgásfajtát és válik az életük részévé a mindennapokban. Egy sportolni szerető vendégnél, ha a mindennapjaiban jelen van a mozgás, kimagaslóan fontos szempont a szállás választásnál, hogy milyen fitness szolgáltatást kínál számára a szolgáltató.

Egyre terjedő irányzat, hogy egyes szállodák már nem csupán a wellness részlegükön telepítenek edzőgépeket, hanem a szobákban elérhető privát futópadokkal vagy szobakerékpárokkal csábítják az egészséges életmódot kedvelő vendégeket. Hasonló megoldásokkal rendkívül gyorsan és hatékonyan különböztetheted meg Te is szállodádnak szolgáltatásait a versenytársaidtól.

Egy professzionális gépekkel, megfelelően kialakított wellness részleg előnyei:

 • növekszik a szálloda választási potenciál
 • növekszik a vendégelégedettség és a lojalitás
 • emelkedik a szolgáltatási színvonal
 • csökkennek a karbantartási költségek
 • nagyobb marketing és verseny előny
 • megbízható működés hosszú távon

Professzionális gép = nyugodt szolgáltató!

Legyen szó munkahelyről vagy lakóhelyről, fontos kritérium és egyben csábító erő a fitness szolgáltatás. Az épületen belüli fitness terem kényelmi és pénztárcabarát tényező minden vásárló számára, hiszen nem kell utazni és külön bérleti díjat fizetni az edzésért. Nem beszélve arról, hogy így könnyebben építhető be a napirendbe a helyben teljesíthető kitűzött feladatsor, kardió edzés.

A beruházók és munkáltatók számára ezen előnyök nyújtása alapcél. Költségvetési szempontból nagyon fontos, hogy milyen gépeket választunk és milyen szolgáltatótól.

A Mánia Fitness Kft. által forgalmazott gépek kizárólag professzionális edző termi használatra alkalmas eszközök, melyek előnyei a következők:

 • alacsony működési költség
 • hosszú távon hibamentes működés
 • teljes körű szervízhálózat és alkatész utánpótlás
 • biztonságos edzőkörnyezet
 • ergonómiailag tökéletes mozgástartomány

Mindezek előnyök és tulajdonságok hozzájárulnak ahhoz, hogy hosszú távon egy problémamentes szolgáltatás alakuljon ki és ne legyen megterhelő vagy időigényes a terem működtetése, hiszen senki nem szeretne naponta panaszokat fogadni a felhasználóktól.

Legfrisebb referenciánk a IX. kerületi Bárd átadásra került Flatco 256 lakásos házának konditerme.

KIVÁLÓ MINŐSÉG ÉS
KIFONOMULT ELEGANCIA

Az Impulse Fitness® Enocre széria egy speciális edzőtermi sorozat, mely padokból és többfunkciós gépekből áll! Kimagasló minőségű, ultra modern és roppant igényes megjelenésű gépcsalád. Az Encore szériához speciálisan kardió gépek is kaphatóak, így abszolut összhangba hozható az edzőteremmel. Minimális karbantartási igénnyel rendelkező edzőberendezések. Az Impulse Encore gépcsaládot ajánljuk otthoni, szállodai, hotelek és wellensközpontok edzőtermi használatára egyaránt!

Impulse Fitness® ES3000

Impulse Fitness® RU700

Impulse Fitness® RE700

Impulse Fitness® RT700

Impulse Fitness® PT300

Impulse Fitness® ES2000

Impulse Fitness® ES2100

Impulse Fitness® ES7030

Impulse Fitness® ES9030

Impulse Fitness® ES7011

INNOVÁCIÓ, MELY

EGYENESEN A JÖVŐBE REPÍT

Star Trac® márka a Core Health & Fitness® kardió gépeit foglalja magában. A Star Trac® gépek úgy lettek kialakítva, hogy minden tekintetben a felhasználó legyen a középpontban. A minőségi normákat túlszárnyaló megoldások, felhasználó barát kialakítások, a piacon a legújabb technológiai újítások, maximális biztonság és hatékonyság jellemzi a márka modelljeit. A Star Trac® 4-es sorozatú kardió sorozata tökéletes megoldás szállodai, hotelek, wellensközpontok, irodák és lakóparkok edzőtermi használatára egyaránt! Prémium minőségű kialakításával és megjelenésével, gyorsválasztó gombjaival és ergonómikus megoldásival ez a sorozat egy teljes kardió lefedettséget kínál a létesítményed számára.

StarTrac® 4-es széria

StairMaster® 4G STEPMILL

StarTrac® 4TR TREADMILL

StarTrac® 4CT CROSS TRAINER

StarTrac® 4RB RECUMBENT BIKE

StarTrac® 4UB UPRIGHT BIKE

KÖZEL 300 GYAKORLAT
EGYETLEN MULTIFUNCKIÓS GÉPPEL

A Panatta Inside® gépe 3 gépet ötvöz egy gépben. Az úgynevezett High Range of Motion – Magas mozgástartomány rendszere egyedülállóként a fitness szektorban elérhetővé teszi a maximális mozgásszabadságot. Segítségével moduláris elrendezést hozhatunk létre: tehetjük a falra, szoba közepére, egymásnak háttal, vagy csillag formában. 8 tartozékával kegyütt közel 300 gyakorlat végezhető rajta.

Panatta® INSIDE

A fentebb felsorolt márkák még így is csak egy szeletét képezik a teljes kínálatunknak. Minden általunk forgalmazott termékhez könnyű és problémamentes szervizt valamint karbantartást és alkatrész ellátást biztosítunk. Célunk, hogy a berendezéseid élettartamát a maximálisra növeljük és még sok-sok éven keresztül szolgálják ki a létesítményed vendégeit. A problémamegelőzésen alapuló karbantartási szolgáltasunknak köszönhetően minimálisra csökkenthetőek a javítási költségek. Minden karbantartási látogatás alkalmával elvégezzük az összes szerződésben foglalt a berendezés biztonsági ellenőrzéseket, a teljes átvizsgálást, beállítássokat és egyéb finomhangolásokat a gyártói előírásoknak megfelelően, sok esetben még azokon túl is.

A Mania Fitness Kft. kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a kondigépek és fitnesz berendezések területén. Mindannyian elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük ügyfeleinket a céljaik elérésében. Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal, mi azonnal állunk rendelkezésedre.

Szolgáltatásaink

Legyen szó akár bővítésről, fejlesztésről, vagy egy komplex edzőterem kivitelezésről mi állunk rendelkezésedre.
Válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatásunkat és olvasd el mit kínálunk számodra.

Edzőterem tervezés, nyitás, fejlesztés

Najainkban trendi és felkapott lett a testmozgás és az egészséges életmód. Ennek a leggyümölcsözőbb bölcsője pedig nem más, mint az edzőterem. Minőségi géppark, ízléses belső építészet, télen fűtött, nyáron hűtött, egy összetartó közösséget formáló és tömegeket megmozgató vonzaerő. Egy konditerem nyitása jó befektetési lehetőség hosszútávra.

Kondigépek forgalmazása

Cégünk fő profilja a kondigépek forgalmazása, melyben közel már 20 évnyi tapasztalatunk van. A hazai piacon egyedülálló módon, óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így nálunk nem csak katalógusból lehet válogatni a termékeket. Valós, fizikai gépállományunknak köszönhetően gyorsan és pontosan tudjuk kiszolgálni az ügyfeleinket.

Edzőtermi kiegészítő eszközök

Mindenki mindenhez használja őket, ugyanis kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenek. Rendkívül sokféle mozgástípushoz használhatóak, így megannyi csoportos óra, illetve edzésprogram menetébe beépíthetőek. Az edzőid új gyakorlatsorokat állíthatnak össze, valamint változatos órákat tudnak tartani, melyek a vendégeid tetszését is elnyerik.

Kondigépek szervizelése, karbantartása

A kondigépek és más fitnesstermi berendezések biztonsága, azok rendszeres szervizelése és karbantartása elsődleges és elengedhetetlen minden edzőterem számára. Ezáltal naprakészen tarthatod a gépeidet és gondoskodhatsz azok, hosszútávú, üzembiztos működéséről, hogy még sok-sok éven keresztül szolgálják ki a vendégeidet. Az elhanyagolt gépek nemcsak, hogy veszélyesek, de a romboló hatással is vannak a termed hírnevére nézve.

Kondigépek felújítása

Műhelyünkben nem csak technikailag és szerkezetileg újítjuk fel gépeidet, hanem esztétikailag is helyreállítjuk azokat. Csapágyazás, szőnyegcsere, elektronika javítás és még megannyi problémára kínálunk megoldást, melyekkel biztos alapokat adunk ahhoz, hogy gépeid még hosszú évekig kiszolgáljanak téged. Gyári alkatrészekkel dolgozunk, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani. Véget vetünk a kattogó, surlódó hangoknak és a kopott szőnyegek korának.

Kondigépek újrakárpitozása

Nem csak esztétikai értékű, látványossági szerepe van egy edzőgép kárpitnak, egy támasztéknak vagy egy párnának, hanem nagyon fontos szerepet játszanak a gyakorlatok megfelelő kivitelezésében és a helyes testtartásban is. 100%-osan személyre szabott, vagy pont hogy az eredetivel megegyező minőségű, strapabíró kárpitozást tudunk készíteni, amellyel valóban újjá varázsolhatod a régi gépeidet és visszaállíthatod a komplett edzőtermed régi dicsfényét.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

Általános kapcsolatfelvétel

Adatkezelési Tájékoztató:

Hírlevélre való feliratkozás:

6 + 5 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
 Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu