Mánia Fitness

A fitness mára a mindennapok részévé vált. Napról-napra egyre több ember vásárol edzőtermi-bérletet, annak érdekében, hogy fitt és egészséges maradjon. Felismerve a fittség fontosságát, a férfiak és nők egyaránt bevezetnek valamilyen mozgásformát a mindennapi rutinjukba.

Bár számos módon fitten tarthatjuk magunkat, semmi sem hasonlítható egy edzőtermi bérlethez egy olyan edzőteremben, ahol kiváló konditermi gépek és egyéb kiegészítők vannak. Mivel a fitness ipar rohamosan növekszik, ezért egy saját edzőterem nyitásában sokan felismerik a nyereséges vállalkozás lehetőségét.

Egy edzőterem fenntartási és üzemeltetési költsége évről-évre növekszik. A fitness létesítmények tulajdonosai számára a bérleti díj, a fizetések, a berendezések, a folyamatos megújulás, a trendek követése jelentik a legnagyobb költségeket.

A mai gazdasági helyzetben mindannyian szeretnénk spórolni, ahol csak lehetséges, a minőség és a szolgáltatás veszélyeztetése nélkül.
Üzleti partnerként fontos, hogy megbízhasson a gyártókban és beszállítóban, így az üzemeltetés során nem merülhetnek fel váratlan problémák. Mi lehetővé tesszük Önnek, hogy spóroljon a fitness berendezéseken, valamint csökkentse az üzemeltetési költségeket.

Az elmúlt évtizedben rengeteg fitness terem beindításában részt vettünk és folyamatosan segítjük ügyfeleinket.

Mivel minden igényt kielégítő kínálattal rendelkezünk, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az Önnek megfelelő szolgáltatást, konditermi berendezést, egyéb kiegészítőket, valamint finanszírozási formát.

Legyen szó már meglévő termének bővítéséről, vagy egy teljesen új fitness klub nyitásáról, a Mánia Fitness-nél jó helyen jár!

Mi is a Mánia Fitness?

A Mánia Fitness-nél megtalálja a prémium minőségű új, felújított és használt fitness és edzőtermi gépeket, valamint a szolgáltatásaink közé tartozik, azok szervizelése, javítása és karbantartása. Cégünk rendelkezik a legnagyobb raktárkészlettel és legváltozatosabb termékkínálattal a piacon. Versenyképes árakat és évtizedes tapasztalatot kínálunk meglévő és új ügyfeleinknek. Naprakész tudással rendelkező, folyamatosan képzett szakemberekből álló csapatunk biztosítja Önnek a legmagasabb szintű szolgáltatást. A 3500 m2-es raktárbázisunkon található felújító üzemünk lehetővé teszi, hogy gépeinek mind kinézete, mind működése olyan legyen, mint újkorában.

Szakembereinkkel felmérjük igényeit és mindent elkövetünk, hogy berendezzük a legjobb edzőtermet, ami megfelel elképzeléseinek. Adjon nekünk egy esélyt, hogy bebizonyíthassuk, nálunk valóban mindent megtalál egy helyen!

A MÁNIA FITNESS A LEGJOBB VÁLASZTÁS, HOGY BIZTOSÍTSA AZ ÖN FITNESS TERMÉNEK SIKERES MŰKÖDÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ESZKÖZÖKET, BERENDEZÉSEKET, KIEGÉSZÍTŐKET.

Új fitness és edzőtermi gépek

A Mánia Fitness-nél megtalálja az Ön új fitness és edzőtermi gép igényeinek megfelelő eszközöket, a legújabb kardió technológiától, a legjobb erősítő berendezésekig és tartozékokig, kedvezményes áron. Szakértőink tanácsokkal látják el, hogy miként maradjon a megadott költségkereten belül, a lehető legmagasabb színvonalat tartva. A fitness világmárkák közül a legjobb neveket kínáljuk, a teljesség igénye nélkül: Star Trac, Nautilus, Hammer Strength, LifeFitness, Technogym, Hoist, Panatta, Street Barbell, Schwinn, Precor, Cybex, SportsArt, Pulse, Stairmaster, Jacob’s Ladder, Quincy, Assault AirBike, AbCoaster, Impulse, Gymsa, Apus, Wolverson.

Megnézem az összes új gépet

Felújított berendezések

Spóroljon akár 50-70%-ot a fogyasztói árból azáltal, hogy híres gyártóktól származó felújított edzőtermi berendezést vásárol. Mi teszi lehetővé a minőséget és az értéket számunkra? A 3500 m2-es létesítményünkben megtalálható felújító részlegünkben folyamatos minőségellenőrzés mellett történnek a felújítási munkálatok, így a gép átalakításának minden bonyolult szakaszát gondosan felügyeljük, hogy biztosítsuk a magas előírásoknak való 100%-os megfelelést. A felújítási munkálatok során a következő munkálatokat végezzük el

Mechanikai munkálatok

A gépeket teljesen szétszedjük, a gépvázakról egy speciális eljárással eltávolítjuk a régi festéket, majd az ügyfél által választott színre színterezzük. Az összeszerelés során minden csapágyat- és kopó alkatrészt kicserélünk, majd működtetésüket ellenőrizzük.

Elektronikai munkálatok

Elektromos vezérlők ellenőrzése, javítása, szükség esetén cseréje. Kijelzők, pulzusmérő rendszerek és az elvégzett munkálatok ellenőrzése.

Esztétikai munkálatok

Ez a folyamat magába foglalja a vázak színének választási lehetőségét, kárpitozott gépeknél a szín- és anyagválasztás jogát az ügyfélnek fenntartva. Igény esetén egyedi megjelenést biztosítunk a megrendelt gépekre, vagyis a plexiket dekorfoliázzuk, a kárpitokba belehímezzük a logót, újrakárpitozunk az ügyfél igényei szerint.

Biztosítjuk, hogy a teljesen felújított gépek megjelenésükben és műszaki paramétereiben megközelítik, helyenként meg is haladják egy új gép mutatóit. Ezekre a gépekre cégünk garancát is vállal.