RIDE AS ONE

TEKERJÜNK

EGYÜTT!

Schwinn®-nél a kerékpározás több mint egy évszázaddal ezelőtt kezdődött. A Schwinn® márka a CORE HEALTH & FITNESS®-nél a beltéri csoportos kerékpározást teszi elérhetővé az elérhető legmagasabb szinten! Minőségi eszközök, a legújabb technológiákkal ellátva.A Schwinn® fejlesztette ki a CARBON BLUE™ hajtásláncot, mely karbantartás mentes és csendes üzemeltetést tesz lehetővé. Az Echelon2 MPOWER™ kijelző pedig a Scwinn® saját kijelző rendszere, mely egyéni és csoportos információk gyűjtésére alkalmas.A Schwinn® minden létező igényt kielégít a legmagasabb minőségi normák meghaladása mellett.

Z Bike

X Bike

AC SPORT

IC CLASSIC

SCHWINN CYCLING, BRONZ FOKOZATÚ OKTATÓI TANFOLYAM, ONLINE TANÚSÍTVÁNNYAL

A tanfolyam elvégzésével és a tanúsítvány megszerzésével beléphetsz eredeti Schwinn Cycling Oktatói programba. A Schwinn mindig is úttörő volt a fitnesz világában és a kezdetek óta vezető szerepet tölt be a beltéri kerékpározásban. A Schwinn Cycling technológiát a világ egyik legtapasztaltabb beltéri kerékpáros csapata fejlesztette ki azzal a céllal, hogy az oktatók biztonságos és hatékony edzésprogramot tudjanak biztosítani az kurzus résztvevőinek. Ellentétben más kerékpáros programokkal, amelyek egyszerűen csak újra alkotják a szabadtéri kerékpározás élményét, a Schwinn Cycling arra összpontosít, hogy a résztvevők olyan kerékpározási és edzési elvekkel ismerkedjenek meg, mint ritmusszabályozás és a pulzusszámszabályozás, melyek segítsenek növelni és elérni a teljesítménybeli célokat, látványos eredményekkel. A Schwinn kerékpáros oktatók szigorú tanúsítási programon vesznek részt annak biztosítása érdekében, hogy megértsék, alkalmazzák és oktathassák ezeket az elveket óráikon.

A tanfolyam során elsajátíthatóak lesznek a következő készségek:

  • Biztonságos és hatékony beltéri kerékpározás
  • Szórakoztató tréning és kommunikáció az ügyfelekkel
  • Pulzus edzés
  • Zenei elemzés
  • Edzői képességek
  • Anatómia
  • Fiziológia
  • Biomechanika
  • Elme/testedzés

A tanfolyam lezárásának és a tanúsítvány megszerzésének előfeltétele az utolsó alkalom során tett sikeres vizsgafeladat.

Fontos információ

A tanfolyam résztvevői elektronikus kézikönyveket kapnak e-mailben. Amennyiben az oktatók igénylik, a résztvevőknek érdemes jegyzeteléshez szükséges eszközöket magukkal vinniük. A videófelvételek készítése nem megengedett, kivéve az oktatás nagyon meghatározott pillanataiban, akkor is csak és kizárólag az oktató engedélye és felügyelete alatt.

Mindig legyen nálad törölköző, víz, ajánlott néhány hidratáló ital, banán és dió.

Jelenleg nincs aktív képzési időszakunk, de ha szeretnél értesülni a következő tanfolyam időpontjáról, iratkozz fel a hírleveleünkre.

LETÖLTHETŐ EXTRÁK

Fedezd fel katalógusaink, prospektusaink széles választékát! Regisztrálj a letöltéshez vagy iratkozz fel, hogy elsőkézből értesülj a legújabb gépekről és akciókról.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

Általános kapcsolatfelvétel

Adatkezelési Tájékoztató:

Hírlevélre való feliratkozás:

10 + 7 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
 Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu