Karrier

Karrier

A Mánia Fitness-ről:

Cégünk prémium minőségű új, felújított és használt fitness és edzőtermi gépekkel foglalkozik, valamint a szolgáltatásaink közé tartozik, azok szervizelése, javítása és karbantartása. Cégünk rendelkezik a legnagyobb raktárkészlettel és legváltozatosabb termékkínálattal a piacon. Versenyképes árakat és évtizedes tapasztalatot kínálunk. Naprakész tudással rendelkező, folyamatosan képzett szakemberekből álló csapatunk biztosítja legmagasabb szintű szolgáltatást. A 4500 m²-es raktárbázisunkon található felújító üzemünk lehetővé teszi, hogy gépeknek mind kinézete, mind működése olyan legyen, mint újkorában.

Karrier

Szerelő/raktári munkatárs

A Mánia Fitness Kft. 15 éve működő családi cég, mely Magyarország piacvezető professzionális konditermi gépeket forgalmazó és az európai régió egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata. Termék kínálatunkban megtalálható a prémium minőségű új, felújított és használt fitness és edzőtermi gépek, valamint a szolgáltatásaink közé tartozik, azok szervizelése, javítása és karbantartása. Fejlődő csapatunkba keresünk agilis, motivált, dolgozni szerető munkatársakat teljes munkaidőben, az alábbi pozícióba: szerelő/raktári munkatárs

Karrier ?>

Szerviztechnikus

A Mánia Fitness kft foglalkozik prémium minőségű új, felújított és használt fitness és edzőtermi gépekkel, valamint a szolgáltatásaink közé tartozik, azok szervizelése, javítása és karbantartása. Cégünk rendelkezik a legnagyobb raktárkészlettel és legváltozatosabb termékkínálattal a piacon. Versenyképes árakat és évtizedes tapasztalatot kínálunk. Naprakész tudással rendelkező, folyamatosan képzett szakemberekből álló csapatunk biztosítja legmagasabb szintű szolgáltatást. A 4500 m2-es raktárbázisunkon található felújító üzemünk lehetővé teszi, hogy gépeknek mind kinézete, mind működése olyan legyen, mint újkorában.

Karrier ?>

Közösségi média menedzser

Közösségi média menedzserként az lesz a feladatod, hogy a cégcsoportunk Facebook, Instagram, Tiktok és YouTube felületeit kezeld és tartalmakat tegyél közzé rajtuk. A munkád nem csak annyiból fog állni, hogy „hú de jó, ma is postoltam valamit”, ide ettől több kell! A célod az lesz, hogy minél nagyobb elérést, illetve interakciót generálj nyomon követve az általunk forgalmazott márkák gyártói oldalait és közösségi média felületeit, ugyan úgy ahogy a szakmai partnereink internetes tevékenységeit. Arra kell törekedned, hogy a közösségi média felületeinkről minél nagyobb átkattintási arányt érj el és releváns érdeklődőket terelj a további webes felületeinkre és ehhez pedig mindenképpen tisztában kell lenned az éppen aktuális közösségi média trendekkel.

Karrier ?>