SOKOLDALÚ HELY MAXIMALIZÁLÁS

Throwdown® 20 éve kínál egyedülálló edzési lehetőségeket a funkcionális zónák kialakításától kezdve az ökölvíváson át a vegyes harcművészetekig bezáróan mindenben. A Throwdown termékek tekintélyt parancsoló edzéskörnyezetek kialakításával varázsolnak különlegessé minden fitnesz létesítményt, lehetőséget teremtve a határok feszegetésére és a csúcsteljesítmény maximalizálásra. A Throwdown termékek széles választékával a hasznos edzőterületben rejlő lehetőségek maximálisan kiaknázhatók. Minden termék megfelel a magas minőségű elvárásoknak és biztonsági szabványoknak, az eszközök prémium és strapabíró anyagokból készülnek.

THROWDOWN® TERMÉK KATEGÓRIÁK

4X14 STANDARD XTC RIG

6X12 FREESTANDING BAG RACK

ALPHA XTC FUNCTIONAL CORE STATION

XTR STANDARD STORAGE

FXD BENCH

Throwdown® termékek edzőállomásai és keretei számtalan módon varriálhatóak és összeállíthatóak erő, funkcionalitás és sportágspecifikus tematikában is. A végtelen varriációkat felsorolni mind nem is lehetne, ezért a termékek iránt való érdeklődésed során felmérjük az igényeidet és a létesítményed paramétereit, majd ezen szempontok alapján, közösen meghatározzuk, hogy melyik edzőállomás milyen építettségben, illetve milyen funckionalitásban lenne a legidálisabb a számodra. A kereteken és az edzőállomásokon túl a márka termékpalettáiban megtalálhatóak még olyan kiegészítők is mint, edzőmatracok, kézisúlyzók, súlytartó állványok, labdák, tárcsasúlyok, rudak, rollerek, kötelek boxszákok és még számos egyéb kiegészítő. 

Thorwdown® GlideBoxx

A GlideBoxx a következő szintre emeli a boxedzéseket!
A boxedzés még vonzóbbá válik azáltal, hogy a GlideBoxx a bokszzsákot egy interaktív ellenféllé vátoztatja, hiszen a szerkezet reagál az ütéseidre és „visszatámad”, így ösztönözve és kényszerítve téged a lábmunkára és a szögek folytonos változtatására. Ideális bokszhoz, Muay Thaihoz, MMA-hoz, kickboxhoz edzésekhez és versenyfelkészülésekhez egyaránt.

Harcművészeti szakértők fejlesztették ki.
A GlideBoxx-ot egy MMA edzőteremben fejlesztették ki, hogy a bokszolók és a harcművészek a következő szintre emeljék az edzésüket a valósághű mozgás és lábmunkára való ösztönzés révén.

Szórakoztató és interaktív.
A Throwdown közel két évtizede tökéletesíti a sportágspecifikus terméket és ezt az eszközt is az elit MMA sportolókkal tapasztalataira alapozva fejlesztették ki. A GlideBoxx-ot úgy tervezték, masszív, strapabíró és biztonságos, de egyúttal könnyen beszerelhető is legyen.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

4 + 13 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
 Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu