A CÉLOKAT CSAK TERVEZÉSSEL LEHET ELÉRNI!

Megálmodni, megtervenzi és megépíteni álmaid edzőtermét, közösséget teremteni és nagy tömegeket mozgatni az egészséges életmód, a mozgás és a sport élútján keresztül. A Core and Health Fitness globális hálózattal rendelkezik, amely minden igényt kielégít az ötlettől a telepítésig, a tértervezéstől a berendezések kiválasztásától a technológiai, padlóburkolati és fitnesz programozáson keresztül egészen az alkatrész utánpótlásig és karbantartásig bezáróan.

Kiváló minőségű kereskedelmi fitneszeszközöket és digitális megoldásokat fejlesztenek és teljeskörű háttértámogatást nyújtanak az ikonikus márkáik számára: StairMaster, Schwinn, Nautilus, Star Trac, Throwdown és Wexer.

Velük együtt célunk, hogy maximalizáljuk az ügyfelek elégedettségét és felülmúljuk az elvárásokat és elképzeléseket egy világszínvonalú vásárlói élmény biztosításával.

ÜZLETPOLITIKÁNK A FITNESZIPAR JÖVŐJE

A Core Health & Fitness csúcskategóriás edzőtermi berendezések és fitnesztermékek gyártásra specializálódott. Létesítményükben több mint 1 millió négyzetméter gyártóterület, kutatási és fejlesztési laboratóriumok, valamint vezetői és adminisztratív irodák találhatók, élvonalbeli gyártási terület folyamatos áramlású összeszerelő sorokkal, elektronikai összeszerelő-, fémgyártó- és hegesztőműhelyekkel büszkélkedhet.

A Core Health & Fitness még a COVID-19 világjárvány ideje alatt is képes volt növelni a gyártási mennyiséget azáltal, hogy az otthoni fitneszgépekre fejlesztett innovatív megoldásaival bővítette a termékpalettáját. A Core Health & Fitness a fitneszipar számos első osztályú márkájának szolgáltatója. A fejlesztési és gyártási kapacitások folyamatos bővítése hangsúlyozza elkötelezettségüket a fitnesz- és egészségügyi termékek, szolgáltatások értékének és minőségének folyamatos növelése felé.

 

A Nautilus® az első név a fitnesz gépek márkák közül! Több mint 40 év tapasztalattal, mindig innovatív de kompromisszumokat meg nem tűrő megoldásokkal képviseltette magát a legjobb biomechanikával rendelkező márka. Kiváló és minőségi gépek jellemezték mindvégig! A Nautilus® a Core Health & Fitness® részeként teljesen megújult! Megtartva összes hagyományos értékét egy a világon is egyedülállóan széles választékkal képviselteti magát a piacon. A Nautilus® gépcsaládjai az Instinct®, Inspiration®, Impact®, EVO®, ONE® Leverage®, HumanSport® és még számos kiegészítő irányzat mint a Freedomtrainer™ vagy Xpload™ Zone.

A Star Trac® márka a Core Health & Fitness® kardió gépeit foglalja magában. A Star Trac® sokkal többet nyújt, mint kardió gépek széles választékát, ez a márka maga az innovatív elegancia, mely a jövőbe repít. A Star Trac® gépek úgy lettek kialakítva, hogy minden tekintetben a felhasználó legyen a középpontban. Intuitív fitnesz fejlesztésekkel, mint például az OpenHub® rendszerrel biztosítják a legjobb edzésélményekhez vezető utat. A minőségi normákat túlszárnyaló megoldások, felhasználó barát kialakítások, a piacon a legújabb technológiai újítások, maximális biztonság és hatékonyság jellemzi a márka modelljeit.

A StairMaster® márka a Core Health & Fitness® HIIT gépeit foglalja magában. A StairMaster® testesíti meg mindazt, ami túlmutat az unalmas és monoton kardió edzéseken és biztosítja a minden igénynek megfelelő minőségi eszközöket önmagunk határai feszegetéséhez. A StairMaster® gépek úgy lettek kialakítva, hogy minden tekintetben a felhasználó legyen a fókuszban. Olyan újdonságokkal, mint az OpenHub® rendszer, minden felhasználó összes igényét kielégítő élmény lehet az edzés. A minőségi normákat túlszárnyaló megoldások, felhasználó barát kialakítások, a piacon a legújabb megoldások jellemzik az amerikai gyártású márka modelljeit.

A Schwinn®-nél a kerékpározás több mint egy évszázaddal ezelőtt kezdődött. A Schwinn® márka a CORE HEALTH & FITNESS®-nél a beltéri csoportos kerékpározást teszi elérhetővé az elérhető legmagasabb szinten! Minőségi eszközök, a legújabb technológiákkal ellátva.A Schwinn® fejlesztette ki a CARBON BLUE™ hajtásláncot, mely karbantartás mentes és csendes üzemeltetést tesz lehetővé. Az Echelon2 MPOWER™ kijelző pedig a Scwinn® saját kijelző rendszere, mely egyéni és csoportos információk gyűjtésére alkalmas.A Schwinn® minden létező igényt kielégít a legmagasabb minőségi normák meghaladása mellett.

A Throwdown® 20 éve kínál egyedülálló edzési lehetőségeket a funkcionális zónák kialakításától kezdve az ökölvíváson át a vegyes harcművészetekig bezáróan mindenben. A Throwdown termékek tekintélyt parancsoló edzéskörnyezetek kialakításával varázsolnak különlegessé minden fitnesz létesítményt, lehetőséget teremtve a határok feszegetésére és a csúcsteljesítmény maximalizálásra. A Throwdown termékek széles választékával a hasznos edzőterületben rejlő lehetőségek maximálisan kiaknázhatók. Minden termék megfelel a magas minőségű elvárásoknak és biztonsági szabványoknak, az eszközök prémium és strapabíró anyagokból készülnek.

SCHWINN CYCLING, BRONZ FOKOZATÚ OKTATÓI TANFOLYAM, ONLINE TANÚSÍTVÁNNYAL

A tanfolyam elvégzésével és a tanúsítvány megszerzésével beléphetsz eredeti Schwinn Cycling Oktatói programba. A Schwinn mindig is úttörő volt a fitnesz világában és a kezdetek óta vezető szerepet tölt be a beltéri kerékpározásban. A Schwinn Cycling technológiát a világ egyik legtapasztaltabb beltéri kerékpáros csapata fejlesztette ki azzal a céllal, hogy az oktatók biztonságos és hatékony edzésprogramot tudjanak biztosítani az kurzus résztvevőinek. Ellentétben más kerékpáros programokkal, amelyek egyszerűen csak újra alkotják a szabadtéri kerékpározás élményét, a Schwinn Cycling arra összpontosít, hogy a résztvevők olyan kerékpározási és edzési elvekkel ismerkedjenek meg, mint ritmusszabályozás és a pulzusszámszabályozás, melyek segítsenek növelni és elérni a teljesítménybeli célokat, látványos eredményekkel. A Schwinn kerékpáros oktatók szigorú tanúsítási programon vesznek részt annak biztosítása érdekében, hogy megértsék, alkalmazzák és oktathassák ezeket az elveket óráikon.

STAIRMASTER HIIT HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING OKTATÓI TANFOLYAM, ONLINE
TANÚSÍTVÁNNYAL

A hosszú távú mérsékelt intenzitású kardiorespiratorikus gyakorlatok által elért egészségügyi, fitnesz és teljesítménybeli előnyök nagy része valójában sokkal rövidebb idő alatt érhető el a High Intensity Interval Training (HIIT) segítségével. A HIIT hatékony megoldás az edzésprogramozásra, mivel sokféle egészségügyi és fitnesz előnnyel jár. A StairMaster által kínált HIIT oktatói tanfolyam könnyen követhető rendszert kínál a HIIT edzések tervezéséhez, mely elősegíti a tudományosan tényeken alapuló edzési intervallumok és protokollok alkalmazását melyek szinte bármilyen edzőgéppel használhatóak. Az egyszerű végrehajtás és a tudományosan megalapozott programozás segíti kiscsoportos képzési programját, hogy maximális hatást érjen el az optimális felhasználói élmény érdekében. Ez a tanfolyam megtanítja, hogyan kell HIIT edzéseket tervezni a rendelkezésre álló hely és berendezések segítségével, amelyek szinte minden résztvevő igényéhez igazíthatók.

LETÖLTHETŐ EXTRÁK

Fedezd fel katalógusaink, prospektusaink széles választékát! Regisztrálj a letöltéshez vagy iratkozz fel, hogy elsőkézből értesülj a legújabb gépekről és akciókról.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

Általános kapcsolatfelvétel

Adatkezelési Tájékoztató:

Hírlevélre való feliratkozás:

4 + 2 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
 Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu