SZENVEDÉLY STÍLUS INNOVÁCIÓ

PANATTA
SZENVEDÉLY, STÍLUS
ÉS INNOVÁCIÓ

A Panatta® neve egyet jelent a minőséggel a stílussal és a csúcstechnológiás innovációval. Piacorientált üzletpolitikájának köszönhetően edzőgépei a kiválóság elvein alapulva, hatékonyak, esztétikusak, megbízhatóak és hosszú élettartamúak.

A Panatta® gépek olasz tervezőmérnökök kiváló munkájának eredménye mely világszínvonalú ergonómiájáról, különleges megoldásairól, egyedi formatervezéséről és nagyon széles kínálatáról híresült el és vált az egyik legnépszerűbb márkák egyikévé.

EDZŐGÉPEK, MINT MŰALKOTÁSOK

Esztétikus, funkcionális, megbízható, hosszú élettartamú és versenyképes árú eszközök készítése a valódi edzésekhez.

6 ÉVTIZED TÖRTÉNELEME

EGYETLEN HELYEN

A Panatta® olyan szilárdsággal jött létre, amely értéket és jövőt teremt. Olaszországban készült, a dizájn, a tapasztalat, a tökéletes illesztési biomechanika, a technológia és a magas minőség a Panatta DNS része. A Panatta a piac legszélesebb és legteljesebb termékskáláját kínálja a különféle ágazatok, korosztályok és képzési típusok számára.

PANATTA MÁRKANAGYKÖVETEK

Mítoszok, testépítő legendák, sportolók és nemzetközi edzők, akik a Panatta márkát képviselik és az idők során képviselték a világon.

RONNIE COLEMAN

8x Mr. Olympia

WILLIAM BONAC

Olympian & 3x Arnold Classic

MATILDE BIAGINI

IFBB PRO Bikini

PHIL HEATH

7x Mr. Olympia

HANY RAMBOD

24x Olympia & Winning Coach

ROBERTA DARRIGO

IFBB Wellness Athlete

BIG RAMY

2x Mr. Olympia

SERGIO OLIVA JR.

2x Arnold Classic & Best Poser

BOB CICHERILLO

The Voice of Bodybuilding

TERVEZVE ÉS
OLASZORSZÁGBAN KÉSZÜLT

A Panatta® „Made in Italy” ezeket jelenti: dizájnt, szépséget, minőségi kiválóságot, kézművességet és rendkívüli szenvedélyt.

Berendezéseiket Olaszországban tervezték, gyártották és tesztelték. Ez egy olyan koncepció megvalósulása és eredménye, amelyet innovatív termékek és gyártási folyamatok jellemeznek.

Ez egyben és mindenekelőtt azt jelenti, hogy szeretik azt a területet, amely otthont ad nekik és figyelik, hogyan fejlődhetnek együtt. A Panatta területe több mint 20 000 fedett négyzetméter. Mindennapi tevékenységeik, rendezvényeik összefonódnak a területtel, a gazdagságot, a kultúrát és az életélvezetet felpezsdítve.

A TECHNOLÓGIA SZOLGÁLATÁBAN

A Panatta® házon belüli K+F részlegének és a legjobb nemzetközi tervező- és mérnökstúdiókkal való együttműködésnek köszönhetően minden nap innovációba fektet. Az innovatív háromdimenziós automatizált hegesztési folyamat kiváló minőségű összeszerelést végez. Az automatizált festési rendszer magas színvisszaadást garantál, és a 4 festékrétegnek köszönhetően optimális rozsdaállóságot biztosít. A párnázott belső dombornyomás megkönnyíti az ülések puhaságának és ellenállásának szabályozását a vásárló igényei szerint.

A LEGJOBB ANYAGOK
EGYEDI ÉS HOSSZANTARTÓ TERMÉKÉRT

A Panatta® az autóiparból származó anyagokat és technológiákat, a hajókon használt legjobb bőr- és műszaki szöveteket, 3-5 mm vastag csöveket és alumínium öntvényeket használja fel, hogy tartós és kiváló minőségű termékeket hozzon létre. Minden eszközt teszteltek, hogy egy életen át kitartson.

A KÖRNYEZET VÉDELMÉVEL

A Panatta® ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkezik. A vállalat úgy működik, hogy a termelés környezeti hatását abszolút minimumra csökkentse a környező élővilág maximális tiszteletben tartásával. Nagymértékben újrahasznosítható anyagokat használnak és profitálnak az alkatrészek szinte teljes hasznosításából. Napi elkötelezettségük, hogy ügyfeleiknek kiváló biomechanikájú és alacsony környezeti hatású gépeket kínáljanak.

GÉPEK A TE ELKÉPZELÉSEDDEL

A Panatta® lehetőséget biztosít a felszerelés testreszabására. Több mint 2000 különböző színkombinációt (keret/párnázás) kínál, valamit a kárpitok egyedi logóval tudják ellátni.

FREEWEIGHT

SPECIAL

A Panatta® FreeWeight Special a biomechanika kiválóság és a dizájn evolúciós ötvözete. Egy teljesen opcionális tárcsapakolós termékcsalád, amely egyedi megoldásokkal és rendszerekkel van felszerelve. A FreeWeight Special szériának nincsen párja a piacon és a legjobb megoldást nyútja a magas intenzitású teljes mozgástartományban végzett edzéshez, maximális biztonság és kényelem mellett.

CARDIO

FITNESS

Fedezd fel a Panatta® kardiofitnesz-kínálatát: Olaszországban gyártott, professzionális, teljes körű szórakoztatás az exkluzív edzésélményért a legjobb ár-minőség arányban.

FIT EVO

SZÉRIA

A Panatta® élvonalbeli biomechanikai tervezése. A Fit Evo a funkcionalitás és az esztétika tökéletes kombinációja, amely minden felhasználó számára maximális kényelmet garantál

MONOLITH

CSALÁD

A Panatta® Monolith tökéletesen megtestesíti Panatta küldetését. A kiváló biomechanika folyamatos kutatása, 100%-ban Made in Italy, egyedi tervezés és rendkívüli odafigyelés a részletekre. Egy izotóniás vonal, amely a kínálat csúcsa és amely soha véget nem érő stílusban ötvözi a luxust és az eleganciát.

LETÖLTHETŐ EXTRÁK

Fedezd fel katalógusaink, prospektusaink széles választékát! Regisztrálj a letöltéshez vagy iratkozz fel, hogy elsőkézből értesülj a legújabb gépekről és akciókról.