Szolgáltatások

Szolgáltatások

KONDITERMEK

A fitness mára a mindennapok részévé vált. Napról-napra egyre több ember vásárol edzőtermi-bérletet, annak érdekében, hogy fitt és egészséges maradjon. Felismerve a fittség fontosságát, a férfiak és nők egyaránt bevezetnek valamilyen mozgásformát a mindennapi rutinjukba.

Érdekel
KONDITERMEK
SPORTEGYESÜLETEK

SPORTEGYESÜLETEK

A magyar sportélet legtradicionálisabb szervezeti egysége a sportegyesület. A Mánia Fitness Kft. nagy fokú figyelmet fordít a megfelelő működésükre, hiszen a versenysportok tevékenységei az egyesületekben zajlanak.

Érdekel

HOTEL, SZÁLLODA, WELLNESS

A hazai szállodaipar kiemelkedően magas szárnyalása volt megfigyelhető az elmúlt években. A külföldi és belföldi vendégek egyaránt szívesen választják Magyarországot pihenésük céljára, így nem meglepő, hogy 2016-2017 évben is összesen 28db szálloda nyílt több mint 1700 szobával.

Érdekel
HOTEL, SZÁLLODA, WELLNESS
LAKÓPARKOK, IRODAHÁZAK

LAKÓPARKOK, IRODAHÁZAK

Magyarországon sorra épülnek az új lakóparkok és nyílnak az irodaházak, melyek extra szolgáltatások nyújtásával próbálnak előtérbe kerülni a cégek és vásárlók körében. Napjainkban új szemlélet van kibontakozóban, az emberek igényeit már nem elégíti ki a megszokott tartalom.

Érdekel

Szerviz

A Mánia Fitnessben magasan képzett szakemberek végeznek megelőzésen alapuló gépkarbantartást, mely  jelentősen csökkenti a javítási költségeket a régebbi gépek esetén, és növeli az élettartamot az újabb berendezéseknél.

Érdekel
Szerviz
Kárpitozás

Kárpitozás

Kárpitozás precízen és gyorsan magas minőségű anyagokkal. Adj új lendületet a gépeidnek, válogass több mint 32 féle szín közül!

Érdekel

Felújítás

Vess véget a kattogó, surlódó hangoknak! Ne hagyd, hogy vendégeid kopott szőnyegen fussanak. Műhelyünkben gépeiden teljes körű felújítást végzünk, mind szerkezetileg, mind esztétikailag helyreállítjuk azokat.

Érdekel
Felújítás