KIKNEK tudunk segíteni?

Találunk mindenki számára megfelelő megoldást minden helyzetre.
Célunk hogy elégedett legyél és hosszútvon partnerek lehessünk.

Fitness Termek

Már megvan a tökéletes hely, de nem tudod hogyan tovább? Szeretnéd kialakítani az edzőtermed vagy tervezed frissíteni, fejleszteni a gépparkodat? Beruházóként Te is látod az üzleti potenciált a nagy tömegeket megmozgató igényes és modern sportközpontokban? Akkor mi vagyunk a megoldás a számodra! Ránk mindenben számíthatsz A-tól Z-ig!

Sportegyesületek

Közösséget építeni, formálni és ahhoz tartozni is egyaránt jó. Ha ezt tudod, akkor biztosan tudod azt is, hogy a fejlődéshez nem csak kitartás és energia kell, hanem a minőségi munkaeszközök is. Mi személyre szabottan biztosítjuk a közösséged számára az igényeiteknek megfelelő berendezéseket, azokat amelyekre valójában szükségetek van!

 

Hotelek, Szállodák, Lakóparkok, Irodák

Köztudott, hogy a szállodák értékeléséhez elengedhetetlen ma már az edzőterem megléte. A legfrissebb statisztikák szerint a szállás foglalásnál előnyben részesítik azokat a helyeket, amelyek igényes edzőteremmel várják a kikapcsolódni vágyókat. Ez egy jó befektetési alap a számodra és ezáltal a Te intézményedet fogják választani az emberek.

Magánszemélyek, kisközösségek

Szeretnél az otthonod kényelmében a komfort zónádon belül is profin edzeni? Segítünk neked megterveznni és létrehozni a saját kis otthoni, álom edzőtermedet. Olyan multifunkciós, kis helyigényű és praktikus megoldásokkal szolgálunk, amelyekkel minden izmodat áttudod mozgatni. 

Szolgáltatásaink

Legyen szó akár bővítésről, fejlesztésről, vagy egy komplex edzőterem kivitelezésről mi állunk rendelkezésedre.
Válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatásunkat és olvasd el mit kínálunk számodra.

Edzőterem tervezés, nyitás, fejlesztés

Najainkban trendi és felkapott lett a testmozgás és az egészséges életmód. Ennek a leggyümölcsözőbb bölcsője pedig nem más, mint az edzőterem. Minőségi géppark, ízléses belső építészet, télen fűtött, nyáron hűtött, egy összetartó közösséget formáló és tömegeket megmozgató vonzaerő. Egy konditerem nyitása jó befektetési lehetőség hosszútávra.

Kondigépek forgalmazása

Cégünk fő profilja a kondigépek forgalmazása, melyben közel már 20 évnyi tapasztalatunk van. A hazai piacon egyedülálló módon, óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így nálunk nem csak katalógusból lehet válogatni a termékeket. Valós, fizikai gépállományunknak köszönhetően gyorsan és pontosan tudjuk kiszolgálni az ügyfeleinket.

Edzőtermi kiegészítő eszközök

Mindenki mindenhez használja őket, ugyanis kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenek. Rendkívül sokféle mozgástípushoz használhatóak, így megannyi csoportos óra, illetve edzésprogram menetébe beépíthetőek. Az edzőid új gyakorlatsorokat állíthatnak össze, valamint változatos órákat tudnak tartani, melyek a vendégeid tetszését is elnyerik.

Kondigépek szervizelése, karbantartása

A kondigépek és más fitnesstermi berendezések biztonsága, azok rendszeres szervizelése és karbantartása elsődleges és elengedhetetlen minden edzőterem számára. Ezáltal naprakészen tarthatod a gépeidet és gondoskodhatsz azok, hosszútávú, üzembiztos működéséről, hogy még sok-sok éven keresztül szolgálják ki a vendégeidet. Az elhanyagolt gépek nemcsak, hogy veszélyesek, de a romboló hatással is vannak a termed hírnevére nézve.

Kondigépek felújítása

Műhelyünkben nem csak technikailag és szerkezetileg újítjuk fel gépeidet, hanem esztétikailag is helyreállítjuk azokat. Csapágyazás, szőnyegcsere, elektronika javítás és még megannyi problémára kínálunk megoldást, melyekkel biztos alapokat adunk ahhoz, hogy gépeid még hosszú évekig kiszolgáljanak téged. Gyári alkatrészekkel dolgozunk, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani. Véget vetünk a kattogó, surlódó hangoknak és a kopott szőnyegek korának.

Kondigépek újrakárpitozása

Nem csak esztétikai értékű, látványossági szerepe van egy edzőgép kárpitnak, egy támasztéknak vagy egy párnának, hanem nagyon fontos szerepet játszanak a gyakorlatok megfelelő kivitelezésében és a helyes testtartásban is. 100%-osan személyre szabott, vagy pont hogy az eredetivel megegyező minőségű, strapabíró kárpitozást tudunk készíteni, amellyel valóban újjá varázsolhatod a régi gépeidet és visszaállíthatod a komplett edzőtermed régi dicsfényét.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

6 + 8 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu