Edzőterem tervezés, nyitás, fejlesztés

Tervezés, gépek beszerzése, beüzemelése és karbantartása.

tervezéstől a nyitásig!

Az egészséges életmódra való törekvés és a testmozgás mára már a mindennapok részévé vált. Az edzőterem lehetővé teszi, hogy könnyen beiktassuk az edzést a napi rutinunkba, ezáltal segítve az egészséges életmód kialakítását és fenntartását. Napról-napra egyre több ember vásárol edzőterm bérletet, annak érdekében, hogy fitt és egészséges maradjon. Felismerve a fittség fontosságát, férfiak és nők széles korosztályban egyaránt bevezetnek valamilyen mozgásformát az életükbe. Bár számos módon fitten tarthatjuk magunkat, semmi sem hasonlítható az edzőtermi edzéshez, ahol kiváló konditermi berendezések, széleskörű fitnesz kiegészítők, egyéb életminsőget javító szolgáltatások és egy összetartó, támogató közösség várja a sportolni vágyókat.  Mivel a fitness ipar rohamosan növekszik, ezért egy saját edzőterem nyitásában sokan felismerik a hosszútávon fenntartható, nyereséges vállalkozás lehetőségét. Az edzőgépek kiválasztásnál fontos szerepet játszik a rendelkezésre álló hely, az edzési célok preferenciája és a kialakításra szánt költségvetés is.

A megújulás a Titok nyitja!

A folyamatos megújulás és fitneszipari trendek követése jelentik a legnagyobb fejlődési lehetőséget az edzőtermed számára.

Tudjuk, hogy számos fenntartási és üzemeltetési költséggel kell évről-évre számolnod. Gondolunk itt a fitness létesítményed bérleti díjára, a rezsiköltségekre, a fizetésekre, a berendezések frissítésére, szervizelésére és karbantartásra, a marketing költségekre valamint a folyamatos megújulásra.

A költségoptimalizált fejlesztési lehetőségeinknek köszönhetően a szolgáltatása minőségének veszélyeztetése nélkül tudod kimaxolni a létesítményed termelési kapacitását. A mai gazdasági helyzetben mindannyian szeretnénk költséghatékonyan emelni a szolgáltatásunk színvonalán, hogy ezzel is megtarthassuk és megerősíthessük a piaci helyzetünket, tovább bővíthessük a szolgáltatásainkat, ügyfélkörünket, valamint emelhessük ezek értéki színvonalán.

STABIL SZAKMAI PARTNERSÉG!

Az elmúlt évtizedben rengeteg fitness terem beindításában részt vettünk és folyamatosan segítjük ügyfeleinket.

Üzleti partnerként fontosnak tartjuk, hogy megbízható gyártókkal és beszállítókkal dolgozunk, minden általunk forgalmazott márkához szerviz és karbantartási szolgáltatással, állandó alkatrész ellátással, illetve szakmai tanácsadással állunk rendelkezésdre és bíztosítunk egy stabil, szakmai hátteret. Mindezekkel megelőzhető, hogy az üzemeltetés során váratlan és megoldhatatlan problémák merülhessenek fel.

Mivel minden igényt kielégítő kínálattal rendelkezünk, biztosak vagyunk benne, hogy megtaláltod a számodra megfelelő szolgáltatást, konditermi berendezést, egyéb kiegészítőket, valamint finanszírozási formát.

Legyen szó már meglévő termed bővítéséről, fejlesztéséről vagy egy teljesen új fitnesz létesítmény nyitásáról, a Mánia Fitness KFt-nél jó helyen jársz, nálunk mindent megtalálsz A-tól Z-ig!

ÉVTIZEDES TAPASZALAT
ÓRIÁSI KAPCSOLATI HÁLÓZATTAL!

Egyik legkedveltebb értéknövelő szolgáltatásunk ügyfeleink számára, a folyamatos személyes kapcsolattartás és tanácsadás. Ezáltal segítséget tudunk nyújtani a létesítményed életében és a fitnesz ipari trendek változásával kapcsolatban felmerülő kérdéseid megválaszolásában is.

Miért érdemes csatlakoznod a szakmai partnerprogramunkhoz? 

Kiterjedt üzleti kapcsolatok az egész fitnesz iparban

Kapcsolataink a berendezések, táplálék kiegészítők, szoftverek és kiegészítők gyártóival, beszállítóival és másokkal az iparban, lehetővé teszik számunkra, hogy nagyszerű kedvezményes árakat kínáljunk mindenkinek akivel együtt dolgozunk.

Személyes figyelem és állandó elérhetőség

Nagy hangsúlyt fektetünk az offline és online kapcsolattartásra és kommunikációra egyaránt, mindig elérhetőek vagyunk és törekszünk a mihamarabbi probléma megoldásra.

Hosszú évek hasznos tapasztalatai a szakmában

Az elmúlt évek során számos edzőterem tulajdonost segítettünk a fitness létesítményeik üzemeltetésében, nagy tapasztalatra tettünk szert arról, hogy mi működik és mi nem. Megbízhatsz a szakmai tudásunkban, amely támogatni fogja a befektetéseid.

Hosszútávú elkötelezettség az ügyfelek felé

Azért dolgozunk, hogy hosszútávú és sikeres szakmai kapcsolatot alakítsunk ki és tartsunk fenn az ügyfeleinkkel, valamint, hogy segítsük és támogassuk őket a céljaik sikeres elérésben.

ránk mindenben számíthatsz!

Mania Fitness Kft. kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a kondigépek és fitnesz berendezések területén. Mindannyian elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük ügyfeleinket a céljaik elérésében. Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal, mi azonnal állunk rendelkezésedre.

Szakértői létesítmény és 3D látványtervezés

Segítünk új létesítmény megtervezésében, vagy a meglévő géppark bővítésében, fejlesztésében, korszerűsítésében, hogy a legjobb és legbiztonságosabb elrendezést garantálhassuk. Veled közösen kiválasztjuk a helynek megfelelő berendezéseket és segítünk  annak beállításában, szem előtt tartva hogy te és a vendégeid számára egyaránt felhasználóbarát legyen. Az alaprajz alapján különböző látványterveket készítünk, hogy lássuk, melyik elrendezés lesz az, ami legjobban kihasználja a hely és a tér adottságiat. A létesítményedben tervezési időszakában még a kivitelezés előtt akár virtuális sétát is tehetsz 3D látványtervezési technilógiánknak köszönhetően.

Finanszírozás és költségoptimalizált megoldások

Miután több száz elégedett ügyfelünknek segítettünk a fitness termének elindításában, fejlesztésében és  korszerűsítésében, megértjük a pénzügyi nehézségeket, amelyek egy ilyen projekt elindításakor, vagy kivitelezésekor felmerülhetnek. Éppenzért többéféle megoldást is kínálunk a legoptimálisabb finanszírozási forma megtalálására és a terveid megvalósításához. A folyamat leegyszerűsítése mellett még alkatrész és munka garanciát is biztosítunk a szerződés időtartama alatt a számodra, hogy a gépek szervizelése és alakatrész ellátása biztosított legyen és a berendezéseid mindig használatra készen legyenek.

Szervizelés és karbantartási program

A kondigépek és más fitnesstermi berendezések biztonsága, azok rendszeres szervizelése és karbantartása elsődleges és elengedhetetlen minden edzőterem számára. Ezáltal naprakészen tarthatod a gépeidet és gondoskodhatsz azok, hosszútávú, üzembiztos működéséről, hogy még sok-sok éven keresztül szolgálják ki a vendégeidet. Az elhanyagolt gépek nemcsak, hogy veszélyesek, de a romboló hatással is vannak a termed hírnevére nézve. Minden általunk forgalmazott termékhez állandó szervizt és alkatrész ellátást biztosítunk. Célunk, hogy a berendezéseid élettartamát a maximálisra növeljük és még sok-sok éven keresztül kiszolgáljanak. A problémamegelőzésen alapuló karbantartási szolgáltasunknak köszönhetően minimálisra csökkenthetőek a javítási költségek. Minden karbantartási látogatás alkalmával elvégezzük az összes szerződésben foglalt a berendezés biztonsági ellenőrzéseket, a teljes átvizsgálást, beállítássokat és egyéb finomhangolásokat a gyártói előírásoknak megfelelően, sok esetben még azokon túl is.

Felújítás, mechanikai és eletronikai munkálatok

Műhelyünkben nem csak technikailag és szerkezetileg újítjuk fel gépeidet, hanem esztétikailag is helyreállítjuk azokat. Csapágyazás, szőnyegcsere, elektronika javítás és még megannyi problémára kínálunk megoldást, melyekkel biztos alapokat adunk ahhoz, hogy gépeid még hosszú évekig kiszolgáljanak téged. Gyári alkatrészekkel dolgozunk, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani. Véget vetünk a kattogó, surlódó hangoknak és a kopott szőnyegek korának. A gépeket teljesen szétszedjük, a gépvázakról egy speciális eljárással eltávolítjuk a régi festéket, majd az ügyfél által választott színre színterezzük. Az összeszerelés során minden csapágyat- és kopó alkatrészt kicserélünk, majd működtetésüket ellenőrizzük. Elektromos vezérlők ellenőrzése, javítása, szükség esetén cseréje. Kijelzők, pulzusmérő rendszerek és az elvégzett munkálatok ellenőrzése.

Esztétikai megújulás és kárpitozás

Nem csak esztétikai értékű, látványossági szerepe van egy edzőgép kárpitnak, egy támasztéknak vagy egy párnának, hanem nagyon fontos szerepet játszanak a gyakorlatok megfelelő kivitelezésében és a helyes testtartásban is. 100%-osan személyre szabott, vagy pont hogy az eredetivel megegyező minőségű, strapabíró kárpitozást tudunk készíteni, amellyel valóban újjá varázsolhatod a régi gépeidet és visszaállíthatod a komplett edzőtermed régi dicsfényét. Ez a folyamat magában foglalja a vázak színének választási lehetőségét, kárpitozott gépeknél a szín-varrásminta és anyagválasztás lehetőségét a számodra. Egyedi megjelenést is biztosítunk a megrendelt gépeidre, igény esetén a plexiket dekorfoliázzuk, a kárpitokat pedig a saját edzőtermed, egyedi logójával is tudjuk hímezni.

Termékeink

Valós raktárkészletünknek köszönhetően gyorsan tudjuk kiszállítani neked a terméket, így nem kell hónapokat várnod az adott gépekre.
Akár új gépet, akár használtat vagy akár felújítottat vásárolsz tőlünk a minőségben sosem fogsz csalódni.
Amennyiben szeretnéd színekben az ízlésedhez tudjuk igazítani a gépeket!
Kínálatunkba megtalálod számos világmárka gépeit.

 

Keress  minket bátran, hogy segíthessünk a választásban.

Új kondigépek / Új Fitnessgépek

Használt kondigépek / Használt Fitnessgépek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lennének kérdéseid, vagy szeretnél átbeszélni valamit?
Keress minket bizalommal és mi választ adunk minden felmerülő kérdésedre.
Segítünk neked abban, hogy valóban azt kapd amire szükséged van és elégedett legyél a választásoddal.

Általános kapcsolatfelvétel

Adatkezelési Tájékoztató:

Hírlevélre való feliratkozás:

6 + 10 =

Telephely

2146 Mogyoród, Ipar utca 1.

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-16:30

Vezetőség, munkatársak

Lesti Zoltán

Lesti Zoltán

Ügyvezető

+36 30 407 1032
office@maniafitness.hu
Mokos Anna

Mokos Anna

Iroda, pénzügy

+36 30 459 0861
office@maniafitness.hu
Lesti József

Lesti József

Értékesítés

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu
 Buzás Szabolcs

Buzás Szabolcs

Szerviz

+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu