STAIRMASTER HIIT HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING OKTATÓI TANFOLYAM, ONLINE
TANÚSÍTVÁNNYAL

A hosszú távú mérsékelt intenzitású kardiorespiratorikus gyakorlatok által elért egészségügyi, fitnesz és teljesítménybeli előnyök nagy része valójában sokkal rövidebb idő alatt érhető el a High Intensity Interval Training (HIIT) segítségével. A HIIT hatékony megoldás az edzésprogramozásra, mivel sokféle egészségügyi és fitnesz előnnyel jár. A StairMaster által kínált HIIT oktatói tanfolyam könnyen követhető rendszert kínál a HIIT edzések tervezéséhez, mely elősegíti a tudományosan tényeken alapuló edzési intervallumok és protokollok alkalmazását melyek szinte bármilyen edzőgéppel használhatóak. Az egyszerű végrehajtás és a tudományosan megalapozott programozás segíti kiscsoportos képzési programját, hogy maximális hatást érjen el az optimális felhasználói élmény érdekében. Ez a tanfolyam megtanítja, hogyan kell HIIT edzéseket tervezni a rendelkezésre álló hely és berendezések segítségével, amelyek szinte minden résztvevő igényéhez igazíthatók.

 Tanulási célok:

  • Megismerni a High Intensity Interval Training (HIIT) edzésforma előnyeit.
  • Megérteni, hogy a test hogyan termel energiát az izomtevékenység elősegítéséhez edzés közben.
  • Tudományos tényeken alapuló magas intenzitású és intervallum edzéseket tartani, melyek az egyes résztvevők egyedi igényeihez igazíthatók.
  • Nagy intenzitású és intervallum edzést tartani számos különböző képességű résztvevő számára.

A tanfolyam lezárásának és a tanúsítvány megszerzésének előfeltétele az utolsó alkalom során tett sikeres vizsgafeladat.

Fontos információ

A tanfolyam résztvevői elektronikus kézikönyveket kapnak e-mailben. Amennyiben az oktatók igénylik, a résztvevőknek érdemes jegyzeteléshez szükséges eszközöket magukkal vinniük. A videófelvételek készítése nem megengedett, kivéve az oktatás nagyon meghatározott pillanataiban, akkor is csak és kizárólag az oktató engedélye és felügyelete alatt.

Mindig legyen nálad törölköző, víz, ajánlott néhány hidratáló ital, banán és dió.

Jelenleg nincs aktív képzési időszakunk, de ha szeretnél értesülni a következő tanfolyam időpontjáról, iratkozz fel a hírleveleünkre.