„X1 GYM & FITNESS” feliratú táblák igazítják útba a sportolni- és kikapcsolódni vágyókat Fóton, a Keleti Márton utca 7. szám alatt. A 2015. januárjában megnyílt fitness komplexum két szinten, összesen közel 800 négyzetméteren várja látogatóit jól felszerelt, profi gépparkkal, aerobic teremmel és wellness részleggel.
Az X1 Gym & Fitness Fót és Dunakeszi vonzáskörzetében egyedülálló felszereltséggel rendelkezik. A felső szinten kiépített kardió-részlegben LifeFitness© gépeken edzhetnek vendégeink, erősíteni pedig TechnoGym©, StarTrack©, LifeFitness© és ImpulseSterling© berendezéseken van lehetőség. Külön említést érdemel a terem első harmadában elhelyezett 3D Smith keret (ismertebb nevén guggoló keret), amely vízszintes és függőleges síkban is kíséri a mozgást. Ilyen eszköz ugyanis a megyében mindössze néhány fitness teremben található. Segítségével vezetett pályán, szélesebb mozgástartományban végezhetünk gyakorlatokat teljes biztonsággal, ellentétben az olyan keretekkel, melyek csak függőleges síkban mozognak.
Sportlétesítményünk alsó szintjén kapott helyet az Aerobic terem, a Szolárium, a Sószoba, az Infraszauna, a mellékhelyiségek és az öltözők.

X1 Gym&Fitness - 0
X1 Gym&Fitness - 1
X1 Gym&Fitness - 2
X1 Gym&Fitness - 3
X1 Gym&Fitness - 4
X1 Gym&Fitness - 5
X1 Gym&Fitness - 6
X1 Gym&Fitness - 7