A helyi igények komplex felmérését követően nyílt meg március elsején Tiszaújváros legújabb edzőterme, a TORNATEREM (Tiszaújváros, Széchenyi út 21-23.), amelynek lenyűgöző kialakításában a Mánia Fitness Kft. is részt vett. A profi és látványos teremben minden igényt kielégítő, magas szintű szolgáltatásokkal és a legkorszerűbb, Panatta gépekkel várják a kedves vendégeket.

#Panatta fitness gépei világszínvonalú ergonómiájáról, különleges megoldásairól, egyedi formatervezéséről és nagyon széles kínálatáról lett híres és vált az egyik legnépszerűbb márkák egyikévé.

A professzionális, minden igényt kielégítő, a mai kor elvárásainak megfelelő edzőterem 5 hónapos előkészület után nyílt meg Tiszaújvárosban. A kezdeti időszakban 1, majd 3 személyi edzőre bővült a TORNATEREM csapata.??

A Mánia Fitness Kft. által karbantartott, minőségi gépparkkal várják a sportolás szerelmeseit. Az új konditerem családias, színvonalas, jól felszerelt. A 200 négyzetméteres területen számos lapsúlyos és tárcsasúlyos fitness gép, kardiógép, valamint egyéb sporteszközök is találhatók. További bővülésre is számíthatnak a sportolni vágyó kliensek, a TORNATEREM továbbra is a Mánia Fitness Kft.-vel tervezi a meglévő géppark gyarapítását.

? Gratulálunk a sikeres megvalósításhoz és köszönjük, hogy minket választottatok! ?

TORNATEREM – Tiszaújváros - 0
TORNATEREM – Tiszaújváros - 1
TORNATEREM – Tiszaújváros - 2
TORNATEREM – Tiszaújváros - 3
TORNATEREM – Tiszaújváros - 4
TORNATEREM – Tiszaújváros - 5
TORNATEREM – Tiszaújváros - 6