Megbízható szervíz

A Mánia Fitnessben magasan képzett szakemberek állnak rendelkezésre a fitness gépek minden jelentős márkájának szervizelésére. Ügyfeleinknek könnyű és problémamentes karbantartást kínálunk. Célunk, hogy megszűnjön a leállási idő az Ön termében. A megelőzésen alapuló karbantartási programunk csökkenti a javítási költségeket a régebbi gépek esetén, és növeli az élettartamot újabb berendezések esetén.

Megbízhatóságunk, elfogadható áraink, gyári minősítésű technikusaink, és képzett személyzetünk bebizonyítja Önnek, hogy a Mánia Fitness a megfelelő választás, amikor a fitness és edzőtermi berendezéseinek javítására, karbantartására keres szolgáltatót.

A kiváló szolgáltatás iránti elkötelezettségünket bizonyítja minden már meglévő és folyamatosan bővülő ügyfélkörünk. Annak érdekében, hogy a fitness berendezései kiváló állapotban maradjanak, a Mánia Fitness szerviz szolgáltatást, karbantartási szerződéseket, valamint az ügyfelei részére oktatási szemináriumokat is kínál. Mindez hozzájárul ügyfeleink elvárásainak teljes elégedettségéhez.

FITNESS BERENDEZÉS, ALKATRÉSZ

Minden fő fitness berendezés gyártótól szállítunk be alkatrészeket. Life Fitness futópad alkatrészeket keres? Vagy esetleg Technogym alkatrészek után kutat? Precor, Life Fitness, Star Trac, Technogym, és sok más fitness berendezés alkatrészt forgalmazunk.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma az alkatrészek ügyében!

Buzás Szabolcs Mániafitness Szervíz részleg
Buzás Szabolcs
+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu

Edzőtermi berendezés karbantartási program

Mi a megelőzésen alapuló karbantartási program?

A megelőzésen alapuló karbantartási programunk célja, hogy a berendezése biztonságosan és hatékonyan működjön és csökkenjen a javítások gyakorisága a rendszeres karbantartásnak, kalibrációnak, kenésnek és vizsgálatoknak köszönhetően. Az egy tévhit, hogy mivel egy berendezésre gyártói garancia van, nem szükséges áldozni a szervizre. A legjobb analógia pl. az Ön járműve. Bár a járműre garancia van, a tulajdonos mégis fizet az olajcseréért, a gumiabroncsokért, a géprészek beállításáért, hangolásért, stb. Minden berendezésre van egy gyártó által javasolt megelőzésen alapuló karbantartási ütemezés, amelyet attól a naptól kellene kivitelezni, amikor Ön megkapja a berendezését.

Cégünk személyre szabott karbantartási szerződéseket kínál ügyfeleinek.

Miért jó ez az én létesítményemnek?

Látni fogja, hogy berendezéseinek rendszeres karbantartása megtérül!

 • Nincs több üzemen kívül felirat.
 • Régebbi gépekre alacsonyabb javítási költség.
 • Berendezések élettartamának növekedése.
 • Biztonságos edzéskörnyezet jön létre.
 • Magasabb ügyfélmegtartás.
 • A beruházás jobban megtérül.

Minden karbantartási látogatás alkalmával elvégezzük az összes szerződésben foglalt berendezés biztonsági szempontból történő átvizsgálását, kenését és beállítását, a gyártói előírásoknak megfelelően. A karbantartási látogatás végén munkalapot és egy karbantartási ellenőrző listát töltünk ki, amelyen jelezzük, ha bármilyen javításra van szükség, annak érdekében, hogy elkerüljük a leállást az Ön létesítményében.

Fitness tanácsadás

Egy másik értéknövelő szolgáltatásunk ügyfeleink számára, hogy személyesen Önnel dolgozunk, ezáltal segítséget tudunk nyújtani az Ön sportlétesítményének életében bekövetkező állandó trendek által fellépő kérdések megválaszolásában. Keressen akár felszerelést egy komplett fitness központhoz, vagy csak jó áron szeretne néhány futópadot vagy erősítő gépet az edzőtermébe, bízhat abban, hogy a Mánia Fitness-től őszinte válaszokat, személyes figyelmet és kiváló árakat kap.

Miért nem csatlakozik Ön is elégedett ügyfeleink köréhez?

Használja ki szakmai tapasztalatunkat és indítsa be most edzőtermét!

 • Kiterjedt üzleti kapcsolatok az egész fitness iparban

  Kapcsolataink a berendezések, táplálék kiegészítők, szoftverek és kiegészítők gyártóival, beszállítóival és másokkal az iparban, lehetővé teszik számunkra, hogy nagyszerű kedvezményes árakat kínáljunk mindenkinek akivel együtt dolgozunk.

 • Személyes figyelem és elérhetőség

  Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra ügyfeleinkkel és igyekszünk mindig minden körülmények között elérhetőek lenni partnereink számára.

 • Évek óta a szakmában

  Az elmúlt évek során, miközben olyan sok edzőterem tulajdonost segítettünk a fitness berendezések szervizelésében, nagy tapasztalatra tettünk szert arról, hogy mi működik és mi nem. Megbízhat a szakmai tudásunkban, amely segíteni fogja Önt és a fitness termét.

 • Hosszútávú elkötelezettség az ügyfelek felé

  Azért dolgozunk hogy hosszútávú kapcsolatot alakítsunk ki és tartsunk fenn ügyfeleinkkel.

Finanszírozás

Miután több száz elégedett ügyfelünknek segítettünk a fitness termek elindításában és fejlesztésében, korszerűsítésében, megértjük a pénzügyi nehézségeket, amelyek egy ilyen projekt kivitelezésekor felmerülhetnek. Cégünk többféle megoldást kínálhat tervei megvalósításához szakértői csapatunkkal, hogy jobban hozzásegítsék az ügyfeleinket ahhoz, hogy megtalálják a legalacsonyabb finanszírozási formákat. Amikor ezt párosítja a már egyébként is nagyon kedvezményes árú felújított edzőtermi gépeinkkel, az azt jelenti, ügyfeleink is megerősíthetik vállalkozásukat és a legtöbb pénzt spórolhatják. A folyamatot a lehető legegyszerűbbé tehetjük azáltal, hogy a legmegfelelőbb pénzügyi megoldást biztosítjuk Önnek az edzőtermi gépek megvásárlásához, így időt és energiát takaríthat meg , amelyet vállalkozásának más területein fektethet be. Mi azáltal is segítünk partnereinknek, hogy alkatrész és munka garanciát biztosítunk a szerződés időtartama alatt, ami azt jelenti, hogy a gépek szervizelése biztosított és azok mindig használatra készek lesznek, hogy az Ön ügyfelei is elégedettek legyenek.

Az ön elégedettsége a mi névjegyünk!

Szakértői létesítménytervezés

A Mánia Fitness tapasztalt képviselői segítenek Önnek az új létesítmény megtervezésében, vagy a meglévő géppark
bővítésében, korszerűsítésében, hogy a legjobb elrendezést  biztosítsák minden fitness gépnek! Ügyfeleinkkel közösen kiválasztjuk a helynek megfelelő berendezést, és segítünk  annak beállításában. Figyelembe véve, hogy a tagok és ügyfelek számára felhasználóbarát legyen. Képviselőink különböző alaprajzokkal látják el Önt, amelyek olyan elrendezéseket ábrázolnak, amelyek a legjobban működnének az Ön termében.