Szerviz

A Mánia Fitnessben magasan képzett szakemberek állnak rendelkezésre a fitness gépek minden jelentős márkájának szervizelésére. Ügyfeleinknek könnyű és problémamentes karbantartást kínálunk. Célunk, hogy termedben megszűnjön a leállási idő. Megelőzésen alapuló karbantartási programunk csökkenti a javítási költségeket a régebbi gépek esetén, és növeli az élettartamot az újabb berendezéseknél. Minden karbantartási látogatás alkalmával elvégezzük az összes szerződésben foglalt berendezés biztonsági szempontból történő átvizsgálását, kenését és beállítását a gyártói előírásoknak megfelelően. A karbantartási látogatás végén munkalapot és egy karbantartási ellenőrző listát töltünk ki.

Ajánlatot kérek

Nézd meg munkáinkat

Ajánlatot kérek

Megbízhatóságunk, elfogadható áraink, gyári minősítésű technikusaink, és képzett személyzetünk bebizonyítja Önnek, hogy a Mánia Fitness a megfelelő választás, amikor a fitness és edzőtermi berendezéseinek javítására, karbantartására keres szolgáltatót.

A kiváló szolgáltatás iránti elkötelezettségünket bizonyítja több éve meglévő és folyamatosan bővülő ügyfélkörünk. Annak érdekében, hogy a fitness berendezései kiváló állapotban maradjanak, a Mánia Fitness szerviz szolgáltatást, karbantartási szerződéseket, valamint az ügyfelei részére oktatási szemináriumokat is kínál. Mindez hozzájárul ügyfeleink elvárásainak teljes elégedettségéhez.

A LEGNAGYOBB ALKATRÉSZRAKTÁR MAGYARORSZÁGON

A legnevesebb gyártóktól szállítunk be alkatrészeket. Life Fitness futópad csapágyat vagy szőnyeget keres? Vagy esetleg Star Trac markolat után kutat? Precor, Life Fitness, Star Trac, Impulse, Panatta és sok más alkatrészt forgalmazunk, kizárólag a gyártótól.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, ha egy megbízható szervizre van szüksége!

Buzás Szabolcs Mániafitness Szervíz részleg
Buzás Szabolcs
+36 30 946 1316
service@maniafitness.hu

Karbantartási program

A Mánia Fitnessben magasan képzett szakemberek állnak rendelkezésre a fitness gépek minden jelentős márkájának szervizelésére. Ügyfeleinknek könnyű és problémamentes karbantartást kínálunk. Célunk, hogy megszűnjön a leállási idő az Ön termében. A megelőzésen alapuló karbantartási programunk csökkenti a javítási költségeket a régebbi gépek esetén, és növeli az élettartamot az újabb berendezések esetén.

Ajánlatot kérek

Miért jó ez az én létesítményemnek?

Látni fogja, hogy berendezéseinek rendszeres karbantartása megtérül!

  • Nincs több "üzemen kívül" felirat.
  • Régebbi gépekre alacsonyabb javítási költség.
  • Berendezések élettartamának növekedése.
  • Biztonságos edzéskörnyezet jön létre.
  • Magasabb ügyfélmegtartás.
  • Beruházása jobban megtérül.

Minden karbantartási látogatás alkalmával elvégezzük az összes szerződésben foglalt berendezés biztonsági szempontból történő átvizsgálását, kenését és beállítását, a gyártói előírásoknak megfelelően. A karbantartási látogatás végén munkalapot és egy karbantartási ellenőrző listát töltünk ki, amelyen jelezzük, ha bármilyen javítás szükséges, annak érdekében, hogy elkerüljük a leállást az Ön létesítményében.

Több éve a Mánia Fitness csapata szervizeli a gépparkunkat és eddig mindig meg voltunk elégedve az elvégzett munkával! Gyors és precíz munkájuk miatt folyamatos a gépeink működése, amely nagy mértékben megkönnyítik az üzemeltetést.

Almási Péter, Victory Fitness

Használt gépeink szervizelését bíztuk a Mánia Fitness szervizes kollégáira, akik azon nyomban munkának is álltak és teljes körűen felújították a gépeinket! A gépek azóta megfelelően működnek, így legközelebb is Őket fogom választani!

Szegvári Gábor, Szegi Fitness

Ajánlatot kérek