Kiemelt ajánlataink

Ajánlatunk az akció végéig, vagy a készlet erejéig érvényes.

STARTRAC – 8 TRX

A 8TRX futópad a híres Star Trac márka egyik csúcsmodellje. A 8TRx szabványos gyorsgombvezérlőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyetlen gombnyomással gyorsan és egyszerűen állítsák be a sebességet és a lejtést. A kényelmesen megközelíthető Hot Bar® vezérlők, a szabadalmaztatott felfüggesztés és a funkciói révén a 8TRx minden olyan funkciót és elemet tartalmaz, amelyre a felhasználók vágynak.

PANATTA – SUPER LEG PRESS 45°

A 45°-os lábtolós gép lehetővé teszi a lábizmok edzését, különös tekintettel a négyfejű combizomra, a farizmokra és a combhajlítókra. A széles platform különböző edzési szögeket tesz lehetővé, amelyek révén az edzést a comb- és farizmokra vagy a négyfejű combizomra fókuszálhatod.

IMPULSE IT7001 SMITH – BIZTONSÁGI ERŐKERET

Az Impulse Fitness® IT7 szériája konditermi felhasználásra kínál kiváló minőségű, igényes megjelenésű edzőgépeket, padokat és állványokat széles választékban.

Tökéletes választás azoknak a Fitness termeknek ahol az esztétikus megjelenés és az egyszerű, biztonságos használat mellett fontos a minőség és a kedvező ár.

MAGIC RACK SMITH MACHINE – HALF RACK + SMITH ERŐKERET

Impulse Fitness® SL szériája tárcsapakolós „Plate Loaded” gépekből áll. Kimagasló minőség, stabil vázszerkezet, erőt sugárzó megjelenés és verhetetlen ár / érték arány jellemzi ezt a gépcsaládot. A felhasználóbarát kialakítás egyszerű, hatékony és kényelmes edzést tesz lehetővé.