Ez volt a 2023-as év egyik legnagyobb és legizgalmasabb projektje a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Hatalmas megtiszteltetés volt részese lenni a NIYODO Fitness & Gym történetének.

Az Impulse Fitness® gyártója több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik kardió és erőgépek gyártásában. Minden terméke innovatív, funkcionális, tartós és stílusos. Termékeit a szakma legnevesebb amerikai és európai ipari tervezői segítségével készítik. A berendezések a világon több ezer fitness teremben bizonyítottak már és használják mai napig teljes megelégedettséggel. Ár / érték aránya a legjobb a piacon.

A Niyodo csapat bemutatkozása:

“Modern eszközparkunk és tapasztalt edzőink segítségével célunk, hogy inspiráljunk és támogassunk az egészséges életmód kialakításában. Gyere el, és találd meg a saját utadat a fitnesz világában!Két emeleten, vadonatúj gépparkunkkal várunk az edzőtermünkben. Nyitva vagyunk a hét minden napján, hogy segítsünk elérni az egészséges életmódodhoz szükséges célokat. Légy részese Eger legdinamikusabb fitnesz közösségének!”

A videóban részletesen megismerhetitek a termet és érdekességeket is megtudhattok, mint például azt, hogy honnan jött a név.