Az idei FIBO-n is elsődlegesnek és rendkívül fontosnak tartjuk a meglévő szakmai kapcsolataink ápolását.

Először is nézzük be a Core Health & Fitness kiemelt standjához, ahol a cég világmárkáinak (Nautilus Strength, Star Trac Fitness, StairMaster Official Site, Schwinn Indoor Cycling Official Site, Throwdown, Wexer Virtual) felvonultatása mellett a színes termékpalettájának legprofesszionálisabb és legfelkapottabb gépeivel is megörvendeztették az érdeklődőket, mint például a lenyűgöző Boxmaster Pro Tower-el, a legújabb Stairmaster Gauntlet 8Gx lépcsőzőgéppel és a farizomgépek királynőjével a Nautilus Glute Drive-al.

 

Kedvenc markolataink gyártója a TRYON!

A cég megteremtette a legtökéletesebb edzőtermi markolat családot amellyel komfortos, hatékony, egyedülálló és minden igényt kielégítő edzést végezhetünk. Nem véletlen, hogy az ergonomikus markolatok kényelmes és megjelenése mindenkit magával ragad, hiszen edzők és versenysportolók tapasztalataira építve fejlesztették ki. Ezek a kiegészítők minden edzésedet új élményekkel és tapasztalatokkal fogják gazdagítani!

Az Impulse Fitness rengeteg meglepetéssel készült

Ahogy az elmúlt napokban is láthattátok az Impulse Fitness rengeteg meglepetéssel készült a FIBO-ra, amit mi is elég nagy izgatottsággal vártunk. Ezekkel a képekkel még direkt nem akarjuk lerántani mi sem a leplet az újdonságokról, de már el is kezdtük az elérhetőségükről szóló tárgyalásokat. Ha hazamentünk, hozzuk az infókat is!

A Panatta Sport háza táján is nagy meglepetésekkel készülnek.

Sikerült megtudnunk a FIBO-n, hogy 4 új szuper exkluzív gép és egy teljesen új széria is érkezik a gyártótól még az idén. Elképesztően eseménydús lesz az előttünk álló időszak, amelynek általunk majd Ti is a részesei lehettek!

A kedvenc tiguar eszközeink

És persze nem felejthetjük el a látogatást a FIBO-n a kedvenc tiguar eszközeink standjánál sem. Elkötelezettek vagyunk a márkát illetően és nem csak az edzőtermet fejlesztők számára, hanem az otthoni edzést kedvelő ügyfeleink körében is elérhetővé tesszük ezeket a prémium minőségű eszközöket és kiegészítőket a webshopunkon keresztül!