SZENVEDÉLY, STÍLUS ÉS INNOVÁCIÓ

MELL-VÁLL-HÁT ERŐGÉPEK

A Panatta® neve egyet jelent a minőséggel a stílussal és a csúcstechnológiás innovációval. Piacorientált üzletpolitikájának köszönhetően edzőgépei a kiválóság elvein alapulva, hatékonyak, esztétikusak, megbízhatóak és hosszú élettartamúak.

Panatta Super Horizontal Multi Press

Egy vízszintes padon, súlyzóval végzett karnyújtó gyakorlatot reprodukáló gép, amellyel a mellizmok, a tricepsz és a hátsó deltoidok által alkotott teljes izomláncot edzik. A gép jelentős előnyökkel rendelkezik a szabad súlyzós kivitelezéshez képest használhatóság, biztonság és hatékonyság tekintetében.

Panatta Viking Press and Calf

Egy kombinált váll, tricepsz és vádli gép egy többfunkciós gép, amely lehetővé teszi a delta izmok, a mellizom , valami a vádli izmainak hatékony edzését, álló helyzetben.

Panatta Super Low Row

Egy speciális gép a hát felső részének megdolgozására, különösen ajánlott a hát izomvastagságának növelésére.

Panatta Super Inclined Bench Press

Ezen a gépen fekvenyomás egy olyan pontosan megtervezett mozgási pályával rendelkezik, amely ideálissá teszi a mellizom felső részének és a deltoid hátsó részének edzéséhez.

Panatta Super Lower Chest Flight Machine

A gép célja a mellizom alsó részének izolálása és hatékony megmunkálása a gyakorlat teljes mozgástartományban.

VIDEÓK A GÉPEKRŐL

A Panatta® gépek olasz tervezőmérnökök kiváló munkájának eredménye mely világszínvonalú ergonómiájáról, különleges megoldásairól, egyedi formatervezéséről és nagyon széles kínálatáról híresült el és vált az egyik legnépszerűbb márkák egyikévé.

PANATTA MÁRKANAGYKÖVETEK

Mítoszok, testépítő legendák, sportolók és nemzetközi edzők, akik a Panatta márkát képviselik és az idők során képviselték a világon.

RONNIE COLEMAN

8x Mr. Olympia

WILLIAM BONAC

Olympian & 3x Arnold Classic

MATILDE BIAGINI

IFBB PRO Bikini

PHIL HEATH

7x Mr. Olympia

HANY RAMBOD

24x Olympia & Winning Coach

ROBERTA DARRIGO

IFBB Wellness Athlete

BIG RAMY

2x Mr. Olympia

SERGIO OLIVA JR.

2x Arnold Classic & Best Poser

BOB CICHERILLO

The Voice of Bodybuilding

LETÖLTHETŐ EXTRÁK

Fedezd fel katalógusaink, prospektusaink széles választékát! Regisztrálj a letöltéshez vagy iratkozz fel, hogy elsőkézből értesülj a legújabb gépekről és akciókról.