SZENVEDÉLY, STÍLUS ÉS INNOVÁCIÓ

GUGGOLÓ GÉPEK

A Panatta® neve egyet jelent a minőséggel a stílussal és a csúcstechnológiás innovációval. Piacorientált üzletpolitikájának köszönhetően edzőgépei a kiválóság elvein alapulva, hatékonyak, esztétikusak, megbízhatóak és hosszú élettartamúak.

Panatta Super Pendulum Squat

Ideális a teljes combizmok teljes edzésére, a fő hangsúlyt a quadokra és a farizmokra helyezve. Ennek a gépnek a különlegessége az irányított pályája, amely félúton egyedi mozgást hoz létre a guggolás és a 45°-os lábnyomás között. A háttámla jelenléte csökkenti a hát alsó részének terhelését a mozgás során.

Panatta Super Squat Machine

Ideális a combok és a farizmok összes izmának teljes edzéséhez. Lehetővé teszi a guggolást irányított pályával, az egyensúlyhiányból eredő kockázatok nélkül, a teljes mozgásszabadságot kínálva.

Panatta Power Squat

Lehetővé teszi a lábizmok, mint például a négyfejű izom, a combhajlító izom és a farizom teljes edzését. Köszönhetően a biomechanikailag tökéletesített rendszernek a felhasználó a neki optimálisan módon, a mozgás teljes tartományában, állandó terhelés mellet tudja hatékonyan végrehajtani a gyakorlatot.

Panatta Hack Squat

Lehetővé teszi a guggoló mozgás irányított végrehajtását, biztosítva a helyes kivitelezést, miközben az erőkifejtést a combizmokra legfőképp a négyfejű combizomra, megakadályozva a gyakorlathoz nem szükséges izmok bekapcsolódását.

Panatta Leg Press 45°

A 45°-os lábtoló lehetővé teszi az a lábizmok teljes edzését, különös tekintettel a farizmokra és a combizmokra. A széles platform különböző edzési szögeket tesz lehetővé, melynek segítségével összpontosítható és maximalizálható a gyakorlat hatékonysága és annak helyes kivitelezése.

VIDEÓK A GÉPEKRŐL

A Panatta® gépek olasz tervezőmérnökök kiváló munkájának eredménye mely világszínvonalú ergonómiájáról, különleges megoldásairól, egyedi formatervezéséről és nagyon széles kínálatáról híresült el és vált az egyik legnépszerűbb márkák egyikévé.

PANATTA MÁRKANAGYKÖVETEK

Mítoszok, testépítő legendák, sportolók és nemzetközi edzők, akik a Panatta márkát képviselik és az idők során képviselték a világon.

RONNIE COLEMAN

8x Mr. Olympia

WILLIAM BONAC

Olympian & 3x Arnold Classic

MATILDE BIAGINI

IFBB PRO Bikini

PHIL HEATH

7x Mr. Olympia

HANY RAMBOD

24x Olympia & Winning Coach

ROBERTA DARRIGO

IFBB Wellness Athlete

BIG RAMY

2x Mr. Olympia

SERGIO OLIVA JR.

2x Arnold Classic & Best Poser

BOB CICHERILLO

The Voice of Bodybuilding

LETÖLTHETŐ EXTRÁK

Fedezd fel katalógusaink, prospektusaink széles választékát! Regisztrálj a letöltéshez vagy iratkozz fel, hogy elsőkézből értesülj a legújabb gépekről és akciókról.