Woodway®

A WOODWAY futópadokat a hagyományos futópadok hiányosságainak figyelembe vételével tervezték azzal a szándékkal, hogy kialakítsanak egy biztonságos és kényelmes futófelületet, mely csökkenti a felhasználók ízületét érő terhelést és súrlódást, kényelmesebbé téve ezáltal a használatot. A WOODWAY futópadokon olyan a futás, mintha puha tűlevelekkel borított erdei talajon futnánk. A WOODWAY futópadok dinamikát, szakértelmet, csúcsminőséget és hosszan tartó sikereket hoznak a terem életébe mindezt összehasonlíthatatlan felhasználói élménnyel párosítva. A kisebb súrlódás alacsonyabb megterhelést jelent a műszaki és elektromos alkatrészeknek, ami kevesebb karbantartást tesz szükségessé és ezáltal növeli a teljes futópad élettartamát.

Mit mondanak mások?

„Szeretem az új WOODWAY Curve futópadot. Általában, az a felhasználók kifogása a futópadokkal kapcsolatban, hogy nem helyettesítik egészen az igazi futóedzéseket, de a Curve könnyedén legyőzi a szkeptikusok ellenállását. Az atlétáim egyenesen imádják, mivel nagyobb teljesítmény kifejtésére képesek csökkentett szívritmusgyorsulás mellett. Ez a gép egyszerűen fantasztikus.”

Mike Boyle | Body by Boyle alapítója

ELG

A Woodway valóban a futópadok piacának gyöngyszeme. Futópadjai méltán népszerűek világszerte a sportcsapatok, orvosi és rehabilitációs létesítmények és nagy kihasználtságú fitneszklubok tulajdonosai körében, mivel szabadalmaztatott kialakítása utánozhatatlan minőségű futófelületet kínál a felhasználóknak, illetve meghosszabbodott élettartamot és hatékonyságot a tulajdonosoknak és a kezelőknek.

Carver

A Woodway közel súrlódásmenetes golyóscsapágyakkal működő vezérlőrendszerét kifejezetten azzal a céllal tervezték, hogy minimális karbantartással és költségekkel, tovább tartson a hagyományos futópadok működésénél.

Curve Treadmill

WOODWAY kifinomult design mellett, rendkívül egyszerű használatát, a motor nélküli technológia teszi egyedivé. Ha pedig nincs motor, akkor nincs kopás, nincs karbantartás, nincsenek költségek. A CURVE, a futópadok piacán, a legjobb befektetésnek minősül.

Woodwy

A Woodway futópad egyedi, motor nélküli megvalósítással biztosít hatékonyabb edzést az elszánt sportolóknak és jóval hosszabb élettartamot a gépnek. Kezdd el a futást, tarts kőkemény edzéseket, ez a technika mindent kibír!