Star Trac®

A Star Trac® márka a CORE HEALTH & FITNESS® kardió gépeit foglalja magában.A Star Trac® többet nyújt mint kardió gépek választéka. Egy igazi élmény!A Star Trac® gépek úgy lettek kialakítva, hogy minden tekintetben a felhasználó legyen a központban. Olyan újdonságokkal mint az OpenHub® rendszer, minden felhasználó összes igényét kielégítő élmény lehet az edzés. Több és jobb versenytársainál! A legjobb partner az edzéshez! A minőségi normákat túlszárnyaló megoldások, felhasználó barát kialakítások, a piacon a legújabb megoldások jellemzik az amerikai gyártású márka modelljeit.

Made in USA!

Mit mondanak mások?

A Star Trac® segít minden felhasználójának céljai elérésében,,,,
Épp ezért elemzi , és fejleszti a gépek minden apró funkcióját . A Star Trac® név megoldásokról szól,,,
Megoldások amelyeket a felhasználóik köré terveznek, hogy segítsenek a céltudatos, egészséges életmód kialakításában
A Star Trac® számára a felhasználók tapsztalata meghatározó és elengedhetetlen a fejlesztésekben, Star Trac® neve és a felhasználói ,kapcsolatai éppoly erősek és tartósak, mint a neve.

Dan Gray | Group Wellness Manager, Stoke Park

E-TR – FUTÓPAD

Az új Star Trac E-TR futópad tervezésekor a lehető legmegbízhatóbb alapokra támaszkodtunk - több mint 20 év fölényre és vezető pozícióra a futópadok világában. Míg a legtöbben csak néhány kisebb fejlesztésre lettek volna hajlandók egy már korábban bizonyított konstrukció kapcsán, a Star Trac úgy döntött, hogy a felhasználói tapasztalatok, előnyök, vágyak és a valaha megálmodott legszámottevőbb jellemzők társításával megalkotja a tökéletes futópadot. Az eredmény nem maradt hatás nélkül.

Spinner NXT

Formatervezett, cink bevonattal ellátott acél vázszerkezet, a kiváló rozsdaállóságért.

Star Trac S TRc

A Star Trac S-TRc egy teljesen új futópad, amely a tökéletes válasz az egyszerűség, kényelem és motiváció igényeire. Kivételesen könnyen kezelhető és változatos innovatív vonásokat hordoz. Az S-TRc egy rendkívül sokoldalú professzionális futópad, és ideális a kereskedelmi használatra.

8 VS VersaStrider

Az új Versa Strider célja, hogy megteremtse a végső, felhasználó-központú elliptikus edzést.