Stair Master®

A StairMaster® márka a CORE HEALTH & FITNESS® HIIT gépeit foglalja magában.A StairMaster® testesíti meg mindazt, ami túlmutat az unalmas és monoton kardió edzéseken és biztosítja a minden igénynek megfelelő minőségi eszközöket önmagunk határai feszegetéséhez.A StairMaster® gépek úgy lettek kialakítva, hogy minden tekintetben a felhasználó legyen a központban. Olyan újdonságokkal mint az OpenHub® rendszer, minden felhasználó összes igényét kielégítő élmény lehet az edzés. A minőségi normákat túlszárnyaló megoldások, felhasználó barát kialakítások, a piacon a legújabb megoldások jellemzik az amerikai gyártású márka modelljeit.

Made in USA!

Mit mondanak mások?

StairMaster, én utállak, de szeretlek is.

Shannon McKeeon | Club Member

Kézi tekerő

Állítható torony, amely az edzések számos variációját teszi lehetővé. A beépített ülőke eltávolítható, így kerekes székkel is könnyen használható, illetve álló feladatok elvégzése is kivitelezhető. Sokfunkciós konzol biztosít visszajelzést az edzésről. Állítható hajtókar áll rendelkezésre a változatos mozgástartományért, kétoldalú és egyoldalú mozgásért.

StairMaster HIITMill X

A nagy intenzitású gépek hatékonyan használhatóak gyorsasági és agilitás edzések kivitelezésére, oldal irányban végzett edzésre valamint szán edzésre. A használók tolhatják, hajthatják, és sprintelhetnek a szán ellenállásával,
biztonságosan. Ezek a könnyen használható eszközök növelik a használó anyagcsere intenzitását, és helykihasználásban sokkal hatékonyabb az alternatív edzésformáknál. Készülj fel egy kemény és elégedettséggel eltöltő HIIT edzésre, amit imádni fogsz utálni.

Boxmaster

A BoxMaster a legújabb edző eszköz boksz specialistáknak és lelkes fitness rajongóknak. Egyedülálló kialakításának köszönhetően bármilyen kombinációjú ütést gyakorolhatsz rajta, épp úgy, mintha egy precíziós pontkesztyűt ütnél. Ez az új fajta boksz edzés gerjeszti és bátorítja a nagyobb létszámban történő edzéseket, segít megtartani a tanulókat az által, hogy egy teljesen új fajta élmény által jönnek formába.

GAUNTLET TSE-1

Gauntlet a kardió és az erős edzés kiváló kombinációját kínálja a legkomfortosabb formában. A gép mélyebb, szélesebb lépcsőfelülettel rendelkezik.