Schwinn®

A Schwinn®-nél a kerékpározás több mint egy évszázaddal ezelőtt kezdődött. A Schwinn® márka a CORE HEALTH & FITNESS®-nél a beltéri csoportos kerékpározást teszi elérhetővé az elérhető legmagasabb szinten! Minőségi eszközök, a legújabb technológiákkal ellátva.A Schwinn® fejlesztette ki a CARBON BLUE™ hajtásláncot, mely karbantartás mentes és csendes üzemeltetést tesz lehetővé. Az Echelon2 MPOWER™ kijelző pedig a Scwinn® saját kijelző rendszere, mely egyéni és csoportos információk gyűjtésére alkalmas.A Schwinn® minden létező igényt kielégít a legmagasabb minőségi normák meghaladása mellett.

MADE IN USA!

Mit mondanak mások?

"Pár évvel ezelőtt megvásároltam 40 Schwinn AC Carbon Blue spinning biciklit.
A mai napig a tapasztalataim pozitívak , mivel a Schwinn kerékpár minden edzés alkalmával bizonyítja stabilitását és igazolja megbízhatóságát."

Dominik Desbois | Founder/CEO

Schwinn

Schwinn Fitness az egyik legelismertebb márkanév a szobakerékpárok, háttámlás szobakerékpárok és más szobakerékpárokkal kapcsolatos fitneszgépek területén. Kizárólag valós felhasználói igényekre koncentrálva a Schwinn Fitness innovatív megoldásokat felvonultató, de megfizethető cardio gépeket kínál a legújabb alkalmazásokkal és technológiával ötvözve.

Schwinn AC Performance Plus Carbon Blue

Schwinn A.C Performance Plus könnyű, kényelmes, rozsdamentes acél vázszerkezet, mágneses fékrendszerrel.

Schwinn AC Sport™

Feltöltés alatt....