Schwinn®

A Schwinn®-nél a kerékpározás több mint egy évszázaddal ezelőtt kezdődött. A Schwinn® márka a CORE HEALTH & FITNESS®-nél a beltéri csoportos kerékpározást teszi elérhetővé az elérhető legmagasabb szinten! Minőségi eszközök, a legújabb technológiákkal ellátva.A Schwinn® fejlesztette ki a CARBON BLUE™ hajtásláncot, mely karbantartás mentes és csendes üzemeltetést tesz lehetővé. Az Echelon2 MPOWER™ kijelző pedig a Scwinn® saját kijelző rendszere, mely egyéni és csoportos információk gyűjtésére alkalmas.A Schwinn® minden létező igényt kielégít a legmagasabb minőségi normák meghaladása mellett.

MADE IN USA!

Mit mondanak mások?

"Pár évvel ezelőtt megvásároltam 40 Schwinn AC Carbon Blue spinning biciklit.
A mai napig a tapasztalataim pozitívak , mivel a Schwinn kerékpár minden edzés alkalmával bizonyítja stabilitását és igazolja megbízhatóságát."

Dominik Desbois | Founder/CEO

Schwinn

Schwinn Fitness az egyik legelismertebb márkanév a szobakerékpárok, háttámlás szobakerékpárok és más szobakerékpárokkal kapcsolatos fitneszgépek területén. Kizárólag valós felhasználói igényekre koncentrálva a Schwinn Fitness innovatív megoldásokat felvonultató, de megfizethető cardio gépeket kínál a legújabb alkalmazásokkal és technológiával ötvözve.

Schwinn AC Performance Plus Carbon Blue

Schwinn A.C Performance Plus könnyű, kényelmes, rozsdamentes acél vázszerkezet, mágneses fékrendszerrel.

Schwinn IC PRO 20

Feltöltés alatt...

Schwinn AC Sport™

Feltöltés alatt....