Panatta®

A kompact csúcstechnológiás gépek kiváló ár-minőség arányt nyújtanak és bármilyen alkatú felhasználóhoz alkalmazkodnak. Felhasználóbarát kijelző, melyen számos paraméter megadása is lehetséges. Az edzési paraméterek folyamatosan kijelzésre kerülnek. Pininfarina: Egy legendás név a világ sportautóinak körében és egy összetéveszthetetlen stílus hordozója, most megalkotta az új vonalát a Panatta Kardió Fitnesz gépeket. Évek során a piaci trendeket és újításokat követve a Panatta Sport nagymértékben növelte különböző futópad és egyéb kardio-gépeinek fogalmát. A Panatta Sport stílus és design.

 

Mit mondanak mások?

"Fitness mindenki számára, egy igazi életstílus, amely egyesíti a fizikai és szellemi energia egyensúlyát. Biztonság minden életkorban, segítség az élet és a munka jobbá tételében. Jobb kapcsolatot önmagunkkal és a többiekkel."

- | -

SUPER INCLINED BENCH PRESS

Feltöltés alatt....

Master gluteus

A farizmok edzésére lett kifejlesztve. A lábtartó állításával magasságunkhoz állíthatjuk a gépet, az oldalánál elhelyezkedő lapsúlyokból választhatjuk ki a nekünk tetsző ellenállást az edzési pozíció megszakítása nélkül. A fogantyúk és a párnázat extra kényelmet biztosítanak edzés közben.

Panatta Pininfarina Cardio Fitness

A Panatta Sport büszkén mutatja be az professzionális cardio termékcsaládját.
A kompact csúcstechnológiás gépek kiváló ár-minőség arányt nyújtanak és bármilyen alkatú felhasználóhoz alkalmazkodnak. A Panatta a megoldás azok számára, akik viszonylag alacsony befektetés mellett szeretnének cardio gépparkot kialakítani. A gépek kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors hozzáférést az edzőgéphez, megakadályozza a balesetek kialakulását. Felhasználóbarát kijelző, melyen számos paraméter megadása is lehetséges, ugyanakkor megvalósítható a gyorsan indítható edzés is. Az edzési paraméterek folyamatosan kijelzésre kerülnek.