Nautilus®

NAUTILUS® Az első név a Fitness gépek közül!Több mint 40 év tapasztalattal, mindig innovatív de kompromisszumokat meg nem tűrő megoldásokkal képviseltette magát a legjobb biomechanikával rendelkező márka. Kiváló és minőségi gépek jellemezték mindvégig!A Nautilus® a CORE HEALTH & FITNESS® részeként teljesen megújult! Megtartva összes hagyományos értékét egy, a világon is egyedülállóan széles választékkal képviselteti magát a piacon. A Nautilus® gépcsaládjai az Instinct®, Inspiration®, Impact®, EVO®, ONE® Leverage®, HumanSport® és még számos kiegészítő irányzat mint a Freedomtrainer™ vagy Xpload™ Zone.

Mit mondanak mások?

A Core Health & Fitness mindig iránymutató gondolatokkal látja el a vásárlóit, a termék kiválasztásától a mindennapos használatig! Egy egyszerű, de fontos és erős kapcsolat amit nyújt minden vásárló számára!

Sue Sanders | CEO/YMCA of South Alabama

Nautilus One™ Biceps curl

A Nautilus® erőgép családok biomechanikusan fejlett kialakítással és kiemelkedő funkcionalitással rendelkeznek, nagy hangsúlyt fektetve a felhasználók biztonságára és az intuitív használatra. Minden gép azt a magas szintű és felhasználó központú teljesítményt nyújtja, amelyet a Nautilus® vásárlói és használói megszokhattak.

Core Health & Fitness

A Core Health & Fitness gyártja a világ egyik legigényesebb gépeket a világon. Stairmaster, Nautilus, Schwinn, and Star Trac.