Hammer Strength®

A Hammer Strength a világ első számú súlytárcsás edzőberendezése, mely a fitness-ipar legfejlettebb erőedzéssel kapcsolatos technológiáit egyesíti berendezéseiben. Az alapító Gary Jones látomásai és útmutatása alapján a Hammer Strength volt a világon az első, mely felfedezte az összetartó és széttartó mozgáspályák ergonómiai előnyeit, és beépítette gépeibe. A Hammer Strength továbbvitte a súlytárcsás berendezéseknél már bevált motion technológiát az MTS gépekbe. Csak a Hammer Strength MTS gépek egyesítik az Iso-Laterál technológia biomechanikai előnyeit a lapsúlyos gépek egyszerű és kényelmes használhatóságával.

Mit mondanak mások?

"Azokban a létesítményekben, ahol korábban volt szerencsém dolgozni, mindenütt Hammer Strength berendezéseket használtak. Az évek során meggyőződtem róla, hogy mennyire tartósak és megbízhatóak."

Paul Ricci | ERŐSÍTŐ & ÉS ERŐNLÉTI EDZŐ

Low Row

A kiegészítő fogantyú stabilitást ad a felhasználónak az egy kézzel végzett gyakorlatok során.
A független mozgás egyforma erőfejlesztést tesz lehetővé.
A kifinomult CAD (számítógépes tervező rendszer) program, és profi sportolókkal, valamint edzőikkel történő több éven keresztüli együttműködés biztosítja, hogy minden súlytárcsás Hammer Strenght berendezés a legtermészetesebb, ergonómiailag megfelelő mozgáspályán stimulálja az izmokat – a pályán, és azon kívül is.

Shoulder Press

A háttámla a nagysúlyú emelések alatti stabilitás érdekében 40 fokban döntött, ami segít megakadályozni a gerinc gyakorlatok alatti túlnyúlását.
Az öv további stabilitást biztosít.
A független mozgás egyforma erőfejlesztést tesz lehetővé
A tíz legjobban fogyó Hammer Strength gép egyike.

45 Degree Leg Press

A tárcsasúlyos lineáris lábtoló gép a kialakításának köszönhetően könnyen használható, ezenfelül pedig folyamatos és lineáris tolási műveletet tesz lehetővé. A felhasználó segítése érdekében a gép egy be- és kihajtható rögzítőmechanizmussal is rendelkezik.

Gripper

A marok erősségét edzi a funkcionális és sportspecifikus alkalmazásokhoz