Panatta Hip Thrust

Panatta Hip Thrust
A Panatta gépek olasz tervezőmérnökök kiváló munkájának eredménye, amely világszínvonalú ergonómiájáról, különleges megoldásairól, egyedi formatervezéséről és nagyon széles kínálatáról lett híres és vált az egyik legnépszerűbb márkák egyikévé.
A szabadsúlyos Panatta Hip Thrust 1HP597 rendkívül hatékonyan erősíti a farizmokat, a gerinctartó izmokat, a combhajlító izmokat, a négyfejű combizmokat és a törzsizmokat. Gyors eredmény érhető el vele, amennyiben erőteljesítményünket súlyemeléssel és guggolással szeretnénk növelni.
A gépen történő edzés elengedhetetlen mindazon sportolók számára, akik futó, ugró vagy küzdő sportot űznek.
A csípő emelést a hason elhelyezett súlyokkal lehet kivitelezni az alsó test izmainak erősítése érdekében, azonban a szabad súlyos edzéssel összehasonlítva a Panatta Hip Thrust fitness gépen történő edzésnek több előnye is van:
  • A hasi hengerpárna kényelmesebbé teszi az edzést, mert megnöveli a testtel érintkező felületet és kiküszöböli a fájdalmat, míg szabad súly esetén a terhelés akár fájdalmat is okozhat.
  • Megvéd a sérülésveszélytől is, hiszen izomgyengeség esetén az alsó testet egyszerűen meg lehet pihentetni az ülésen, megállítva a mozgást. Ezáltal semmilyen súly nem eshet rá a használóra, mint ahogy az előfordulhat szabad súlyos edzés esetén.
  • Könnyebb izomspecifikusan edzeni, ugyanis változtatható a lábpozíció.
  • A háttámla a lábbal együtt mozog, így jelentősen megnöveli a mozgástartományt, javítva ezzel az edzés hatékonyságát, miközben kényelmesebbé is teszi azt. Valójában, ha egy rögzített padon történik az edzés, akkor mindig a testnek kell alkalmazkodnia a padhoz, amely szükségtelen kellemetlenséget okozhat.
  • Egészen nagy súlyokkal történő edzés is végezhető rajta.
  • Stabilabb edzés, amelynek főleg az egy lábas edzésnél van jelentősége, hiszen nem kell baleset veszélyesen egy lábon egyensúlyozni, a stabilitást maga a gép szolgáltatja, nem úgy, mint szabad súlyos edzés esetén.
Panatta Hip Thrust - 0
Panatta Hip Thrust - 1
A Panatta termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Mánia Fitness Kft.

Bővebb infó: +36 30 405 6755

Nézz videót a gépekről!
https://www.youtube.com/watch?v=5UujIYgH-8g

Elérhető termékek oldalunkon:
https://maniafitness.hu/termek-katalogus/