Panatta Standing Abductor

Panatta Standing Abductor

Abductor gépeknek nevezzük a comb távolítására alkalmas gépeket. Ez a gyakorlat sokak fejében a combok erősítésére szolgál, azonban el kell oszlatnunk ezt a tévhitet: valójában a farizom erősítését segíti elő, azon belül is a külső izmok megmunkálását.

Minden edzőteremben megtalálhatóak az abductor, és párja az adductor (combközelítő) ülő verziójú gépei, amelyek elengedhetetlenek a farizom edzéséhez. Lassú, feszített mozgástartományban és a helyes levegővételt betartva biztos fejlődés várható. Dőlésszögtől függően tagolódik az izommunka: hátra dőlve a külső izom dolgozik jobban, míg előre dőlve haladunk a belső farizmok felé.

Az ülő munkavégzésre tervezett gépeken gyakori látvány, hogy álló helyzetben vagy megfordulva a padon a háttámlát megfogva végzik állva a combtávolítást, ezzel is növelve az izom terhelését. A gép nem megfelelő használata azonban balesetveszélyes lehet, illetve a gép is könnyeben elromolhat a nem rendeltetésszerű használat mellett.

Erre kínál most egy nagyszerű megoldást a Panatta, aki megalkotta a Standing Abductor gépét, amelyet direkt az álló helyzetben történő combtávolításra fejlesztettek. Ezen a gépen többé nem kell gondolkodnod, hogy mibe kapaszkodj, vagy hova állj. A kényelmes párnázat és a maximális ergonómia biztosítja, hogy csak az edzésedre és az izommunkádra kelljen összpontosítanod.

További információkért tekintse meg a terméket és nézze meg a róla készült videót: https://maniafitness.hu/product/standing-abductor-machine-allo-combtavolitocombkozelito/