Panatta Sport Lifestyle

Panatta Sport Lifestyle

Panatta gépek olasz tervezőmérnökök kiváló munkájának eredménye mely világszínvonalú ergonómiájáról, különleges megoldásairól, egyedi formatervezéséről és nagyon széles kínálatáról híresült el és vált az egyik legnépszerűbb márkák egyikévé.

Panatta FreeWeight Special családja a legjobb erőfejlesztő gépeket fogja egy csokorba. Páratlan a piacon! A legjobb biomechanikát képviseli a legmagasabb szintű biztonsági és komfortérzetben a legszigorúbb minőségi elvárásoknak megfelelően.

Panatta FreeWeight Special családra általánosságban jellemző a kiegyensúlyozott és állandó terhelés a mozgás teljes tartományában, előfeszítő és kiemelést könnyítő karok, biztonságtechnikai megoldások, könnyű állítási lehetőségek, minőségi anyagok, magával ragadó design.

A Panatta egy 1982-ben alakult olasz cég, mely manufaktúrából nőtte ki magát nagy ipari vállalattá, az alapító Panatta Rudy fiatal tanár és testépítő szenvedélyének köszönhetően. Mára a fitness világ meghatározó tagjaként, széles körű felhasználói igényeket elégítenek ki, minőségi termékeikkel.

A cég alapfilozófiája megfogalmazható öt szóban: Érzelem, tapasztalat, kreativitás újítás és funkcionalitás.

Kattints ide Panatta termékcsalád megtekintéséhez.

Panatta Sport Lifestyle - 0