Motosumo applikáció

Motosumo applikáció

A Motosumo egy szuper applikáció az edzőtermeknek, amely a világon az első rendkívül sokoldalú, csoportos fitness alkalmazása. Ez az applikáció a beltéri kerékpározástól, a HIIT edzésen át, az aqua fitnessig, bármely edzésen alkalmazható. Ráadásul ehhez sem új eszközöket nem kell vásárolni, sem új hardvert, mindössze egyetlen okostelefonra van szükség.

A Motosumo jelen idejű, valós adatokat szolgáltat, miközben a könnyen érthető színzónák és az edzési előzmények információinak segítségével biztosítja a kontrolált fejlődést. Bónuszként sokféle szórakoztató funkció és játék is elérhető rajta, így egyedülálló csoportos fitness élményt nyújt. Kompatibilis az összes beltéri kerékpárral és bármilyen csoportos fitness órán használható, beleértve a HIIT edzéseket is. Egyszerűen csak csatlakoztatni kell egy Bluetooth-kompatibilis pulzusmérőhöz. A Motosumo ingyenes a felhasználók és az oktatók számára is és az egész fitness teremben alkalmazható 24 órán belül.

Motosumo applikáció - 0

Edzőterem tulajdonosként mindig új stratégiákat kell keresni a vendégek elégedettségi szintjének a megtartása érdekében és erre a Motosumo egy szuper megoldást kínál. Ez az alkalmazás lefedi azt a három feltételt, amelyek bizonyítottan növelik a vendég-megtartási rátát, ezek pedig a következők: szórakoztatás, új barátok megismerése és fejlődés. A szórakoztató játéklehetőségekkel is rendelkező Motosumo app lehetővé teszi a vendégek számára, hogy együtt versenyezzenek, fejlődjenek és segít fitness közösséget építeni. Ráadásul profi adatokat is szolgáltat közben, így mindenkinek lehetősége van monitorizálni a saját a fejlődését, amely hozzájárul a motiváltság fenntartásához. Nincs több unalmas óra!Motosumo applikáció - 1

Az edzőteremben dolgozók többek között azért is szeretik a Motosumo alkalmazást, mert kedvező áron és rendkívül egyszerűen integrálható. Az alkalmazás az okostelefonok érzékelőit használja adatkövetésre, így bármilyen beltéri kerékpárral vagy Bluetooth-kompatibilis pulzusmérővel működőképes. Azonban nem csak egyszerű adathalmazt kapunk, a Motosumo elsődleges célja a csoportos órák szórakoztatóbbá tétele. A vendégeknek egyszerűen csak le kell tölteniük az app-ot és elindítani a GO gombot. Nem kell hardverre, karbantartásra, műszaki személyzetre vagy szervizelésre költeni.

A három legnagyobb fitness trendet – hordozható technika, HIIT és csoportos edzés – hozza össze teljesen egyedi és rendkívül szórakoztató módon.

Ezt mindenkinek ki kell próbálnia!