Impulse Encore termékcsalád – megérkezett!

Impulse Encore termékcsalád – megérkezett!

Az Impulse Fitness® gyártó több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik kardió és erőgépek gyártásában. Minden terméke innovatív, funkcionális, tartós és stílusos. Ár/érték aránya a legjobb a piacon. Termékeit a szakma legnevesebb amerikai és európai ipari tervezői segítségével készítik.

Az Encore termékcsalád bevezetésénél céljuk nem volt más, mint megalkotni egy olyan termékpalettát, mely tökéletes választás azoknak, akiknek nincs szükségük nagy helyigényű gépekre, de a minőség terén nem szeretnének kompromisszumot kötni. Teljes mértékben szállodáknak kifejlesztett géppark, mely 6 gépből tevődik össze, viszont több tucat gépet helyettesít. Bármilyen fitness részleg könnyen berendezhető vele úgy, hogy közben egy gyönyörű egységes arculatot és dizájnt varázsolunk a teremben.

A fitness kultúra és az egészséges életmód egyre nagyobb teret hódít és fejlődik. Kortól függetlenül egyre többen kezdenek el valamilyen mozgásfajtát és válik az életük részévé a mindennapokban. Szállásválasztásnál fontos tényező, hogy milyen fitness szolgáltatást kínál egyes szolgáltató. Magyarországon a szállodák mindössze 20%-a rendelkezik edzésre alkalmas gépekkel!

Otthoni magáncélra történő használatra is ideális, nem kell attól tartani a vásárlónak, hogy meghibásodik vagy „megcsavarodik” a gép, mivel teherbírását ipari felhasználásra tervezték. Gyakran érkeznek visszajelzések vásárlóktól, hogy más helyről beszerzett, gyenge minőségű gépparkjuk kezelhetetlensége és szervizigénye miatt megbánták a vásárlást.

Kardió gépek választékában megtalálható a futópad, elliptika, ülő- és háttámlás kerékpár. Teherbírása (150 kg) és teljesítménye (3 lóerő, AC motor) az ipari gépekkel megegyező, azok árának töredékéért! Felhasználóbarát kijelzők, több fogásos pulzusmérővel ellátott fogantyúk és beépített edzésprogramok jellemzik. Az ergonomikus dizájn és a narancssárga díszítő elemek időtálló megjelenést biztosítanak bármilyen környezetben.

Erőgépből egy 4 állásos toronnyal és egy keresztcsigával oldotta meg azt az Impulse gyártója, hogy egyszerre kényelmesen akár 6 ember is használhatja, az összes izomcsoport leedzhető, a gyakorlatok számának pedig csak a képzelet szab határt. Kompakt mérete miatt akár több is elhelyezhető egy teremben, azonban egy-egy darab belőle már teljes mértékben kielégíti akár egy testépítő igényeit is, hiszen a tornyon közel 18 gyakorlat, a keresztcsigán 34 gyakorlat közül választhatunk, melyet a gyár kínál.

Amennyiben Önnek is fontos, hogy milyen színvonalú szolgáltatást nyújt vendégeinek, vagy csak otthonába szeretne egy megbízható jó minőségű konditermi gépet remek áron, lépjen velünk kapcsolatba és segítünk!