Limitless

Limitless

Limitless

A cég története 2015-ben kezdődött Birminghamben, használt erő- és kardiókészülékek beszerzésével. Rengeteg időt töltöttek felújítással és az Egyesült Királyságbeli kiszállítással. Nemsokkal később megkezdték a saját fitness berendezéseik gyártását, amelyeket elsősorban független edzőtermekbe terveztek és az értékesítést kiterjesztették egész Európára. Annak ellenére, hogy minőségi termékskálával és nagyszerű ügyfélkörrel rendelkeztek, úgy érezték, hogy a fitness piac telített hasonló termékekkel. Szerettek volna valami nagyon egyedit létrehozni. Így született meg a Limitless.

A következő 2 évben olyan új és egyedi termékek kifejlesztésére törekedtek, amelyek még nem létezetek korábban a fitnesziparban. Olyan multifunkcionális berendezés volt a víziójuk, amelyet bárki használhat edzettségétől és képességétől függetlenül. Hatalmas erőbedobással dolgoztak együtt különféle sportolói háttérrel rendelkező atlétákkal, sport edzőkkel, gyógytornászokkal és végül megszületett a Limitless Free Trainer Pro.

A Limitless Free Trainer olyan szuper húzótermék lett, amely nagyban hozzájárult a cég sikeréhez és hatással volt az egész fitnesziparra. A Limitless azóta is töretlenül halad előre, szemléletük középpontjában a minőség áll és természetesen mindezt a termékeik is tükrözik. A márka mögött egy 40 éves össztapasztalattal rendelkező csapat áll, amely elkötelezett az innovatív termékek kereskedelmi piacra történő bevezetése mellett. Mindig találnak valami újat és izgalmasat, amelyet nagy örömmel osztanak meg mindenkivel. A Limitless berendezések nagyon praktikusak, helytakarékosak, hatékonyak, és szuper alternatívát kínálnak a funkcionális edzésekhez is.

 

Limitless - 0

 

Limitless Free Trainer Dual Pro
Az ergonomikus kialakítású karok és fogantyúk az egyedi súlyszabályozó rendszerrel kombinálva egy nagyon könnyen kezelhető, multifunkcionális edzési lehetőséget nyújtanak mindenki számára. A Dual Pro két Free Trainer Active Pro modell kombinálásából született a sokoldalú edzés érdekében.