Lakóparkok, irodaházak

Magyarországon sorra épülnek az új lakóparkok és nyílnak az irodaházak, melyek extra szolgáltatások nyújtásával próbálnak előtérbe kerülni a cégek és vásárlók körében. Napjainkban új szemlélet van kibontakozóban, az emberek igényeit már nem elégíti ki a megszokott tartalom. Keresik az újdonságokat, igénylik a különleges kiszolgálást, legyen szó a lakóhelyükről vagy a munkahelyükről.

Az egészséges és sportos életmód egyre nagyobb teret hódít világszerte, így a beruházók számára már nem meglepetés, hogy manapság általános elvárás feléjük, hogy fitness részleget is tartalmazzon egy épület. A Mánia Fitness csapata ebben tud teljes értékű partnere lenni bármely beruházónak, vagy szolgáltatónak. Hiszünk benne, hogy egy épület kivitelezésénél a tégla megválasztása és a fitness terem berendezése azonos körültekintést és professzionalizmust kíván.

Történetünk

Professzionális gép = nyugodt szolgáltató. Legyen szó munkahelyről vagy lakóhelyről, fontos kritérium és egyben csábító erő a fitness szolgáltatás. Az épületen belüli fitness terem kényelmi és pénztárcabarát tényező minden vásárló számára, hiszen nem kell utazni és külön bérleti díjat fizetni az edzésért. Nem beszélve arról, hogy így könnyebben építhető be a napirendbe a helyben teljesíthető kitűzött feladatsor, kardió edzés.

A beruházók és munkáltatók számára ezen előnyök nyújtása alapcél. Költségvetési szempontból nagyon fontos, hogy milyen gépeket választunk és milyen szolgáltatótól.

A Mánia Fitness Kft. által forgalmazott gépek kizárólag professzionális edző termi használatra alkalmas eszközök, melyek előnyei a következők:

 • alacsony működési költség
 • hosszú távon hibamentes működés
 • teljes körű szervízhálózat és alkatész utánpótlás
 • biztonságos edzőkörnyezet
 • ergonómiailag tökéletes mozgástartomány

Mindezek előnyök és tulajdonságok hozzájárulnak ahhoz, hogy hosszú távon egy problémamentes szolgáltatás alakuljon ki és ne legyen megterhelő vagy időigényes a terem működtetése, hiszen senki nem szeretne naponta panaszokat fogadni a felhasználóktól.

Miért a Mánia Fitness?

Magyarországon egyedülállóként 14 év szakmai tapasztalattal rendelkező Mánia Fitness-nél megtalálja a prémium minőségű új, felújított és használt fitness és edzőtermi gépeket, valamint a szolgáltatásaink közé tartozik, azok szervízelése, javítása és karbantartása.

Cégünk rendelkezik a legnagyobb raktárkészlettel és legváltozatosabb termékkínálattal a piacon. Versenyképes árakat és évtizedes tapasztalatot kínálunk meglévő és új ügyfeleinknek. Naprakész tudással rendelkező, folyamatosan képzett szakemberekből álló csapatunk biztosítja Önnek a legmagasabb szintű szolgáltatást.

Felmérjük igényeit és mindent megteszünk, hogy Önnel egyeztetve kialakuljon az ideális edzőrészleg. Követjük Ön helyett a fitness ipar fejlődését, lépést tartunk az új trendek megjelenésével, így Ön is naprakész szolgáltatást nyújthat vendégeinek.

A Mánia Fitness a legjobb választás, hogy biztosítsa az Ön beruházásához szükséges eszközöket, berendezéseket, kiegészítőket és szervízszolgáltatást. Nálunk valóban mindent megtalál a legújabb kardió technológiától a legjobb erősítő berendezésekig, tartozékokig egy helyen. Mindezt a legkedvezőbb áron. Több száz elégedett ügyféllel rendelkezünk Európa szerte. Kérjük, böngéssze oldalunkon a referencia listánkat és lépjen kapcsolatba velünk!

Lakóparkoknak/irodaházaknak ajánlott gépek

Tapasztalatunk szerint 2018-ra megváltozott a felhasználók igénye a gépek terén. Pár évvel ezelőtt egy átlagos terem csupán 30%-a állt kardió gépekből, azonban ez az arány mára átalakult. Egy átlagos felhasználó a napi munkája után egy kis mozgásra vágyik, hogy levezesse a napi stresszt. Ezért kardió és erőnléti mozgásformát is választ vegyesen. Nálunk több márkából válogatva megtalálhatja azt az ideális összeállítást, mely igazodni fog a végfelhasználók igényeihez és a beruházás költségeihez egyaránt. Kérje kollégáink segítségét, akik részletesen vázolják a lehetőségeket!

Megnézem az összes új gépet

Fitness tanácsadás

Egy másik értéknövelő szolgáltatásunk ügyfeleink számára, hogy személyesen Önnel dolgozunk, ezáltal segítséget tudunk nyújtani az Ön sportlétesítményének életében bekövetkező állandó trendek által fellépő kérdések megválaszolásában. Keressen akár felszerelést egy komplett fitness központhoz, vagy csak jó áron szeretne néhány futópadot vagy erősítő gépet az edzőtermébe, bízhat abban, hogy a Mánia Fitness-től őszinte válaszokat, személyes figyelmet és kiváló árakat kap.

Miért nem csatlakozik Ön is elégedett ügyfeleink köréhez?

Használja ki szakmai tapasztalatunkat és indítsa be most edzőtermét!

 • Kiterjedt üzleti kapcsolatok az egész fitness iparban

  Kapcsolataink a berendezések, táplálék kiegészítők, szoftverek és kiegészítők gyártóival, beszállítóival és másokkal az iparban, lehetővé teszik számunkra, hogy nagyszerű kedvezményes árakat kínáljunk mindenkinek akivel együtt dolgozunk.
 • Személyes figyelem és elérhetőség

  Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra ügyfeleinkkel és igyekszünk mindig minden körülmények között elérhetőek lenni partnereink számára.
 • Évek óta a szakmában

  Az elmúlt évek során, miközben olyan sok edzőterem tulajdonost segítettünk a fitness berendezések szervizelésében, nagy tapasztalatra tettünk szert arról, hogy mi működik és mi nem. Megbízhat a szakmai tudásunkban, amely segíteni fogja Önt és a fitness termét.
 • Hosszútávú elkötelezettség az ügyfelek felé

  Azért dolgozunk hogy hosszútávú kapcsolatot alakítsunk ki és tartsunk fenn ügyfeleinkkel.

Finanszírozás

Miután több száz elégedett ügyfelünknek segítettünk a fitness termek elindításában és fejlesztésében, korszerűsítésében, megértjük a pénzügyi nehézségeket, amelyek egy ilyen projekt kivitelezésekor felmerülhetnek. Cégünk többféle megoldást kínálhat tervei megvalósításához szakértői csapatunkkal, hogy jobban hozzásegítsék az ügyfeleinket ahhoz, hogy megtalálják a legalacsonyabb finanszírozási formákat. Amikor ezt párosítja a már egyébként is nagyon kedvezményes árú felújított edzőtermi gépeinkkel, az azt jelenti, ügyfeleink is megerősíthetik vállalkozásukat és a legtöbb pénzt spórolhatják. A folyamatot a lehető legegyszerűbbé tehetjük azáltal, hogy a legmegfelelőbb pénzügyi megoldást biztosítjuk Önnek az edzőtermi gépek megvásárlásához, így időt és energiát takaríthat meg , amelyet vállalkozásának más területein fektethet be. Mi azáltal is segítünk partnereinknek, hogy alkatrész és munka garanciát biztosítunk a szerződés időtartama alatt, ami azt jelenti, hogy a gépek szervizelése biztosított és azok mindig használatra készek lesznek, hogy az Ön ügyfelei is elégedettek legyenek.

Az ön elégedettsége a mi névjegyünk!

Szakértői létesítménytervezés

A Mánia Fitness tapasztalt képviselői segítenek Önnek az új létesítmény megtervezésében, vagy a meglévő géppark
bővítésében, korszerűsítésében, hogy a legjobb elrendezést  biztosítsák minden fitness gépnek! Ügyfeleinkkel közösen kiválasztjuk a helynek megfelelő berendezést, és segítünk  annak beállításában. Figyelembe véve, hogy a tagok és ügyfelek számára felhasználóbarát legyen. Képviselőink különböző alaprajzokkal látják el Önt, amelyek olyan elrendezéseket ábrázolnak, amelyek a legjobban működnének az Ön termében.