Konditerem

A fitness mára a mindennapok részévé vált. Napról-napra egyre több ember vásárol edzőtermi-bérletet, annak érdekében, hogy fitt és egészséges maradjon. Felismerve a fittség fontosságát, a férfiak és nők egyaránt bevezetnek valamilyen mozgásformát a mindennapi rutinjukba.

Bár számos módon fitten tarthatjuk magunkat, semmi sem hasonlítható egy edzőtermi bérlethez egy olyan edzőteremben, ahol kiváló konditermi gépek és egyéb kiegészítők vannak. Mivel a fitness ipar rohamosan növekszik, ezért egy saját edzőterem nyitásában sokan felismerik a nyereséges vállalkozás lehetőségét.

Ajánlatot kérek

Egy edzőterem fenntartási és üzemeltetési költsége évről-évre növekszik. A fitness létesítmények tulajdonosai számára a bérleti díj, a fizetések, a berendezések, a folyamatos megújulás, a trendek követése jelentik a legnagyobb költségeket.

A mai gazdasági helyzetben mindannyian szeretnénk spórolni, ahol csak lehetséges, a minőség és a szolgáltatás veszélyeztetése nélkül.
Üzleti partnerként fontos, hogy megbízhasson a gyártókban és beszállítóban, így az üzemeltetés során nem merülhetnek fel váratlan problémák. Mi lehetővé tesszük Önnek, hogy spóroljon a fitness berendezéseken, valamint csökkentse az üzemeltetési költségeket.

Az elmúlt évtizedben rengeteg fitness terem beindításában részt vettünk és folyamatosan segítjük ügyfeleinket.

Mivel minden igényt kielégítő kínálattal rendelkezünk, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az Önnek megfelelő szolgáltatást, konditermi berendezést, egyéb kiegészítőket, valamint finanszírozási formát.

Legyen szó már meglévő termének bővítéséről, vagy egy teljesen új fitness klub nyitásáról, a Mánia Fitness-nél jó helyen jár!

Ajánlatot kérek

Cégünk vállalja kisebb és nagyobb edzőtermek, fitness klubok 3D-s tervezését is!

Ajánlatot kérek

Mi is a Mánia Fitness?

A Mánia Fitness-nél megtalálja a prémium minőségű új, felújított és használt fitness és edzőtermi gépeket, valamint a szolgáltatásaink közé tartozik, azok szervizelése, javítása és karbantartása. Cégünk rendelkezik a legnagyobb raktárkészlettel és legváltozatosabb termékkínálattal a piacon. Versenyképes árakat és évtizedes tapasztalatot kínálunk meglévő és új ügyfeleinknek. Naprakész tudással rendelkező, folyamatosan képzett szakemberekből álló csapatunk biztosítja Önnek a legmagasabb szintű szolgáltatást. A 4500 m2-es raktárbázisunkon található felújító üzemünk lehetővé teszi, hogy gépeinek mind kinézete, mind működése olyan legyen, mint újkorában.

Szakembereinkkel felmérjük igényeit és mindent elkövetünk, hogy berendezzük a legjobb edzőtermet, ami megfelel elképzeléseinek. Adjon nekünk egy esélyt, hogy bebizonyíthassuk, nálunk valóban mindent megtalál egy helyen!

A MÁNIA FITNESS A LEGJOBB VÁLASZTÁS, HOGY BIZTOSÍTSA AZ ÖN FITNESS TERMÉNEK SIKERES MŰKÖDÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ESZKÖZÖKET, BERENDEZÉSEKET, KIEGÉSZÍTŐKET.

Ajánlatot kérek

Új fitness és edzőtermi gépek

A Mánia Fitness-nél megtalálja az Ön új fitness és edzőtermi gép igényeinek megfelelő eszközöket, a legújabb kardió technológiától, a legjobb erősítő berendezésekig és tartozékokig, kedvezményes áron. Szakértőink tanácsokkal látják el, hogy miként maradjon a megadott költségkereten belül, a lehető legmagasabb színvonalat tartva. A fitness világmárkák közül a legjobb neveket kínáljuk, a teljesség igénye nélkül: Star Trac, Nautilus, Hammer Strength, LifeFitness, Technogym, Hoist, Panatta, Street Barbell, Schwinn, Precor, Cybex, SportsArt, Pulse, Stairmaster, Jacob’s Ladder, Quincy, Assault AirBike, AbCoaster, Impulse, Gymsa, Apus, Wolverson.

Megnézem az összes új gépet

Felújított berendezések

Spóroljon akár 50-70%-ot a fogyasztói árból azáltal, hogy híres gyártóktól származó felújított edzőtermi berendezést vásárol. Mi teszi lehetővé a minőséget és az értéket számunkra? A 4500 m2-es létesítményünkben megtalálható felújító részlegünkben folyamatos minőségellenőrzés mellett történnek a felújítási munkálatok, így a gép átalakításának minden bonyolult szakaszát gondosan felügyeljük, hogy biztosítsuk a magas előírásoknak való 100%-os megfelelést. A felújítási munkálatok során a következő munkálatokat végezzük el

Mechanikai munkálatok

A gépeket teljesen szétszedjük, a gépvázakról egy speciális eljárással eltávolítjuk a régi festéket, majd az ügyfél által választott színre színterezzük. Az összeszerelés során minden csapágyat- és kopó alkatrészt kicserélünk, majd működtetésüket ellenőrizzük.

Elektronikai munkálatok

Elektromos vezérlők ellenőrzése, javítása, szükség esetén cseréje. Kijelzők, pulzusmérő rendszerek és az elvégzett munkálatok ellenőrzése.

Esztétikai munkálatok

Ez a folyamat magába foglalja a vázak színének választási lehetőségét, kárpitozott gépeknél a szín- és anyagválasztás jogát az ügyfélnek fenntartva. Igény esetén egyedi megjelenést biztosítunk a megrendelt gépekre, vagyis a plexiket dekorfoliázzuk, a kárpitokba belehímezzük a logót, újrakárpitozunk az ügyfél igényei szerint.

Biztosítjuk, hogy a teljesen felújított gépek megjelenésükben és műszaki paramétereiben megközelítik, helyenként meg is haladják egy új gép mutatóit. Ezekre a gépekre cégünk garancát is vállal.

Fitness tanácsadás

Egy másik értéknövelő szolgáltatásunk ügyfeleink számára, hogy személyesen Önnel dolgozunk, ezáltal segítséget tudunk nyújtani az Ön sportlétesítményének életében bekövetkező állandó trendek által fellépő kérdések megválaszolásában. Keressen akár felszerelést egy komplett fitness központhoz, vagy csak jó áron szeretne néhány futópadot vagy erősítő gépet az edzőtermébe, bízhat abban, hogy a Mánia Fitness-től őszinte válaszokat, személyes figyelmet és kiváló árakat kap.

Miért nem csatlakozik Ön is elégedett ügyfeleink köréhez?

Használja ki szakmai tapasztalatunkat és indítsa be most edzőtermét!

 • Kiterjedt üzleti kapcsolatok az egész fitness iparban

  Kapcsolataink a berendezések, táplálék kiegészítők, szoftverek és kiegészítők gyártóival, beszállítóival és másokkal az iparban, lehetővé teszik számunkra, hogy nagyszerű kedvezményes árakat kínáljunk mindenkinek akivel együtt dolgozunk.
 • Személyes figyelem és elérhetőség

  Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra ügyfeleinkkel és igyekszünk mindig minden körülmények között elérhetőek lenni partnereink számára.
 • Évek óta a szakmában

  Az elmúlt évek során, miközben olyan sok edzőterem tulajdonost segítettünk a fitness berendezések szervizelésében, nagy tapasztalatra tettünk szert arról, hogy mi működik és mi nem. Megbízhat a szakmai tudásunkban, amely segíteni fogja Önt és a fitness termét.
 • Hosszútávú elkötelezettség az ügyfelek felé

  Azért dolgozunk hogy hosszútávú kapcsolatot alakítsunk ki és tartsunk fenn ügyfeleinkkel.
Ajánlatot kérek

Finanszírozás

Miután több száz elégedett ügyfelünknek segítettünk a fitness termek elindításában és fejlesztésében, korszerűsítésében, megértjük a pénzügyi nehézségeket, amelyek egy ilyen projekt kivitelezésekor felmerülhetnek. Cégünk többféle megoldást kínálhat tervei megvalósításához szakértői csapatunkkal, hogy jobban hozzásegítsék az ügyfeleinket ahhoz, hogy megtalálják a legalacsonyabb finanszírozási formákat. Amikor ezt párosítja a már egyébként is nagyon kedvezményes árú felújított edzőtermi gépeinkkel, az azt jelenti, ügyfeleink is megerősíthetik vállalkozásukat és a legtöbb pénzt spórolhatják. A folyamatot a lehető legegyszerűbbé tehetjük azáltal, hogy a legmegfelelőbb pénzügyi megoldást biztosítjuk Önnek az edzőtermi gépek megvásárlásához, így időt és energiát takaríthat meg , amelyet vállalkozásának más területein fektethet be. Mi azáltal is segítünk partnereinknek, hogy alkatrész és munka garanciát biztosítunk a szerződés időtartama alatt, ami azt jelenti, hogy a gépek szervizelése biztosított és azok mindig használatra készek lesznek, hogy az Ön ügyfelei is elégedettek legyenek.

Az ön elégedettsége a mi névjegyünk!

Ajánlatot kérek

Szakértői létesítménytervezés

A Mánia Fitness tapasztalt képviselői segítenek Önnek az új létesítmény megtervezésében, vagy a meglévő géppark
bővítésében, korszerűsítésében, hogy a legjobb elrendezést  biztosítsák minden fitness gépnek! Ügyfeleinkkel közösen kiválasztjuk a helynek megfelelő berendezést, és segítünk  annak beállításában. Figyelembe véve, hogy a tagok és ügyfelek számára felhasználóbarát legyen. Képviselőink különböző alaprajzokkal látják el Önt, amelyek olyan elrendezéseket ábrázolnak, amelyek a legjobban működnének az Ön termében.

Ajánlatot kérek