Impulse Fitness

Impulse Fitness

Az Impulse Fitness több, mint 35 év tapasztalattal rendelkezik kardió és erőgépek gyártásában. A cég minden terméke innovatív, funkcionális, tartós és stílusos. Ár/érték aránya a legjobb a piacon. Termékeiket a szakma legnevesebb amerikai és európai ipari tervezőinek segítségével készítik. Az Impulse Fitness berendezések a világon több ezer fitness teremben bizonyítottak már és teljes megelégedettség jellemzi a használatukat.

A cég tavalyi sikertermékeinek egyike az SL Elite Rack erőkeret, amely a korábbi populáris Half és Full Power Rack keret továbbfejlesztett változata. Szuper minőség és stabil vázszerkezet jellemzi. A funkcionális edzések elengedhetetlen eszköze, amelyhez platform is lerakható. Modularitásának köszönhetően nagyon sokféleképpen összeállítható, kisebb és nagyobb fitness termekbe is ideális.

Impulse Fitness - 0

A cég egyik másik nagyon népszerű terméke a Ski&Row HSR007, amely innovatív kialakításának köszönhetően 48 %-kal kevesebb helyet foglal, mint más evezőgépek, éppen ezért alkalmas kisebb fitness stúdiókba vagy klubokba is. Speciálisan tervezett, összecsukható, kompakt fitness gép, amely egyszerűen egy rögzítő kar megnyomásával függőleges használati módból vízszintes használati módba alakítható. Multifunkcionalitásának köszönhetően síelő mozgás, evezés és felső testedzés is végezehető rajta.

Impulse Fitness - 1

Az Ultra Bike HB005 egy nagyon könnyen mozgatható fitness gép, amely ideális kisebb alapterületű edzőtermekbe is. Alkalmas a teljes test edzésére, valamint fejleszthető vele a testkoordináció is. A lapátok működése biztosítja az ellenállást, amelynek nagyságát és intenzitását a használók maguk választhatják meg. A lapátok száma 30-50 %-kal több, mint egy átlagos hasonló kerékpárnál, így nagyobb teljesítményre képes ugyanakkora fordulatszám mellett. Ez nagyobb fizikai kihívás elé állítja a sportolókat. Ugyanakkor a 26 ABS lapát stabilabb és halkabb működést tesz lehetővé egy hagyományos acél pengés kerékpárral összehasonlítva. Ráadásul a láncmeghajtású kerékpárokhoz képest az Ultra Bike kevesebb karbantartást igényel. További előnye, hogy az üléstartó és a pedál is alumíniumötvözetből készül, amely kevésbé hajlamos a korrózióra és ez hosszabb élettartamot garantál. Ékszíjhajtása könnyed tekerést tesz lehetővé, míg a PU-ból készült ergonomikus ülés kényelmessé teszi a gép használatát.

Impulse Fitness - 2

A bicikli kerekén elhelyezett LED fények színe a sebesség változásával együtt módosul, így kiválóan szemlélteti a sebesség fokozatait. Kutatások szerint a színek érzékszervi stimulációja nagyobb energiát válthat ki az emberekből, így a színek váltakozása motiváló funkcióval is szolgálhat. A felszerelt LCD konzol segítségével 11 féle edzés programból lehet választani, amely 4 egyedi HIIT edzés programot is tartalmaz. A biztonságos és hatékony edzés érdekében egy pulzusszámot mérő öv segítségével az edzésadatok is nyomon követhetők a kijelzőn. Az adatokat okos készülék segítségével (Bluetooth, ANT) szinkronizálni is lehet, illetve különböző applikációkkal is meglehet osztani, amelyek segítenek egy még profibb edzésterv kialakításában.

Ide kattintva megtekintheted a legjobb Impulse Fitness termékeket!