Impulse újdonságok

Impulse újdonságok

Az Impulse Fitness® gyártója több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik kardió és erőgépek gyártásában. Az Impulse Fitness® minden terméke innovatív, funkcionális, tartós és stílusos. Ár / érték aránya a legjobb a piacon.

High Prone Row Bench

Impulse újdonságok - 0

A HSP7051 a fizikai edzéstermék a felsőtest teljes támasztékát alkalmazza, amely hatékonyan megakadályozza a felhasználó derekát a stressztől, és biztosítja az edzés biztonságát. A speciális súlyzórúd kialakítás biztosítja az edzési löketet és fokozza az edzés hatását. Az elülső állvány biztonsági horog kialakítása megkönnyíti a súlyzórúdhoz való hozzáférést és javítja az edzés hatékonyságát. A fejtámla üreges kialakítású, ami jobb vizuális visszajelzést ad az oktatónak a használat biztonsága mellett. A párna nagy sűrűségű párnákkal van megtöltve, ami igazodik az emberi test kontúrjához, így stabil hatást és maximális kényelmet biztosít edzés közben.

High Row

Impulse újdonságok - 1

A HSP7052 egyszerre képes a hát és vállizmok addíciós funkcióinak edzésére, és javíthatja a hátizmok együttműködő képességét. A többszögű fogantyú kialakítása megfelel a különböző csoportok igényeinek és az edzés céljainak. A mellkasi párna és a lábpárna kettős kialakítása biztosítja az edzés testhelyzetének pontosságát és javítja az edzéshatást. Az állítható üléspárna és a kialakítása teljes mértékben megfelel a különböző magasságú emberek igényeinek. A lábpárnák adaptív beállítási kialakítással vannak rögzítve, amely gyorsan és kényelmesen használható.

Leg Curl

Impulse újdonságok - 2

A HSP7053 Leg Curl lábhoz rögzített párnái hat szinten állíthatók, amelyek teljes mértékben kielégítik a különböző emberek igényeit. A párnákat nagy sűrűségű anyaggal töltik fel, hogy stabilitást és maximális kényelmet biztosítsanak edzés közben. A nagyméretű pedál kialakítás lábtámaszt biztosít az edzés során, és fokozza az edzéshatást. Az edzőpad elülső szállítófogantyúi és a hátsó dupla szállító kerekek a könnyű mozgatáshoz vannak kialakítva.

Belt Squat

Impulse újdonságok - 3

Az Impulse Fitness® SL 7055 Belt Squat – Öves guggoló konditermi felhasználásra tervezett modell, nagy teherbírással, igényes kialakítással, stabil vázszerkezettel.

Isolateliar Super Chest Press

Impulse újdonságok - 4

Az Impulse Fitness® SL gépcsalád a legjobb választás! Tartós, megbízható, minden igényt kielégít! Az Impulse Fitness® SL 7046 Lateral Super Chest Press – Mellnyomó gép konditermi felhasználásra tervezett modell, nagy teherbírással, igényes kialakítással, stabil vázszerkezettel.

Az eszközök egyéb tulajdonságaival, áraival kapcsolatban a weboldalon található űrlapon tud érdeklődni. Vegye fel velünk a kapcsolatot!