Így növeld költséghatékonyan a termed befogadóképességét – II. rész

Így növeld költséghatékonyan a termed befogadóképességét – II. rész

Előző blogposztunkban azt feszegettük, hogy hogyan lehet a fitness termek befogadóképességét pozitív irányba eltolni, méghozzá költséghatékony módon. Ezen bejegyzés folytatásaként, ma a többállomásos gépek, illetve kiegészítők specifikációit vizsgáljuk, ugyancsak a produktív működés szempontjából.

Többállomásos gépek – több felhasználó egy gépen

Az ilyen típusú gépek vitathatatlan előnye abból származik, hogy több fitness eszközt egyesítenek egy állomás keretén belül, így nem foglalnak annyi helyet, mintha szimpla gépeket külön-külön telepítenénk, valamint több ember is használhatja őket egy időben.

Impulse Strength 8 állású tornya nevéből is adódóan 10 más és más funkciót betöltő állomással rendelkezik, melynek köszönhetően egyszerre akár 10 személy is képes szinkronban edzeni. A gépet nagy teherbírás és kifejezetten konditermi igényekhez passzoló kivitelezés jellemzi, amit masszív kábelek és minőségi csigarendszer tesz teljessé. Az eszközben helyet kapott: két húzódzkodó, oldalsó kapaszkodók, bővíthető súlykészlet, valamint a már említett csigarendszer is.

A Panatta keresztcsiga maximális mértékben egyesíti mindazt, amit egy csiga rendszerrel felszerelt géptől elvárhatunk. Egyedülállóan rugalmas kábelrendszerének köszönhetően, rendkívül sok gyakorlat végrehajtására alkalmas, akár le- , akár felhúzásra kerül sor. A kiegészítő eszközökön kívül, a stabil kapaszkodók sem hiányozhatnak a gépről, melyek lehetővé teszik a húzódzkodást is, így akár három fő is tudja egyszerre használni a berendezést.

Az Impulse Strength 3 állású tornya multifunkciós gépekkel lett felszerelve, így igazi aduász, hiszen 8 gép előnyeit egyesíti egy berendezésben. A hátlehúzóval, lábhajlítóval, melltolóval, vállnyomóval, evezővel és csigákkal felszerelt torony 12 négyzetméteren egy teljes test edzésére alkalmas megoldást testesít meg, melyet egyszerre 3 vendég is használhat. A tartósságért és biztonságért, extrán erős kábelek, kényelmes párnák, valamint masszív vázszerkezet felel.

Kiegészítők- kis befektetés, nagy eredmény

Nem is gondolnánk, hogy néhány kiegészítővel mennyit lehet javítani termünk befogadóképességén. Telt ház esetén könnyedén előfordulhat, hogy a felhasználóknak várniuk kell egy-egy fitness gépre. A kiegészítők itt jelenthetnek nagy segítséget, mivel lekötik a felhasználók figyelmét, bárhol és bármikor használhatóak, illetve helytakarékos megoldást kínálnak.

Így növeld költséghatékonyan a termed befogadóképességét - II. rész - 0

A legalapvetőbb kiegészítők a súlyok, melyekből számos változat létezik. A Tiguar Vinyl Dumbbells kézisúlyzói hétféle méretben (0,5 – 5 kg) kaphatóak, melyeket a különböző színek okán könnyedén meg tudunk különböztetni. Különleges bevonatuknak hála nem kopnak és nem színeződnek el, ergonomikus kialakítású markolatuk miatt pedig nem gurulnak el, valamint kényelmes fogást biztosítanak a felhasználók számára.

A kézisúlyzókat kettlebellel is kiválthatjuk, melyek közül a csúszásmentes talpazattal és fogantyúval felszerelt Tiguar Vinyl Kettlebellt ajánljuk. A hat méretben kapható masszív súly, ráadásul kopásálló réteggel is el van látva.

A lábgépek kiváltására megfelelő opciót nyújthatnak a négy méretben elérhető Tiguar Bokasúlyok, melyek kétrétegű erős anyagból, dupla tépőzáras rögzítéssel készülnek, így extrán tartósak. További előnyük, hogy külső réteg nem szívja fel a nedvességet, ezáltal könnyen tisztán tarthatóak. A láb izomcsoportjainak megformálására a három ellenállási szintben kapható Double Tube gumiszalagok is nagyszerűek lehetnek. A speciális, rendkívül rugalmas és erős anyagból készített dupla szíj biztonságos támaszt nyújt a lábnak a gyakorlatok kivitelezésénél. Az eszköz rendkívül könnyű és kicsi, melyek okán nemcsak kis helyet foglal, de mobilis is.

Csúcsforgalom esetén, nem árt, ha van néhány matracunk elfekvőben, hiszen a megfelelő talajgyakorlatokkal számos gépen végezhető gyakorlat reprodukálható. A Tiguar márka matracai különleges bőrbarát anyagból készülnek, melyek olyannyira strapabíróak, hogy egy millimétert sem deformálódnak, vagy nyúlnak a használat során. Emellett, csúszásgátlós, egyszerűen takarítható réteggel is el vannak látva. Tárolásukat pedig fűzőlyukak segítik, mely által bárhova felakaszthatóak, így nem foglalnak helyet az alapterületből.

A fentebb említett trükkök és praktikák kiaknázásával sokat lendíthetünk termünk befogadóképességén, ennélfogva eredményességünkön is, melynek a Mánia Fitness több éves tapasztalata alapján hihetetlenül fontos szerepe van a költséghatékony működés feltételeinek megteremtésében.

Teljes termékkínálatunkat ITT találja.

Keressen minket bizalommal!

A Mánia Fitness csapata