Így növeld költséghatékonyan a termed befogadóképességét – I. rész

Így növeld költséghatékonyan a termed befogadóképességét – I. rész

Vészesen közeledünk a nyár felé, és noha, mint tudjuk a nyári alak télen készül, rengeteg vendégünk fejében csak most realizálódik az a gondolat, hogy tenni kellene valamit alakjuk formálásának érdekében. Ezen okon felbuzdulva viszont nem árt felkészültnek lennünk, hiszen a bikiniszezon közeledtével párhuzamosan, termünk vendégkörének száma is egészen biztos duzzadásnak indul majd.

Hogyan szolgáljuk ki a megnövekedett igényeket?

A legtöbb tulajdonos szemében ilyen esetekben, a legfontosabb szempont a költséghatékonyság. Na de, mit is takar ez a fogalom? Az erőforrásaink ésszerű és takarékos felhasználását, mely következményeképp elérhetjük a produktív működés szintjét. Emellett fontos feltétel a praktikum, melynek fő kulcsa az egyszerű, mégis nagyszerű megoldásokban rejlik.

Bejegyzésünk további részében olyan fitness berendezéseket mutatunk, melyekhez nem szükséges falat bontani vagy bármilyen komoly munkálatokhoz folyamodni, beszerzésükkel mégis lineáris növekedést figyelhetünk meg létesítményünk befogadóképességében. Hogy mi kell ehhez? Olyan gépek, melyek egyszerre több funkciót látnak el, több felhasználót is lekötnek vagy helytakarékos specifikációkkal rendelkeznek.

Multifunkciós gépek- több gyakorlat egy gépen

Az ebbe a kategóriába tartozó gépek több funkcióval bírnak, ezáltal több gyakorlat végrehajtására is alkalmasak, így hosszabb ideig kötik le a felhasználó figyelmét, mint az átlagos gépek. Ráadásul, alkalmazásukkal a várakozási idő is csökkenthető, hiszen alternatívát kínálnak más gépek kiváltására.

A Nautilus többfunkciós farizom padja az alsó testre irányuló gyakorlatok végrehajtásában segíthet, így egyszerre nyújt megoldást a a comb és a far izmainak megedzésére. Kényelmes és egyben kopásálló felülettel bevont párnái, valamint masszív váza az időtállóság jegyében lett megalkotva.

Ha igazi 2 in 1 megoldásra vágyunk az Impulse Fitness IT 95-ös szériájának Comközelítő és távolító gépe lesz a tökéletes választás termünkbe! A két gép ötvözéséből született innovatív megoldásokkal élő berendezés, ráadásul kifejezetten konditermi felhasználásra tervezett lapsúlyokkal van felszerelve, emellett kimagasló gyári garancia, és kiváló ár-érték arány jellemzi. Kell ennél több?

Az izzasztó intervall edzések szerelmeseinek a StairMaster Hitmill X gépével szerezhetünk örömet, hiszen jóval több van benne, mint egy átlagos futópadban. A hagyományos futópaddal ellentétben a StairMaster HiitMill és HiitMill X áram nélkül működik, mely helyett mágneses ellenállás rendszerrel van szerelve, így hegymenetet, futást, sétát, és lapsúlyainak köszönhetően a súlyemelést is lehetővé teszi menet közben. A kifejezetten magas intenzitású intervall edzésekhez megalkotott extra széles, gumírozott futószalag csúszásmentes felületet biztosít minden körülmények között, még a multi korlát az összes gyakorlathoz megfelelő támaszt nyújt. A biztonságot ezen felül az extra nagy stabilitás és a könnyen kezelhető, ellenállást vezérlő kar adja.

Az Impulse keresztcsiga minden egyes részletét tökéletesre fejlesztették. Innovatív felépítésének köszönhetően több gyakorlatot egyesít magában, ennek okán komplexen mozgatja át a test főbb izomcsoportjait. Továbbá biomechanikusan fejlett kialakítással és kiemelkedő funkcionalitással rendelkeznek, nagy hangsúlyt fektetve a felhasználók biztonságára és a magas minőségre.

Következő bejegyzésünkben a többállomásos gépekkel foglalkozunk, azaz, hogyan fér meg egymás mellett több felhasználó egy berendezésen.

Böngésszen termékeink között vagy kérdéseivel forduljon szakértő csapatunkhoz!