TIGUAR Fitness kiegészítők széles tárháza a Mánia Fitnessnél!

A kínálatunkban megtalálható kiegészítők kivétel nélkül kiváló minőségűek és megtalálható közöttük az otthoni és professzionális, edzőtermi felhasználásra szánt darabok is. Lépjen velünk kapcsolatban és kollégáink segítenek az Ön számára legmegfelelőbb megoldás megtalálni!

Miért válassza a Mánia Fitnesst?

  • Évtizedes múlttal rendelkezünk a fitnessgépek piacán, valódi szakértelmet kap tőlünk!
  • Csak magas minőségű termékeket forgalmazunk, amelyek évek múlva is megbízhatóak lesznek!
  • Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően nincs átfutási idő!
  • Termékpalettánkon megtalálható az otthoni és az edzőtermi professzionális eszközök is!
  • Gyártói kapcsolatainknak köszönhetően kiváló ár-érték aránnyal tudunk dolgozni

ANKLE WEIGHTS – BOKASÚLYOK

TIGUAR Fitness kiegészítők széles tárháza a Mánia Fitnessnél! - 0Kiváló minőségű dupla boka és csukló súlyok, melyek kétrétegű erős anyagból, dupla tépőzáras rögzítéssel készültek. A külső réteg nem szívja fel a nedvességet, ezáltal könnyű tisztán tartani. A praktikus színnek köszönhetően láthatatlan a szennyeződés, kényelmes tépőzár.

Bővebb termékleírás

 

 


BODY BALLL SAFETY PLUS

TIGUAR Fitness kiegészítők széles tárháza a Mánia Fitnessnél! - 1Tiguar Body Ball safety plus prémium minőségű csúszásgátlós labda. Hab anyagának köszönhetően maximális kényelmet nyújt. Hasadásmentes anyagának révén pedig kifejezetten biztonságos, meggátolja a gyors leengedést, ha esetleg kiszúrja valami.

Bővebb termékleírás

 

 


MAXI TUBE

TIGUAR Fitness kiegészítők széles tárháza a Mánia Fitnessnél! - 2A maxi tube prémium minőségű erősítő gumikötél. Kis helyen elfér, nagy teherbírású, látványos izomerősítés, alakformálás. Szivacsos fogantyúkkal van ellátva így kényelmesebbé teszi a gumikötél használatát.

Bővebb termékleírás

 

 


JÓGA MATRAC

TIGUAR Fitness kiegészítők széles tárháza a Mánia Fitnessnél! - 3Kiemelkedő minőségű jóga matrac. Az anyaga gumi és PVC keveréke, ezáltal könnyen tisztán tartható. Speciális, bőrbarát, csúszásgátlós kialakításának köszönhetően biztonságos és tartós. Kényelmes, strapabíró, rugalmas és erős terhelés esetén is megtartja formáját, stabilitását.

Bővebb termékleírás

 

 


POWER BAG

TIGUAR Fitness kiegészítők széles tárháza a Mánia Fitnessnél! - 4Tiguar Power Bag különböző súlyokban érhető el, így minden sportolni vágyónak ajánlott kortól, nemtől és sportágtól függetlenül. Az általános erőnlét fejlesztése mellett kiválóan megmozgatja az egész testet, alkalmas alakformálásra és az izomzat fejlesztésére is.

Bővebb termékleírás

 

 


MINI BANDS

TIGUAR Fitness kiegészítők széles tárháza a Mánia Fitnessnél! - 5Kiváló minőségű, strapabíró gumiszalag, több irányban is használható. A Mini bands hatásos és sokoldalú képzési eszköz. Hatékony izomerősítést biztosítanak, 4 féle szín különböző erősséget tükröz, így mindig az edzettségnek megfelelő erősségű szalagot lehet választani.

Bővebb termékleírás

 

 


STEP

TIGUAR Fitness kiegészítők széles tárháza a Mánia Fitnessnél! - 6Új, kiváló minőségű, lenyűgöző design! Professzionális, megbízható, tartós fitness eszköz a legkiválóbb anyagokból.  Csúszás-gátló gumi felülettel, rugalmasság, amely tehermentesíti az ízületeket,  melynek köszönhetően a gyakorlatok még biztonságosabban és hatékonyabban végezhetők el.

Bővebb termékleírás

 

 


STEP RISERS – MAGASÍTÓ PÁR

TIGUAR Fitness kiegészítők széles tárháza a Mánia Fitnessnél! - 7Pad magassága 2 szinttel növelhető, a gyakorlatok különböző intenzitású elvégzését biztosítják.

Bővebb termékleírás

 

 

 

 


VINYI DUMBBELLS – KÉZISÚLYZÓK

TIGUAR Fitness kiegészítők széles tárháza a Mánia Fitnessnél! - 8Praktikus, modern design, új ergonomikus kialakítással készült markolat a tökéletes kényelemért. Nem gurul el, nem szennyeződnek, nem kopnak. Több színben, jól látható súly jelölésekkel és színkóddal.

Bővebb termékleírás

 

 


POWERBAND

TIGUAR Fitness kiegészítők széles tárháza a Mánia Fitnessnél! - 9A Tiguar Powerband GT gumiszalagok extra erősek, hosszú élettartamúak. A gumiszalagokat bele lehet építeni minden edzésbe. Felső és alsó test edzésére, saját testsúlyos gyakorlatokhoz használhatóak.

Bővebb termékleírás

 

 


Nem talált ízlésének megfelelő kiegészítőt? Kattintson ide és nézze meg az összes általunk forgalmazott fitness kiegészítőt!