Elliptikák széles választékban most akciósan!

A kínálatunkban megtalálható elliptikák kivétel nélkül kiváló minőségűek és megtalálható közöttük az otthoni és professzionális, edzőtermi felhasználásra szánt darabok is. Lépjen velünk kapcsolatban és kollégáink segítenek az Ön számára legmegfelelőbb megoldás megtalálni!

Miért válassza a Mánia Fitnesst?

  • Évtizedes múlttal rendelkezünk a fitnessgépek piacán, valódi szakértelmet kap tőlünk!
  • Csak magas minőségű termékeket forgalmazunk, amelyek évek múlva is megbízhatóak lesznek!
  • Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően nincs átfutási idő!
  • Termékpalettánkon megtalálható az otthoni és az edzőtermi professzionális eszközök is!
  • Gyártói kapcsolatainknak köszönhetően kiváló ár-érték aránnyal tudunk dolgozni

IMPULSE ECE7 ELLIPTICAL

Elliptikák széles választékban most akciósan! - 0Az IMPULSE ECE7 elliptikus tréner kiváló minőségű ellipszisjáró. Nagy teherbírással rendelkezik, mely 150kg, ez a súlyhatár bármely fitneszterembe elegendő lehet. Az ellipszis pályája miatt védi az ízületeket és az inakat a káros hatásoktól.

Bővebb termékleírás

Akciós ár: 595.000 Ft + ÁFA

 


STAR TRAC S-CTX-ELIPTIKUS GÉP

Elliptikák széles választékban most akciósan! - 1Az S-CTx olyan Star Trac olyan fejlesztéseket testesít meg, mint a Soft Trac pedálok, melyek az ízületek maximális védelmét szolgálják, valamint a beépített személyi ventilátor, amely még komfortosabbá tesz az edzést.

Bővebb termékleírás

Akciós ár: 685.000 Ft + ÁFA

 


LIFE FITNESS 95XI CROSSTRAINER

Elliptikák széles választékban most akciósan! - 2 Life Fitness 95XI professzionális, kényelmes elliptikus tréner. Ergonómiailag kialakított kapaszkodó, csúszásmentes oldalsó karok, melyek a felsőtest funkcionális mozgását teszi lehetővé. 30 edzésprogram, közülük 5 ZoneTraining+T program, és Fit test tesztprotokoll.

Bővebb termékleírás

 

 


LIFE FITNESS 95 X – ELLIPTIKA

Elliptikák széles választékban most akciósan! - 3Life Fitness 95X elliptikus tréner egy professzionális, megbízható, stabil, halk, kényelmes konstrukció. Használatával szinte minden fő izomcsoportunkat átmozgathatjuk/edzhetjük. A futás és a sétálás mozgásformáját utánozza.

Bővebb termékleírás

Akciós ár: 625.000 Ft + ÁFA

 


Nem talált ízlésének megfelelő elliptikát? Kattintson ide és nézze meg az összes általunk forgalmazott elliptikát!