Core gép akció

Core gép akció

Legnépszerűbb, csúcstechnológiás Core and Health Fitness gépeink extra kedvezménnyel!

A Core Health & Fitness sokkal több egyszerű fitness termi berendezéseknél. Innovatív megoldásokat és magas minőségű fitness termékeket kínál minden igény kielégítéséhez.
Csúcstechnológiás, raktárkészleten lévő gépeinkhez most szuper kedvezményes áron juthatsz hozzá!
Az árakról telefonon vagy e-mailben tudsz érdeklődni:

+36 30 405 6755
sales@maniafitness.hu

StairMaster BoxMaster

A BoxMaster egy átfogó bokszoló állomás. Kialakításának kulcsa a minden egyes párnához külön rögzített rugós rendszer. A rugók úgy vannak beállítva, hogy utánozzák a pontütő kesztyű ütődését, így ütés hatására a párnák enyhén visszalökődnek. Minden párna speciálisan lett pozícionálva úgy, hogy különböző stílusú ütődést utánozzon, lehetővé téve a felhasználó számra bármilyen ütés vagy ütéskombináció alkalmazását. Ennek eredménye a felülmúlhatatlan bokszolási élmény mellett a sérülésveszély jelentős csökkenése is.
A magasság személyre szabottan beállítható.

Ajánlott köredzésekhez, HIIT edzésekhez, csoportos órákhoz, hobbi- és profi küzdősportolóknak, valamint minden mozogni vágyónak egyaránt.

 • 12 tökéletes elhelyezésű ütőpárna, amelyek ideálisak a különböző ütéskombinációk elvégzéséhez.
 • Szabadalmaztatott tartóoszlop, elvezeti az ütések miatt keletkező rázkódást, ezáltal segíti a hatékony edzést és csökkenti a sérülés veszélyét.
 • Állítható magasságú ütőpárnák, 152-208 cm közötti testmagassághoz.
 • Teljes körű testedzést biztosít 30 perces edzésidő alatt.
 • Ideális alacsony számú csoportos edzéshez is.
 • Edző felügyelete mellett átfogó gyakorlatsort és rendkívüli hatékonyságot biztosít akár több felhasználónak is egyszerre.
Core gép akció - 0

StairMaster Gauntlet

A lépcsőző gépek megjelenésük óta töretlen népszerűségnek örvendenek a felhasználók körében, hiszen koncentráltan edzik az alsó testet és még a fogyásban is segítenek. Éppen ezért a fogyni és a formálódni vágyók számára is szuper opciót jelentenek. Mindezeken kívül helytakarékosak, valamint költséghatékonyak is, hiszen nem igényelnek extra karbantartást és népszerűségük miatt az áruk korán megtérül.


A Gauntlet innovatív módon képezi le a lépcsőzés természetes mozgássorát és ezzel kiemelkedik a lépcsőző gépek sorából, ugyanis két szeparált pedál helyett lépcsőket gördít a felhasználó elé, akárcsak a bevásárlóközpontok mozgólépcsői. A vendégek így tényleg lépcsőn gyalogolhatnak, vagy éppen futhatnak, különböző terhelési fokozatokban, de a kötetlen lábmunka a guggolást, oldalazást, vagy épp a keresztezést is lehetővé teszi 10 beépített program kíséretében. Roppant erős vázszerkezettel rendelkezik, rozsdamentes, polipropilén lépcsőfokai mélyebbek és szélesebbek, mint eddig bármikor, a hajtáslánc kiforrott technológiája, pedig a legkényelmesebb mozgás érzetét biztosítja.

Core gép akció - 1

Nautilus HumanSport Total Delts

A szuper biomechanikával és kiemelkedő funkcionalitással rendelkező Nautilus cég luxus kategóriájú gépcsaládja a HumanSport, amely Lock N Load® rendszerrel ellátott lapsúlyrendszerrel rendelkezik, kiküszöbölve így a súlyválasztó tüske hiányát vagy a rögzítő kötél összegubancolódását. Az egyedi Lock N Load® kialakításnak köszönhetően az univerzális színekkel ellátott kapcsolók egy belső rendszeren keresztül helyezik fel vagy választják le a súlyokat, így a működés biztonságosabb, tartósabb és nincs szükség karbantartásra sem.
Minőség és luxus! MADE IN USA!

 • Változatos középső állású húzógyakorlatok a váll edzésére: evezés, hátsó váll, egyenes karral végzett vállfeszítés, külső és belső vállforgatás.
 • Számos alsó állású húzógyakorlat a váll edzésére: hátsó és első nyakhoz húzás, oldalemelés és vállfeszítés.
 • Stabil ülő, instabil ülő és álló helyzetben egyaránt használható.
 • Egyoldalas, vagy kétoldalas felhasználás.
 • Állítható combtámasz, amely a felhasználó stabilitását biztosítja nagy súly használata esetén.
Core gép akció - 2