Tryon®

A Tryon a legtökéletesebb edzőtermi eszköz, amellyel mindenki egyedülálló hatékonysággal, komfortosan edzhet. 10 különböző markolat: A Tryon markolatok teljes egészében kiváltják a hagyományos markolatokat. Minden csigás gyakorlathoz kifejlesztették a tökéletes Tryon markolatot.Ergonomikus kialakítás: Az egyedülálló ergonomikus, kényelmes fogású markolatot edzők és nemzetközi versenysportolók tapasztalataira alapozva tervezték meg. A Tryon markolatokat egyedi megjelenésük különbözteti meg azonnal a többi kiegészítőtől.Látványos megjelenésű állvány: A kiegészítőkhöz tartozó állvány formavilága szakít a hagyományokkal. A különleges designnal a Tryon állvány központi látványossága lesz minden teremnek.

Mit mondanak mások?

A Tryon megteremtette a legtökéletesebb edzőtermi eszközöket amellyel komfortos, hatékony, egyedülálló és minden igényt kielégítő edzésmunkát végezhetünk. Ezekkel a kiegészítőkkel új élményt, tapasztalatot biztosít minden edzéshez, minden elvégzett gyakorlathoz

Lantos Johnny Profi testépítő | -

TRYON vélemények

A különleges markolat kialakítás beleilleszkedik a kézformába, lehetővé teszi, hogy kevesebb erőfeszítést eszközöljünk a markolat szorításába, ezzel biztosítva az izoláltabb, nagyobb súlyokkal történő edzésmunkát.

Tryon

A Tryon kiegészítők különleges anyag kialakításának köszönhetően nincs rozsdásodás, nem veri lesz az eszköz a gépek vázáról a festéket egy esetleges odaütődésnél, nem okoz kárt más eszközökben, nem ad ki semmilyen zajt használat közben.

Tryon

A kiegészítőkhöz tartozó állvány megjelenésében szakít a hagyományokkal és teljesen egyedi formát mutat. A teremben központi látványosság lesz egy állvány tele a Tryon kiegészítőkkel!