TechnoGym®

A TechnoGym vezető márka a minőségi fitness termékek piacán, az egész világon. A TechnoGym széleskörű fitnesstermékei között megtalálhatóak futópadok, elliptikus trénerek, szobakerékpárok, lépcsőzőgépek, kondicionáló súlyzós gépek és különlegességek is. A szemet gyönyörködtető stílus, a biomechanikai tervezés és professzionális műszaki megoldások ötvöződnek az innovációval és a környezettudatos gondolkodással. A TechnoGym prémium gépei megtalálhatóak számtalan Fitness studióban, szállodában, sportegyesületben, rehabilitációs központban, ahol bizonyítják tökéletességüket minden nap.

Mit mondanak mások?

"Mozogj egy jobb világért ".

Nerio Alessandri | Founder and Chairman of Technogym

Vario

A teljes edzéséhez csak meg kell fogni az oldalsó karokat. A test alsó erősítéséhez a központi kormányt vagy használhatja az oldalsó kapaszkodót a nagyobb stabilitás érdekében. A TechnoGym Vario különlegessége a változó lépéskarakterisztika.

Wave

Az egyedüli kardiovaszkuláris készülék, mellyel egyidejűleg számos izomcsoportját edzheti, egy új, hatékony, és szórakoztató edzésmód segítségével.
A Cardio Wave edzés a láb-, és farizmokra fókuszál anélkül, hogy megterhelné az ízületeket.

Arm Curl

A TechnoGym vezető márka a minőségi fitness termékek piacán, az egész világon.
Ez a gép a bicepsz funkcionális mozgását szimulálja

Glute

A TechnoGym prémium gépei megtalálhatóak számtalan Fitness stúdióban, szállodában, sportegyesületben, rehabilitációs központban, ahol bizonyítják tökéletességüket minden nap.